If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
привет
подали сме заявка за участие във форумната лига по футбол - аматьорски турнир между участници в различни форуми
проведени са разговори с доста от вас чрез лични съобщения, ако още някой иска да се присъедини към футбола - да пише тук
целта е да организираме мачлета, чрез които да се поддържа оптимална форма на отбора и да се отсеят още звезди
а защо другарите от Инвестора са забравили да ми пратят ЛС и на мен ????? А доколкото виждам и на Пешо777, и на Хаки, а на единственото футболно сборище, което напарвихме пишещите в Инвестора, всички горепосочени бяхме налице
Принципно и аз съм за, ама ако може малко повече инфо за този турнир - кога се играе, колко играчи от отбор и т.н.
П.С. И не е лошо да се направят едни пресявки, примерно, ако има много желаещи за участие + да се определи кой какъв ще го играе, че иначе става манджа с грозде
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
имам спомен от онзи път, когато се събирахме да ритаме, преди доста време беше. хубаво е, че форумно ще си имаме поле за изява, ама ме съмнява какво е качеството
в тая лига все пак има и доста добри отбори, поне това съм гледал на Спортна София
Коментар