If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Момчета, стягайте се за утре, че съм замислил нещо интересно А програмата за седмицата е такава- утре тренираме, в петък и събота пием и в неделя- бием ДИР-а))Добре ли е?
Днеска тренираме, утре пиеме в неделя биеме и пиеме демек!
Момчета, стягайте се за утре, че съм замислил нещо интересно А програмата за седмицата е такава- утре тренираме, в петък и събота пием и в неделя- бием ДИР-а))Добре ли е?
Президентът много го е срам, ама едната седмица липсваха хора, на другата - пак липсваха и в стремежа никой да не бъде пренебрегнат се бавим...
пък аз искам да разбера какво става с квотите за морето.избихме се.не си говорим вече.г-н президент вземете отношение по въпроса много ви молъ!така не се живее в постоянно напрежение!