IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    по скоро очаквах някой от лигата да вземе Марто Петров и дано някой да го е направил (не съм гледал на никой отборите)
    Аз съм го взел
    Но пък отбора ми е супер слаб от януари насам.
    Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      и така .................... на мястото на McClean е взел Pienaar, и на мястото на Walcott е взел Dempsey
      мда ......................... да видим кои са му смените този кръг

миналата седмица взе сесиньон, а сега го разкарва?!?!?!?!? а аз си мислех, че ще разкара съотборника му маклийн дето и сливчо не знае какво го държи, но явно, че липсата на пари го кара да разкарва по-качествените си състезатели и да задържа по-еФтинките

както и очаквах, след като в последните 3 мача демпси ми донеси 35 т., сега вече и сливчо го има в отбора му

втората му смяна явно не съм я познал, но пък е трудно да се познае дори едно попълнение, а какво ли остава да знам и двете му смени

.............. ако бях познал и двамата му нови футболисти, то тогава сливата трябваше да се замисли за смяна на паролата с която влиза в сайта www.fantasy.premierleague.com

взимането на вратаря богдан му в отбора за следващите 2 GW (общо за 4 мача) ми се вижда абсолютна глупост -> чиста мрежа няма да запишат болтън и това го знае всяко дете .......................... по скоро очаквах някой от лигата да вземе Марто Петров и дано някой да го е направил (не съм гледал на никой отборите)

Коментар

• много утихнали ми се виждате нещо ......................... да не са потънали на някого гемиите

понеже го няма сливчо да ви пита дали сте си направили трансферите и кой ще сложите за капитан, ще се опитам да прогнозирам неговата смяна и през тази седмица

я да погледна сега отборчето му
        .................................................. ....

ха, направил е цели две смени до този момент ........................ и не ми се вярва да направи трета

и така .................... на мястото на McClean е взел Pienaar, и на мястото на Walcott е взел Dempsey

няма да му коментирам трансферите -. всеки има глава на раменете си и сам ще решава дали, до каква степен и как ще използва инфото което ви давам както за смените на сливчо, така и за останалите неща които изписах последните дни

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
          Не ви познавам, но ми се струва, че наистина хабите доста нерви за нищо. Хайде връщайте се в лигата, че без вас не е интересно. Как ще разберем сега кой на кого копира отбора и дали си пада по сливи...
          сливата доста зеленее,
          скоро няма да узрее,
          и дълго ще я клати,
          кой където я хванИ…

с една дума не слива, а най-обикновена "джанка" ........................ чувал, че и така им викат

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
            Доста странно решение от ваша страна, но ще се съобразя изцяло с него.
            Решението не е „доста странно”, а просто се възстановяява статуквото преди ти самия самоволно и еднолично да решиш да ме премахнеш от лигата.
            И няма начин да не се съобразиш с решението на мнозинството и с реалностите.

Първоначално изпратено от Nikola
            Махнах го лигата единствено, за да го провокирам, за да видите що за човек е. Само видяхте какво последва след това.
            Абсолютно нищо не си провокирал освен това, че ти беше припомнено какво представляваш с изявите си във форума през последните години …………………… дори някои от нещата ти спестих на този етап

Щом сте ок с тези обиди по мой адрес няма проблем.Явно обичате да гледате сеир.
            Сеира ти го гледаме от Нова година насам. На забележките ми, че дублираш играчите които имам в моя отбор ти отговаряше със следните обиди:

И други подобни обиди в този дух .................... да не ги показвам всичките -> който чете редовно темата ги знае...

Едва след това, на един много по-късен етап след като те изчаках да си изпееш репертоара започнах да отговарям на обидите ти. И единствената обида която съм употребил по твой адрес е определението което ти дадох „кюстендилска слива”, а че си израснал в кюстендилско село е факт който не можеш да отречеш, че си слива е нещо което напълно отразява същността ти и действията ти до този момент го потвърждават...
            А това, че в последно време предсказвам трансферите които правиш, те накара да излезнеш от кожата си ..................... това не е някаква моя дарба, а просто си елементарен и до болка предвидим...

Така... връщам го в лигата. Правя Груеца админ на Инвестор.бг и аз напускам и повече няма да играя в нея.
            Всеки има право да взима каквито иска решения, но само за себе
            Никой няма право еднолично да взима решения относно лигата и за другите в нея -> такива са правилата и в живота които ти още не си осъзнал… Мислиш си, че някой зависи от капризите ти и все още се надяваш, че можеш да се наложиш с типично женски средства от рода на „избирайте мен или полки”, а ултиматума ти „не искам да съм в една лига с полки” звучи като „не искам да съм в едно легло с този мъж”.

