Първоначално изпратено от Nikola
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеБатко аз нямам нищо общо с късмета, но това ще го научиш the hard way. А това не е ли четвърта година лигата?
Доколкото си спомням първата я взех аз втората ти и третата пак аз?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПодценяваш ме Колец и като ти свърши късметеца, а късметеца винаги свършва, много ще плачкашА за ингилизкия да не си ги мерим - мое да немам ингилизка диплома, ама га съм учил бизнес инглиш, ти си гледал Сънчо
Доколкото си спомням първата я взех аз втората ти и третата пак аз?The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеБегла ти е фантазията колко израза има в английския, за които не подозираш, че съществуват.
Добре, че е ГТ-то, за да ми е интересна лигата баси.
Подценяваш ме Колец и като ти свърши късметеца, а късметеца винаги свършва, много ще плачкашА за ингилизкия да не си ги мерим - мое да немам ингилизка диплома, ама га съм учил бизнес инглиш, ти си гледал Сънчо
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеНе зная за вас, но аз лично много се забавлявам с тази игра.
От години не бях следил толкова отблизо Висшата лига и се радвам, че най-накрая намерих и друго занимание за уикенда, освен F1.
Чета коментарите ви за сезона и, ако трябва някой да бъде поздравен, това сте вие!
Аз не знам дори пет процента от това, което вие знаете, така че временната ми позиция е всичко друго, но не и заслужена. Просто късмет и малко наивна стратегия за отбора.
И това не е проява на излишна скромност.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениекога ще дават другата карта за свободни трансфери, че искам да сменя 4-5 човека на първо времеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениекога ще дават другата карта за свободни трансфери, че искам да сменя 4-5 човека на първо време
Коментар
-
Не зная за вас, но аз лично много се забавлявам с тази игра.
От години не бях следил толкова отблизо Висшата лига и се радвам, че най-накрая намерих и друго занимание за уикенда, освен F1.
Чета коментарите ви за сезона и, ако трябва някой да бъде поздравен, това сте вие!
Аз не знам дори пет процента от това, което вие знаете, така че временната ми позиция е всичко друго, но не и заслужена. Просто късмет и малко наивна стратегия за отбора.
И това не е проява на излишна скромност.Last edited by fantasy_gt; 24.11.2011, 20:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениене че нещо, ама изразът не е ли most welcome
Иначе браво на гт-то, страхотно се справя....
Добре, че е ГТ-то, за да ми е интересна лигата баси.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеMuch welcome my man.
Иначе браво на гт-то, страхотно се справя....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеThanks!The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКой е победителя няма абсолютно никакво значение. Бонус точки може да получи без проблем и играч от падналия отбор, ако е генерирал по-висок PPI от противниковите играчи.
Коментар
Коментар