If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Крейзитата добре играха до 2-1 ама като натежаха краката и "играта в линия" на защитата им стана плачевна! Там някъде изкараха статистика за 5 засади на Базел, а се оказа че следващите няколко излизания защитниците въобще не успяха да ги отразят! Жалко че гола за 2-2 падна толкова рано...можеше да додрапат до някой Хче и малко да вдигнат коефициента на татковината!
Според мен швейцарците просто ги подцениха жестоко и почнаха да играят при 2:1.
Иначе мача си тръгна както се очакваше - бърз гол за шоколададжиите и те спряха да играят.
Втория гол на Лудогорец - чист вратарски гол,което доказа,че подценяването е тотално.
След 2:1 за половин час ни обясниха какво се нарича "НИВО ШЛ"
Жалко,че нашите не използваха шанса си и не направиха мача на живота си... втори път едва ли ще има
мда, който е слушкал и папкал си е докарал леФче - облажих прилично на коеф 5.5 И не, това не е защото не съм патриот - ако моите говеда бяха играли тази вечер, щях да ги пиша на хендикап от -2,5 гола Реланост - не можеш да избягаш от нея, но пък можеш да захлебиш, носен от грешките на другите...
Крейзитата добре играха до 2-1 ама като натежаха краката и "играта в линия" на защитата им стана плачевна! Там някъде изкараха статистика за 5 засади на Базел, а се оказа че следващите няколко излизания защитниците въобще не успяха да ги отразят! Жалко че гола за 2-2 падна толкова рано...можеше да додрапат до някой Хче и малко да вдигнат коефициента на татковината!
след проведеният обяд на фентъзи лигата вчера, дружното ни решение, взето с единодушие, е, че Крейзитата-Базел е твърда двойка, при това след хендикап 1:0. Коеф е доста приличен - май беше 3.60
мда, който е слушкал и папкал си е докарал леФче - облажих прилично на коеф 5.5 И не, това не е защото не съм патриот - ако моите говеда бяха играли тази вечер, щях да ги пиша на хендикап от -2,5 гола Реланост - не можеш да избягаш от нея, но пък можеш да захлебиш, носен от грешките на другите...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ей, тва шопландците сте гадно и завистливо племе!
Базел са я окъсали в момента - нямат победа в пет мача! Щрелер е контузен, а Фрей - ония страхотния нападател, се отказа!
Само едно египтянче имат дето крейзитата трябва да го газят дето го видят!
Аз мисля че мача ще е 1-1, 1-2 или 2-1! Лично се надявам на последното!
е, ай-ся, на сбирката имаше само едно говедо, представено в мое лице и 3 чорбета с манчестърско-ливърпулски предпочитания
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
след проведеният обяд на фентъзи лигата вчера, дружното ни решение, взето с единодушие, е, че Крейзитата-Базел е твърда двойка, при това след хендикап 1:0. Коеф е доста приличен - май беше 3.60
Ей, тва шопландците сте гадно и завистливо племе!
Базел са я окъсали в момента - нямат победа в пет мача! Щрелер е контузен, а Фрей - ония страхотния нападател, се отказа!
Само едно египтянче имат дето крейзитата трябва да го газят дето го видят!
Аз мисля че мача ще е 1-1, 1-2 или 2-1! Лично се надявам на последното!
Коментар