IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mitac
    Хе какво съвпадение за телевизията.Като го прочетох след поста си и си викам значи и друг мисли като мен .Това е добре.Все пак ще градим една диктатура.
    ти пич не си краен!ти си безкраен.........

Коментар

• Хе какво съвпадение за телевизията.Като го прочетох след поста си и си викам значи и друг мисли като мен .Това е добре.Все пак ще градим една диктатура.
      Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
        Първоначално изпратено от metala
        Първоначално изпратено от Императорът

Хе-хе - много бих кефил на позлатен шмайзер... :-)
        а аз на златна акция!
        От М+С ли? :-) :-) :-)
        защо не?но може и албена.......

Коментар

• Първоначално изпратено от metala

а аз на златна акция!
          От М+С ли? :-) :-) :-)
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Защо ще им показваш какво е сапун, като нямат вода?
            В образованието е разковничето, мисля че kork го каза някъде по-долу в темата. Едно дете не знае дали иска или не иска да ходи на училище. Родителите му решават вместо него. А целта е не да променим родителите му, защото всички ще се съгласят, че това е невъзможно. Целта е да променим децата им.
            Сигурно съм много наивна, щом казваш. Но продъжавам да твърдя, че предпочитам цивилизованото решаване на проблемите. Както и предпочитам икономически най-издържаното им решаване. И така ще бъде винаги, нищо че може да съм циганка, че може да живея до гето или пък съм виждала ромите само на картинка.

Коментар

Имам чувството че някой от вас са виждали цигани само по телевизията.
              Краси в Германия , Франция и Испания са правят постоянно такива програми за интегриране, но за съжаление неуспешно.
              Циганите в България имаха най-добрият шанс да се интегрират по Тошово време, ама не искат.Ти не разбираш ли те не искат това.
              Някои поискаха и го направиха. Познавал съм доста такива и ги уважавам.

Коментар

а аз на златна акция!

Коментар

• Имам чувството че някой от вас са виждали цигани само по телевизията.
                  Краси в Германия , Франция и Испания са правят постоянно такива програми за интегриране, но за съжаление неуспешно.
                  Циганите в България имаха най-добрият шанс да се интегрират по Тошово време, ама не искат.Ти не разбираш ли те не искат това.

Коментар

Директоров - не съм те обидил, поне не съзнателно.
                    Повтарям ти въпростъ на Митаков - да ги милваме ли? Или да ги поканим в домовете си со хляб и сол и прасе, само мир да има?

Митакът - като стана Император, ще те турна Министър на Вътрешните работи. :-)
                    Ще им разкатая фамилията.
                    А аз ако стана диктатор ще те направя главнокомандващ армията -армейски генерал и ще ти подаря позлатен шмайзер с мноооого патрони.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimira
                      Опитах няколко пъти, ама няма кой да чуе... Предлагам няколко прости неща.
                      Инвестиции в:
                      - образованието на ромите. Не с пари на ръка, а с икономическа принуда да влязат в клас.
                      - здравеопазване
                      - хигиена
                      Проблемът няма да се реши за ден два, но когато ги научиш как да си изкарват хляба нещата ще тръгнат далеч по-добре. Те не могат да правят нищо, не го ли разбираш! Как да работят като в това си положение не знаят как да си вържат обувките?
                      Обясних ти и аз, че който не иска да учи, трудно ще го накараш. Който циганин иска да се изучи - нищо не го спира - познавам достатъчно такива.

Здравеопазване... смешно. Не си ли търкалят и сега по болниците безплатно - с нашите пари? Какво повече да направим - директно да ги заселим в болниците ли? Какво по-конкретно предлагаш?

Хигиена... още по-смешно. Ще обикаляш по гетата да ги учиш какво е сапунът и за какво служи ли? Или за всяко хъхрещо семейство да назначим по един българин-теляк да ги къпе ли?

Да сме ги учели да си изкарват прехраната... Да, ама ТЕ НЕ ИСКАТ !!! Нищо не можели да правят... и да копаят на нивата ли не могат? Като не могат да си връзват калеврите - да ходят боси... и маймуна може да се научи да копае и да връзва обувки. Но самата ти ги изкарваш непълноценни и не получовеци като мене, ами полумаймуни някакви направо...

Сега те разконспирирах Красимира... ти не си глупава или пристрастна, просто непоправимо наивна и добродушна... ти въобще хъхрещ виждала ли си, освен по телевизията?

Коментар

Директоров - не съм те обидил, поне не съзнателно.
                        Повтарям ти въпростъ на Митаков - да ги милваме ли? Или да ги поканим в домовете си со хляб и сол и прасе, само мир да има?

Ще им разкатая фамилията.
                        А аз ако стана диктатор ще те направя главнокомандващ армията -армейски генерал и ще ти подаря позлатен шмайзер с мноооого патрони.

Коментар

....

обещай преди това да го научиш как се прави цитат във форума......

Коментар

• Първоначално изпратено от Director
                            Добре - предложи нещо смислено...
                            Ами нали с теб се съгласихме, че българите ТРЯБВА да гласуват. И да гласуват умно, а то виж какви кретени избираме!
                            Да - да гласуваме за АТАКА !!! Или поне за ГЕРБ.

Коментар

Първоначално изпратено от Director
                              На тази смес и трябва само една искра за да избухне. Искрата обикновено е някаква провокация от някой такъв като вас, плюещите. Ако седиш върху буре с взривоопасна смес, не бих казал, че да произведеш искра е най-разумното нещо
                              А да ги милваме може ли.
                              Много умно.

Коментар

• Опитах няколко пъти, ама няма кой да чуе... Предлагам няколко прости неща.
                                Инвестиции в:
                                - образованието на ромите. Не с пари на ръка, а с икономическа принуда да влязат в клас.
                                - здравеопазване
                                - хигиена
                                Проблемът няма да се реши за ден два, но когато ги научиш как да си изкарват хляба нещата ще тръгнат далеч по-добре. Те не могат да правят нищо, не го ли разбираш! Как да работят като в това си положение не знаят как да си вържат обувките?

Коментар

Working...
                                X