IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    А да така е. Сега видях, че си започнал сезон 2009/10.

Е не аз нямам абсолютно никакви съмнения в това, че ще свърша първи в края на годината. Пък сега и видях, че ГТ-то е направило 5 трансфера.
    че какво, 5 трансфера не са нещо невероятно - ако така го чувства момчето, що да не ги направи, то ще си проличи в понеделник дали е бил прав или не
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• А да така е. Сега видях, че си започнал сезон 2009/10.

Е не аз нямам абсолютно никакви съмнения в това, че ще свърша първи в края на годината. Пък сега и видях, че ГТ-то е направило 5 трансфера.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Батко аз нямам нищо общо с късмета, но това ще го научиш the hard way. А това не е ли четвърта година лигата?

Доколкото си спомням първата я взех аз втората ти и третата пак аз?
        Мнйе, "малък", не е четвърта година, поне за мен не е - една за мен, една за теб, а аз имам и една победа във фентъзито на Световното първенство 2010, така че неофициално те водя, а официално сме равни. Аз харесвам хора със самочувствие (покрито), самият аз съм такъв, така че имаш своя миг сега - enjoy the moment
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Подценяваш ме Колец и като ти свърши късметеца, а късметеца винаги свършва, много ще плачкаш А за ингилизкия да не си ги мерим - мое да немам ингилизка диплома, ама га съм учил бизнес инглиш, ти си гледал Сънчо
          Батко аз нямам нищо общо с късмета, но това ще го научиш the hard way. А това не е ли четвърта година лигата?

Доколкото си спомням първата я взех аз втората ти и третата пак аз?

Коментар

Бегла ти е фантазията колко израза има в английския, за които не подозираш, че съществуват.

Добре, че е ГТ-то, за да ми е интересна лигата баси.

Подценяваш ме Колец и като ти свърши късметеца, а късметеца винаги свършва, много ще плачкаш А за ингилизкия да не си ги мерим - мое да немам ингилизка диплома, ама га съм учил бизнес инглиш, ти си гледал Сънчо

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
              Не зная за вас, но аз лично много се забавлявам с тази игра.

От години не бях следил толкова отблизо Висшата лига и се радвам, че най-накрая намерих и друго занимание за уикенда, освен F1.

Чета коментарите ви за сезона и, ако трябва някой да бъде поздравен, това сте вие!

Аз не знам дори пет процента от това, което вие знаете, така че временната ми позиция е всичко друго, но не и заслужена. Просто късмет и малко наивна стратегия за отбора.
              И това не е проява на излишна скромност.
              голяма зарибявка си е, а първото ти място е повече от заслужено, така че недей да си скромен. Е, виж Колеца - един път ни би (то и аз имам една победа) и вече му порастна работата

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                кога ще дават другата карта за свободни трансфери, че искам да сменя 4-5 човека на първо време
                януари

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                  кога ще дават другата карта за свободни трансфери, че искам да сменя 4-5 човека на първо време
                  Аз вече го направих и без карта...

Коментар

• кога ще дават другата карта за свободни трансфери, че искам да сменя 4-5 човека на първо време

Коментар

• Не зная за вас, но аз лично много се забавлявам с тази игра.

От години не бях следил толкова отблизо Висшата лига и се радвам, че най-накрая намерих и друго занимание за уикенда, освен F1.

Чета коментарите ви за сезона и, ако трябва някой да бъде поздравен, това сте вие!

Аз не знам дори пет процента от това, което вие знаете, така че временната ми позиция е всичко друго, но не и заслужена. Просто късмет и малко наивна стратегия за отбора.
                      И това не е проява на излишна скромност.
                      Last edited by fantasy_gt; 24.11.2011, 20:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        не че нещо, ама изразът не е ли most welcome

Иначе браво на гт-то, страхотно се справя....
                        Бегла ти е фантазията колко израза има в английския, за които не подозираш, че съществуват.

Добре, че е ГТ-то, за да ми е интересна лигата баси.

Коментар

Much welcome my man.
                          не че нещо, ама изразът не е ли most welcome

Иначе браво на гт-то, страхотно се справя....

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                            Thanks!
                            Much welcome my man.

Коментар

Кой е победителя няма абсолютно никакво значение. Бонус точки може да получи без проблем и играч от падналия отбор, ако е генерирал по-висок PPI от противниковите играчи.
                              Thanks!

Коментар

• Кой е победителя няма абсолютно никакво значение. Бонус точки може да получи без проблем и играч от падналия отбор, ако е генерирал по-висок PPI от противниковите играчи.

Коментар

Working...
                                X