IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    До колкото познаваме стила на Моу Челси ще играе за 0-1, а но се надявам ние да победим с 1-0...ще видим!
    значи средноаритметично ще е 1:1, макар че мен повече ме устройва 0:0
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
      Манчо, яко! Ама тая снимка би била по-актуална във времето когато за вас играеха Анди Коул и Дуайт Йорк, а за Челси - Дрогба, Есиен, Макелеле и Оби Микел

Иначе по-същество: за довечера виждам резултатен Х
      До колкото познаваме стила на Моу Челси ще играе за 0-1, а но се надявам ние да победим с 1-0...ще видим!

Коментар

• Манчо, яко! Ама тая снимка би била по-актуална във времето когато за вас играеха Анди Коул и Дуайт Йорк, а за Челси - Дрогба, Есиен, Макелеле и Оби Микел

Иначе по-същество: за довечера виждам резултатен Х

Коментар

• Коментар

• И аз си мисля, че нашия можеше да го нокаутира на няколко пъти.Беше значително по-добър.Но и така е добре.Ред е на високомерното украинче.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Този нигър се биеше доста мръсно, ама Кубрат му напъпи тимберицата - накрая оня тръгна да се успива и дремеше по въжетата - нашият трябваше да го просне, за да му е за урок.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Кубрат Пулев: Щастлив съм за цяла България

"Щастлив съм, че успях да запазя колана и да направя тази защита, която ме нарежда като претендент за световната титла. Горд съм, това е голямо постижение за малка България. Точно така го усещам, като победа за България, не лично за мен", бяха първите думи на Кубрат Пулев пред журналистите на летище "София"....

...Гледам ранглистата и не мога да повярвам на очите си - първи Владимир Кличко, втори брат му, а аз - трети. Всички останали са под мен. Стигнах дотук с много работа, късмет и Божията помощ. Отдавна съм се чувствал равен с най-големите, но сега с тази добра подготовка това вече не са само думи. Искам световната титла, трябва да я донеса в България. Не мога просто да изляза на ринга, да загубя, да взема няколко милиона и да се прибера. Ще се подготвя по най-добрия начин, за да бъда конкурентноспособен, когато му дойде времето...

...Радвам се, че българите ме оценяват и се вълнуват от постиженията ми. Искам да благодаря на всички за подкрепата. Това е истинската енергия за мен, а не парите и славата..."

Вижте цялото интервю с Кубрат Пулев: http://www.sportal.bg/news.php?news=444300
                платформа за инвалиди

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  bet-a са цигани и тази офертичка, както са ти я пуснали, така ще ти я отнемат точно за такъв залог А и напоследък са станали едни - мамамта си джаса. Включих им се в офертата за 25% сезонен бонус - набих 200 евро и стана страшно шоу. Превъртях ги на коеф. над 1,5 - как съм го направил и аз не знам, но такова им е условие и тъкмо си викам, айдееее, е сега ударих кьоравото с безплатен бонус от 50 еврарки и гледай ти мизерия - слагам 50евро (загубих ги) и си викам, ще си тегля парите, стига ми толкова на 0 съм от всичките врътки. Да, ама не - не съм бил играл бонуса,а м мои си пари, бонусът не бил активен и шял да стане ама след още 750 евро превъртени на коеф над 1,5 Бахти и мизерниците - превъртях ги и тях, на огромен късмет, но вече бонуси от тях не искам - играя си само мои пари и да си факат дупките с тези бонуси
                  За това си съгласен, аз наскоро от един сайт спечелих 15на паунда ама не могат да ми влезнат щото и аз ползвах този за 25-те процента и не можело по два...обаче тези със залога преди и по време на мача (които обикновено пускат за мачовете от ШЛ на Ман Ю) са си чиста печалба - един път като им хванеш цаката и всичко е ток - пускаш си един залог преди мача, пуска обратния по време на мача (обаче с по-високия) коефициент - И СЕ НАДВЯВАШ ВТОРИЯ ДА ИЗЛЕЗЕ!

