IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Добро решение, като цяло но на Сити им е много лесна програмата. В момента обмислям , дали да не придърпам и Агуеро, но така ще ми стане много слаба халфовата линия.....
    николчо, и на челски им е лесна програмата, а днес се отпуши и торес след като 5-6 месеца не беше вкарвал гол си мисля, че заслужава да се помисли за привличането му
    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      милки са, полкич, щото в правилата пише:
      The total value of your squad must not £100 million.
      ВЕРНО, ЧЕ ПИШЕ 100 МЛН. ЛИРИ

аз явно съм забравил -> не чета всеки ден правилата

преди няколко месеца когато си писахме тук за диема-та, мисля, че там пишеше, че разполагаш с 200 диеми за да си направиш отбора

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      А с Колеца си имате закачка и на мен ми е весело да ви чета - не мога да отрека, че ти имаш доста сполучливи трансфери напоследък, а Колеца поуйде малко коня у ряката
      и на мен ми е много весело с николчо като си пиша ......................... то с който и да си пиша си ми е весело -> иначе не бих си писал с някой с който няма да ми е весело, де

николчо наскоро беше във фазата в която аз му пиша по едно-две изречения, а той яростно ругаеше без мярка, но сега е във фазата в която само ме чете и ме ругае "на акъла си", но тук нищо не пише

А за Ба си бях прав, че е шибан мангал, на който направи полусезона на живота си (също като дървото Керъл миналата година - жалко, че Ливера не купиха и този малоумник) -
      бабата я наши и в двете лиги, а сега ревеш с цяло гърло

още преди нова година го разкарах и повече не съм и помислил да го взимам и пак ще напиша, че бабата ще вкара още няколко гола, но когато ги вкара тогава почти никой няма да го има в отбора си, но няма смисъл да се държи в отборите ни

от друга страна е добре, че имаш бабата в другата лига защото се изравняваме с моя холт дето го обърках

груйчо, в лигата без смените обърни внимание на Самуил -> мисля, че той ще е победител в онази лига, а за мен ще останат калъфките и в двете лиги

А на Алън Пръдльо какво му мисля, барабар с оня Пръч ли е, Пърч ли е, къв не го знам - нюкясъл няма да се класират за европа тази година....
      груйче, ти вече всички отбори от PL ги анатемоса, а накрая ще пишеш тук, че благодарение на заклинанията ти са се сбъднали предсказанията ти

Коментар

• ами доста погрешно мислене
        Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Без да ти гледам отбора знам, че си продал Силва и си взел Тони В.

Добро решение, като цяло но на Сити им е много лесна програмата. В момента обмислям , дали да не придърпам и Агуеро, но така ще ми стане много слаба халфовата линия.....
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Без да ти гледам отбора знам, че си продал Силва и си взел Тони В.

The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• милки са, полкич, щото в правилата пише:
            The total value of your initial squad must not exceed £100 million.
            А с Колеца си имате закачка и на мен ми е весело да ви чета - не мога да отрека, че ти имаш доста сполучливи трансфери напоследък, а Колеца поуйде малко коня у ряката

Колец, ама поне тази вечер ще имаш по-скъп отбор от моя - поразпродадох цели 3-ма, така че за пръв път си по-скъп от мен, основно заради абсолютно неоправданото качване на цената на Рунтавия мангал, но и това го има в зара

А за Ба си бях прав, че е шибан мангал, на който направи полусезона на живота си (също като дървото Керъл миналата година - жалко, че Ливера не купиха и този малоумник) - последния му мач за моя отбор ще е срещу УБА и после си заминава. А на Алън Пръдльо какво му мисля, барабар с оня Пръч ли е, Пърч ли е, къв не го знам - нюкясъл няма да се класират за европа тази година....
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Кое му е оправданото на Рууни капитан, бре - играе полузащитник, като преди 3-4 месеца, а струва 12.6 милки
              Оправдан беше за избор за капитан за този кръг. Гостуване на отбор, който се бори за оставяне в елита на Англия, на предпоследно място, с най-много допуснати голове и с 5 поредни загуби, като домакини. Как да не сложиш Руунката за капитан? Просто шанс, че не му тръгна играта и игра доста назад. Имах чувството, че беше инструктиран от САФ да играе за Ернандсес и Уелбек.

