If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
5 евро бях сложил на 17 коефициент, как ме е яд сега...иначе бяхме голяма картинка в офиса, всички сме се наредили и гледаме тениса...
a то и ние така, че даже имахме и бонус - на един колега му се роди син и яко почерпи та сме и на гардус, съчетано с петъка Жалко, че не би, но си заслужаваше всяка секунда гледане
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Голям мач на Гришо! Уникални разигравания! На моменти Надал изглеждаше безпомощен! Единственото нещо което не ми харесва е, че станаха много тези мачове, в които играе супер, и накрая ги губи. Дано следващия път победи някой от големите играчи, и тогава вярвам, че ще дръпне много бързо напред.
браво на Григор - уникален мач. Ако играе така, вече и аз започвам да мисля, че има всички шансове за топ 10, а защо не и повече. Вярно, Надал не е в най-добрата си форма и най-вероятно ще падне на финала, а може и да не падне, защото и шумадийското копеле е в слаба форма, но това си е надал и мача е на клей. Браво, Гришо - не се очкавал и винаги съм те подценявал, но давай все така. Пожелавам ти това да не е еднодневен проблясък, а най-слабия мач, който ще изиграеш тази година. Голямо браво!!!
Гледах само третия сет.Още 5% психика и 95 физика са му нужни на Григор за топ 10!
браво на Григор - уникален мач. Ако играе така, вече и аз започвам да мисля, че има всички шансове за топ 10, а защо не и повече. Вярно, Надал не е в най-добрата си форма и най-вероятно ще падне на финала, а може и да не падне, защото и шумадийското копеле е в слаба форма, но това си е надал и мача е на клей. Браво, Гришо - не се очкавал и винаги съм те подценявал, но давай все така. Пожелавам ти това да не е еднодневен проблясък, а най-слабия мач, който ще изиграеш тази година. Голямо браво!!!
Чак пък да не е във форма Надал. От четири турнира тази година един финал и три спечелени
Иначе уникален Гришо. Уникални точки, но физически не издържа накрая
5 евро бях сложил на 17 коефициент, как ме е яд сега...иначе бяхме голяма картинка в офиса, всички сме се наредили и гледаме тениса...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
А знаете ли, че първият носител на златната топка, Стенли Матюс, е играл съвсем професионално до 50 годишна възраст, като до последно е бил и титулят за националния отбор на Англия. Та в с равнение Гигс може да се каже, че в момента е в разцвета на кариерата си , а не в нейния залез.
Испанският първенец Реал Мадрид вече е най-скъпият футболен клуб в света, измествайки от първото място Манчестър Юнайтед, съобщава престижното бизнес и финансово списание "Форбс".
Според анализ на изданието "кралете" струват 2.531 милиарда евро, докато Манчестър Юнайтед е оценяван на 2.428 милиарда евро. Третата позиция е за Барселона, който струва почти 2 милиарда евро, а Арсенал е №4 в класацията със стойност от около 1.017 милиарда евро.
Испанският първенец Реал Мадрид вече е най-скъпият футболен клуб в света, измествайки от първото място Манчестър Юнайтед, съобщава престижното бизнес и финансово списание "Форбс".
Според анализ на изданието "кралете" струват 2.531 милиарда евро, докато Манчестър Юнайтед е оценяван на 2.428 милиарда евро. Третата позиция е за Барселона, който струва почти 2 милиарда евро, а Арсенал е №4 в класацията със стойност от около 1.017 милиарда евро.
мисля, че и слепите видяха, че при гола на "вън пър$$$и" имаше засада, но заради дъртия алкохолик пак го зачетоха...
иначе след мача дедо сашо пак се изцепи:
Играхме като шампиони.
не си спомням мач в който манафите да са спечелили и съдиите да не са им помогнали ................... вече се налага съдиите да им помагат за да стигат до равенство
"За място на полуфиналите Димитров ще спори с осемкратния шампион в Монте Карло Рафаел Надал, който отстрани Филип Колшрайбер и е в серия от 44 поредни победи на този турнир."
Дали няма нашето момче да пусне една бомба и да спре серията на Рафа. А дано ама надали!
И все пак: Айде Григорчо!!!
Коментар