Коментар

Аз мисля не! бет**5 пуснаха една много хубава офертичка как да изиграеш на сигурно едни 20 кинта и аз сложих Над 1.5 преди мача и смятам да сложа Под 1.5 като почне! Честно казано мача го виждам 0-0 или 1-0
                    bet-a са цигани и тази офертичка, както са ти я пуснали, така ще ти я отнемат точно за такъв залог А и напоследък са станали едни - мамамта си джаса. Включих им се в офертата за 25% сезонен бонус - набих 200 евро и стана страшно шоу. Превъртях ги на коеф. над 1,5 - как съм го направил и аз не знам, но такова им е условие и тъкмо си викам, айдееее, е сега ударих кьоравото с безплатен бонус от 50 еврарки и гледай ти мизерия - слагам 50евро (загубих ги) и си викам, ще си тегля парите, стига ми толкова на 0 съм от всичките врътки. Да, ама не - не съм бил играл бонуса,а м мои си пари, бонусът не бил активен и шял да стане ама след още 750 евро превъртени на коеф над 1,5 Бахти и мизерниците - превъртях ги и тях, на огромен късмет, но вече бонуси от тях не искам - играя си само мои пари и да си факат дупките с тези бонуси
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

изключително си прав - точно по тази логика го играх 1:1, след като морето ни вкараха гол и коеф, както казах, си беше една хубава 4-ка Ами има си логика в нашите мачове и това си е.
                      Довечера чакам Х, но не знам дали ще е голов
                      Аз мисля не! бет**5 пуснаха една много хубава офертичка как да изиграеш на сигурно едни 20 кинта и аз сложих Над 1.5 преди мача и смятам да сложа Под 1.5 като почне! Честно казано мача го виждам 0-0 или 1-0

Коментар

Груйчо няма за какво да се притеснява, защото при Левски ВСИЧКО Е ШЕСТ:
                        Шест изиграни мача, шест спечелени точки, шест вкарани гола и шест допуснати!
                        изключително си прав - точно по тази логика го играх 1:1, след като морето ни вкараха гол и коеф, както казах, си беше една хубава 4-ка Ами има си логика в нашите мачове и това си е.
                        Довечера чакам Х, но не знам дали ще е голов

Коментар

• Гледахте ли Формулата?
                          Нандо чудеса от храброст прави пак
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• По отношение на съдиите, някои са си направо слаби - сега гледах репортаж за дузпата на Тотнъм...този младеж дето падна се праи на Емо Костадинов...дилетант!

ПП Няма как да не споделя и радостта си от първата победа на Кардиф в ПЛ въпреки че ми прецака тотото! БРАВОС!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              П.П. Честита точка, и късмет в борбата за седмото място!
                              Груйчо няма за какво да се притеснява, защото при Левски ВСИЧКО Е ШЕСТ:
                              Шест изиграни мача, шест спечелени точки, шест вкарани гола и шест допуснати!

Коментар

и за разлика от феновете на БотевЪ дето от първи националисти, станаха правоверни, щом се появи един мустак в отбор,
                                не съм чул до сега, че мустака е правоверен, но ти като помак трябва да знаеш по-добре .......................... цяла България знае, че Борат Патков е помак ...................... в този ред на мисли трябва и ти да си помак, нали?

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                имам само една теза и тя винаги е била, че барса без меси е едно огромно нищо, а меси е извънземен. Това е - никога не отричам реалността, независимо да ли е в моя полза или вреда - това е сериозен съвет към теб, който никога не признаваш, че е възможно(по някаква случайност тип появата на Халеевата комета, т.е. веднъж на 80 години, а не като правило, естествено) и да сгрешиш, ама все пак някои от нас мсе хора, а други - като минимум полубогове
                                въртиш си гъзЪ като помакиня, да му се не види...

до миналата година пишеше, че МЕСИ без Шави и Иниеста бил едно най-обикновено хипофизно джудже, а днес за първи път чета написано от теб, че бил извънземен

да не си объркал хаповете???
                                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X