If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мен ме е яд, че с тази заплата на Фалкао шефовете отвориха "кутията на пандора"! Сега очакваме вдигания на заплатите на "нещастните" ЯЯ Туре, Агуеро, Меси, К.Р.
И не само .... скоро очаквам 500 000 за седмица .... някой шейх ще да е ....
Нямам думи, тва вече на нищо не прилича....тези хора с ква мотивация ги правят тези трансфери...явно вече всичко е само пари и бакалски сметки...явно Ван Гал ще е единственото нещо което ще ме радва в премиершип този сезон!
А трябваше само да вземем Кедира!
Е защо Ви е Кедира, като имате 10на халфа и половин нападател (Саного за цял няма как да го броя)?
Трябваше и вие да splash the cash и да вземете "нещастния" Кавани! Тогава щяхте да сте претендент за титлата, а сега - отново борба за 4то място!
Мен ме е яд, че с тази заплата на Фалкао шефовете отвориха "кутията на пандора"! Сега очакваме вдигания на заплатите на "нещастните" ЯЯ Туре, Агуеро, Меси, К.Р.
Един от бъзиците в нета вчера беше: "Когато Рууни разбра, че някой друг ще получава повече от него, веднага връчи на ръководството молба за напускане!"
Въпреки, че не ни дадохте Вермален имахме да Ви връщаме услуга за РВП и за това Ви го дадохме толкова евтино...направо Ви го подарихме, този титулярен нападател на английския национален отбор
Нямам думи, тва вече на нищо не прилича....тези хора с ква мотивация ги правят тези трансфери...явно вече всичко е само пари и бакалски сметки...явно Ван Гал ще е единственото нещо което ще ме радва в премиершип този сезон!
Коментар