Не оставай с впечатление, че приятелите ти груйчо, хаки и марин са те предали с взетото решение. Единствен ти си мислиш, че решението е несправедливо.

А аз мисля, че за самоволните действия на сливчо трябва да се вземе решение за някакво наказание ........................ дори това наказание да е чисто формално и символично (а не финансово), то би следвало да е урок за всеки който се помисли, че е над останалите и извърши самоуправство

В края на сезона, когато спечеля лигата ще помоля Груеца да преведе сумата на някоя благотворителна организация от мое име и да ми пусне скрийншот на превода.
            С подобна еснафска показност само затвърждаваш аграрния си произход.Един ИСТИНСКИ човек никога не парадира с благотворитеността Вземи си парите и не ни занимавай с душевните си проблеми. Груйчо не е длъжан да се занимава с каквото и да е ……………………. освен с това да предаде наградата на победителя…

Коментар

• Не ви познавам, но ми се струва, че наистина хабите доста нерви за нищо. Хайде връщайте се в лигата, че без вас не е интересно. Как ще разберем сега кой на кого копира отбора и дали си пада по сливи...

Коментар

• e, стига де. разбирам позицията ти, но това е само игра в крайна сметка... А и говорим за принципи - щом си приел нещо, без да поставяш условия в началото, играеш по тези правила и толкова - затова и хората плащат толкова пари на юрист да им види договорите, преди да ги подпишат. Виж, вече за догодина (макар и това да смятам за глуапаво, но си е твое право), можеш спокойно да кажеш - пичове, а з с полкича ако прави това, това и това, не искам да имам нищо общо и всеки би те разбрал 9или поне аз ще те разбера, да не говоря от името на всички)

Иначе за парите ти - каквото кажеш, това правим, спечелил си ги честно и почтено, така че решението си е изцяло твое. И наистина, дайте да не мислим още за догодина - имаме европейско преди това (може и там да пуснат някое фентъзи, хем ще е много интензивно, ако има такова, като на световното преди 2 години), пък и олимпиада.... А за новия сезон тъкмо подготвяме вече още участници, увлечени от магията на фентъзито и двама от по-старите участници да се напдат и да пишат по 3 страници простотии - ами тъпо е. И в случая наистина няма значение кой крив и кой прав.....

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                Доста странно решение от ваша страна, но ще се съобразя изцяло с него. Махнах го лигата единствено, за да го провокирам, за да видите що за човек е. Щом сте ок с тези обиди по мой адрес няма проблем.Явно обичате да гледате сеир.

Така... връщам го в лигата. Правя Груеца админ на Инвестор.бг и аз напускам. В края на сезона, когато спечеля лигата ще помоля Груеца да преведе сумата на някоя благотворителна организация от мое име и да ми пусне скрийншот на превода.
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Доста странно решение от ваша страна, но ще се съобразя изцяло с него. Махнах го лигата единствено, за да го провокирам, за да видите що за човек е. Само видяхте какво последва след това. Щом сте ок с тези обиди по мой адрес няма проблем.Явно обичате да гледате сеир.

Така... връщам го в лигата. Правя Груеца админ на Инвестор.бг и аз напускам и повече няма да играя в нея. В края на сезона, когато спечеля лигата ще помоля Груеца да преведе сумата на някоя благотворителна организация от мое име и да ми пусне скрийншот на превода.
                  Last edited by Nikola; 19.04.2012, 10:26.
                  The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                    Според мен е най-добре Полки да се върне в класирането за тази година, както и да се пуска да играе и догодина.
                    Условието това да се случи е каквото било-било.
                    Кой виновен и кой прав досега без значение и оттук-насетне без лични обиди м/у участниците да няма. Бон-тон така да се каже. Надявам се всички да приемете предложението ми и да продължим напред. ако това не се случи и тая тема почне да е като другите аз лично догодина няма да играя в тая лига.
                    Аз съм съгласен с Марин, а доколкото виждам и Грую е на подобно мнение. Не мисля, че двамата имате какво чак толкова да делите, че да се получи такъв конфликт. Най-добре за всички би било да намалите нападките и обидите един към друг и както до края на този сезон, така и през следващия да си коментираме предимно решенията и стратегиите във фентъзито. Ясно е, че често сме на различни мнения по футболните въпроси, но от обидите полза няма
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                      Хаки, кажи как искаш ТИ да процедираме. Видях гледната точка на Марин и Груеца. Каквото кажете вие тримата това ще бъде.
                      ти нали вече взе решение -> каза, че следващата година няма да съм в лигата на инвестора и на следващия ден ти дойдоха сили да ме изтриеш от лигата за този сезон

сетила се "мара да се побара" и на третия ден да пита "ко прайм сегЪ"

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                      Бахти епичната драма стана за няма нищо. Направо е тъжно.
                      жалка си , сливке , жалка

сега те чакам пак да ходиш да ревеш на модераторите и да искаш да ме баннат

до толкова ти стига акъла просто

Коментар

• Хаки, кажи как искаш ТИ да процедираме. Видях гледната точка на Марин и Груеца. Каквото кажете вие тримата това ще бъде.

