IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Абе, Мексико играят ли днес?
    Мексико снощи падна от Холандия

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      World cup's best player James Rodriguez posing with a fan

Life won't wait for you.

Коментар

• World cup's best player James Rodriguez posing with a fan

Коментар

• Абе, Мексико играят ли днес?
          Life won't wait for you.

Коментар

• глей с'я, ман-е, аз рядко казвам на черното-бяло, естествено пречупено през собствената ми призма. Как да кажа, че дъчовете са играли по-добре, като това не е истината, а да позиш 1:0 в 80-тата минута по време на елиминации го правят поне 90% от отборите в света. И това ти го казвам от позицията на човек, който беше заложил на холандия на полувремето и дузпата ми дойде дюшеш.

Да видим и мачовете на холандия дотук:
            - с испания - уж разгромен резултат, но реално да видим головете - поне 3 брутални грешки на вратаря, който всъщност им подари победата, и то срещу ултра умрялата на това световно хиспаня
            - с кенгурата - голям късмет да бият изобщо един от най-слабите отбори на първенството, да речем заради подценяване
            - с чили - при решено класиране и при трябващ им Х, за който играха през целия мач, взеха че биха случайно в края,
            - с мексико - бяха по-слабият отбор

Ами какво да ти кажа - за мен холандците са огромен въздух под налягане, но кешираха повече от отлично перфектната програма, която се падна на испания, които принципно трябваше да са на тяхното място и като добавим и ултра стеченито да се падната на 1/4 финал с костата и то стана...
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              аз традиционно съм за дойчовете, но ми е странно как не харесваш бразилиеросите, за ради съдийските аванти, но харесвах дъчманите, след като изиграха полягащият холандце снощи и се класираха абсолютно незаслужено - мексико бяха по-добрият отбор през целия мач!
              Браво бе Груйче? Ти кой мач гледа?
              Верно, мексиканчетата бяха по-добри, но със сигурност не и целия мач!
              Като вкараха гола - спряха да играят! Не знам след това дали имат и една атака! Треньора им извади единствения читав атакуващ футболист 10на минути след като отбеляза гола и оттам нататък - мъки и опълчение!
              Холандците верно, че искаха да се "надхитряват" ама като видяха дебелия край натикаха мексиканците в тяхното наказателно поле - корнери, удари...просто щеше да е незаслужено да паднат! Може би бе логично да се играят продължения, но Мексико като пуснаха първия гол съвсем свалиха гащите!

ПП Бразилците преди съм ги подкрепял, когато играеха красиво - Кака, Роналдиньо и компания! Сега най-добрите им играчи са защитниците и вратаря! И Неймар чат пат, ама според мен в най-добрите си години по-горе посочените никога нямаше да му оставят титулярно място...да не говорим за "футболисти" като Фред и Хълк!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Зависи!
                Аз съм избрал да съм за холандците и за това сякаш предпочитам Коста Рика щото на четвърфинала оранжевите ще минат като на парад през тях, а пък византийците - тегав отбор!
                Първото полувреме мача си беше доста куц, ама аз напоследък залагам на картони и корнери, така че имаше достатъчно неща да ме радват
                аз традиционно съм за дойчовете, но ми е странно как не харесваш бразилиеросите, за ради съдийските аванти, но харесвах дъчманите, след като изиграха полягащият холандце снощи и се класираха абсолютно незаслужено - мексико бяха по-добрият отбор през целия мач!
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  ем, не е баш така - на мен примерно бразилчета са ми безразборни и ми е все тая какво става с тях, важното е да е интересно, а на кариоките мачовете са интересни, дали заради грешките, или заради заряда, но са интересни. Примерно снощи костата и маляките ме убиха от скука, който и да беше продължил, все щешед а е незаслужено (все пак бях за костата, маляките са ми ултра противни).

Надявам се на голове довечера
                  Зависи!
                  Аз съм избрал да съм за холандците и за това сякаш предпочитам Коста Рика щото на четвърфинала оранжевите ще минат като на парад през тях, а пък византийците - тегав отбор!
                  Първото полувреме мача си беше доста куц, ама аз напоследък залагам на картони и корнери, така че имаше достатъчно неща да ме радват

Коментар

• ем, не е баш така - на мен примерно бразилчета са ми безразборни и ми е все тая какво става с тях, важното е да е интересно, а на кариоките мачовете са интересни, дали заради грешките, или заради заряда, но са интересни. Примерно снощи костата и маляките ме убиха от скука, който и да беше продължил, все щешед а е незаслужено (все пак бях за костата, маляките са ми ултра противни).

Надявам се на голове довечера

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Ей ма що така и аз съм фен на Коста Рика Колумбия Чили.Беше ме яд за Чили.Дано гадните и некадърни бразилци бъдат изритани.А коментаторите са потрес и ужас.Телевизията предава един мач те коментират друг.Това което виждат очите и слушат ушите е нещо от рода на гледам и не вярвам на ушите си
                      То след първия мач всички неутрални мразят бразилците и стискат палци на противниците им! В следващия мач няма да е по-различно въпреки че не вярвам да не го спечелят, въпреки че Колумбия игра добре до сега - просто съперниците им всички бяха слаби!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Напред, братя костариканци! Напред!

П.П. Пращам куфарите на елините за кадем при люспите
                        Ей ма що така и аз съм фен на Коста Рика Колумбия Чили.Беше ме яд за Чили.Дано гадните и некадърни бразилци бъдат изритани.А коментаторите са потрес и ужас.Телевизията предава един мач те коментират друг.Това което виждат очите и слушат ушите е нещо от рода на гледам и не вярвам на ушите си
                        Last edited by Бате Пешо; 30.06.2014, 09:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Напред, братя костариканци! Напред!

Има справедливост!

Коментар

• Ураааа .....

Коментар

• Напред, братя костариканци! Напред!

Коментар

• Маляките пак в последната секунда

Коментар

Working...
                                X