Колко бяха зле тези вълци. Не ми се мислеше какво щеше да им се случи, ако Яанг играеше.

Груйче какво става със стойността на отборите ни? Без целта ми да е team value мисля, че ще те мина края на годината и по този показател.
              Last edited by Nikola; 18.03.2012, 20:22.

Коментар

Кое му е оправданото на Рууни капитан, бре - играе полузащитник, като преди 3-4 месеца, а струва 12.6 милки
                да де, ама аз рунката го взех за 12 преди 2 седмици

..................... и къде пише, че са милки .................... просто 12.6 му е цената
                Last edited by _1912_; 18.03.2012, 20:16.

Коментар

Само онова дърво Евънс да не беше вкарвал гол и щеше да е жииииик-так, ама
                  груйче, най-смешно ми беше когато николчо видя, че в отбора ми е Еванс и след една-две седмици и той го взе в неговия отбор, а после в тази тема написа:

Първоначално изпратено от Никола
                  След две седмици всички ще имате Еванс в отборите си

Коментар

• валенсия и аз го взех за 7.5 милки, както и онова дърво Евънс - мислех, че този кръг предградието на манчестър ще получат гол и затова не го взех, а той е с 12 точки, но здраве да е- ще оправи кръга на Колеца А ба ще го продам по-другия кръг, че нещо и той малко овчи взе да идва, щото късмета от първия полусезон посвърши, нищо че играят срещу дървета и имат лесна програма.

Коментар

както ти и казах - друг път да ме слушаш Само онова дърво Евънс да не беше вкарвал гол и щеше да е жииииик-так, ама
                      Е гати наглеца. хаха

Нали очакваше x бе. Нали очакваше Рууни да не играе?

Тотално правилно решение да си сложа Руунката, капитан просто шанс, че му тръгна мача. Има и такива мачове. Няма да тръгна да се оплаквам и оправдавам. .

Коментар

А ти с тези многото полуконтузени, дето ги дава фентъзито и както не правиш смени - яко отичаш
                        ти остави тези полуконтузени, ами виж, че тези които взима николчо като ашли йънг му седят на пейката .................... да даде 10 милки за да му седят зад Дърт алко АЛФ е ебаси и смеха

сега николчо чака да види кой съм взел за да го копира

чакай да му подскажа, че да не го карам да чака до съботата

преди месец продадох валенсия за 8.0 и сега си го върнах в отбора срещу 7.5

груйче, иначе ако няма някакви контузии то аз днес направих за последен път смени с минус точки ........................ сега е на ред николчо да прави минуси ................... той се надява с двете смени които има и с едно минусче да "влезе в релси", но като му гледам съставчето ще му трябват поне 6-7 смени за да има балансиран и точконосещ отбор като твоя груйчо...

Коментар

• както ти и казах - друг път да ме слушаш Само онова дърво Евънс да не беше вкарвал гол и щеше да е жииииик-так, ама

Коментар

А за Руни и два гола срещу уулвс - хм, някакси не ми се връзва да вкара повече от един, ако изобщо вкара
                            Интересна логика. А на кой ще вкара, ако не на предпоследния в класирането и отбора с най-много допуснати голове? Не казва, че ще вкара де но все пак//////

Коментар

• не го знам дали ще играе,иначе много обичам басовете Най-вероятно ще играе, ама знаеш ли сър АлФ какво му е на алкохолизираната тимберица За Тейлър имаш смяна, а за Симсонката? Вярно е, че във фентъзито много лъжат, ама нали е нещо като стрес тест.....

А за Руни и два гола срещу уулвс - хм, някакси не ми се връзва да вкара повече от един, ако изобщо вкара

Коментар

• Искаш ли един бас на 500 лева, че Рууни ще играе? Дали ще вкара вече е божа работа, но ако играе се надявам на 2 гола и 3 бонус.

Иначе имам адеквтни смени, ако Тейлър не играе, така че всичко е наред.

Коментар

Working...
                                X