Бахти епичната драма стана за няма нищо. Направо е тъжно.
                        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          нещо не си ме разбрал - когато е за ебавка с някого, ми е все едно, правете каквото щете, форум е все пак, който иска ще ви чете (макар че става доста флууд, както е в тема Политика примерно, където на 1 свястно мнение се падат п 100 копи/пейста от партийните централи), а който не иска - ще ви да ва игнор, но когато единият се обижда, а искаме или неискаме сме в обща компания (поне за лигата), то е нужно да се намери баланс, затова и апелът ми е Колеца да спре да се прави на госпожица, а ти да престанеш или поне да си малко по-културен в нападките си. както казах и двамата сте ми интересни противници, но крайностите малко дразнят - казвам ти го като човек, който често изпада в крайности и вижда нещата в черно и бяло (без да съм от локомотив или юве)
                          ти пак си знаеш твоето

миналия месец, по-миналия месец да беше направил на дружката си забележка и да престане

вече си е късно за каквото и да

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                            а къде беше ти миналия месец за да направиш забележка на твоето приятелче когато ме обиждаше, а аз най-спокойно си го четях и го чаках да го видя до къде ще му стигне акъла

интересно ми е , как миналата година не ти правеше впечатление моята "ниска култура и липса на аргументи", как преди 2,3, 5 или 6 години не ти е пречело какво съм писал тук когато съм обиждал нетуърк5, николчо, пеньо, мисирката и кой ли още не (хакинен може да се оплаче от мен, както и греъм, а дори и ти, и всеки един останал) ............................ ...................... а днес вече си много разстроен като четеш написаното за дружката ти което си отговаря на истината
                            нещо не си ме разбрал - когато е за ебавка с някого, ми е все едно, правете каквото щете, форум е все пак, който иска ще ви чете (макар че става доста флууд, както е в тема Политика примерно, където на 1 свястно мнение се падат п 100 копи/пейста от партийните централи), а който не иска - ще ви да ва игнор, но когато единият се обижда, а искаме или неискаме сме в обща компания (поне за лигата), то е нужно да се намери баланс, затова и апелът ми е Колеца да спре да се прави на госпожица, а ти да престанеш или поне да си малко по-културен в нападките си. както казах и двамата сте ми интересни противници, но крайностите малко дразнят - казвам ти го като човек, който често изпада в крайности и вижда нещата в черно и бяло (без да съм от локомотив или юве)
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham. Разгледай мнение
                              Абе вина имате и двамата Успокойте топката.Това с фентъзито си беше само за занимавка още преди 2-3 години когато го започнахме 4-5 човека.Това със залозите явно потвърждава максимата, че парите развалят нещата
                              няма такова нещо -> парите изобщо не влияят в случая

има и друга лига , и там няма подобни проблеми

проблема започна откакто сливата започна да ми копира отбора и си го прави това съвсем безогледно -> това всъщност си е определена тактика и е част от играта, а и по никакъв начин не е в противоречие с правилата

проблема му, че не му издържат нервите и не знае как да ме парира

а тарикат пич не писка

хакинен как се справи с мен, ти как се справи с мен когато сме кръстосвали шпаги

сливата си я знаеш, че беше за подигравка на форума (както днес е например соколов за майтап на всеки) .................. но сливата и до днес си остава същата дребна душица както и преди 6-7 години

я си припомни само "моя приятел пеньо" като припомни на николчо какво дребно човече беше и си остава, как сливата си остана със стария ник, но модераторите му смениха името за да се скрие, а после и нервите не му издържаха и помоли да му изтрият ника .................... след година и нещо се върна тук и "ни лук ял, ни лук мирисал"

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                                +1

По основната тема - аз пък си мисля, че Вила ще отпадне, жалко че нямах малко пари да си купя един който ще ги потопи...
                                Абе аз имам нек'ъф милион ама немога да ти го дам назаем На мене не ми трябва.Аз няма как да изпадна в по-долна "дивизия"
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X