Първоначално изпратено от Императорът
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Днес по телевизията разказаха как в Сливен само всяка година по 20-30 непълнолетни мангалки снасят чавета... и дадоха поредните две едва-едва справящи се с членоразделната реч мургави 13-годишни пикли с бебета на ръце. И някаква докторка разправяше как трябвало да се вземат някакви мерки, само дето не каза какви.
Мисля казах вече - единствената смислена мярка може да бъде масовата кастрация на тия животни.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Re: Ех
Първоначално изпратено от boogieпак са тръгнали да лансират идеята да заселват тъмнокраките в Овча Купел. Въобще не им дреме, че на хората ще им отидат и апартаментите, и спокойствието, всичко. Безплатни апартаменти за кривокраки! Че те ще ги направят на нищо. А кои плащаме - всички ние.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivannovА като няма цветнокожи избиратели ,как ще ги избираме нашите политици,ако няма на кой да платят.....Е после ще им търпят беззаконията ,нема начин....Трябва да изберем тези ,които не си купуват гласовете на цветнокожите...Кои са ,всеки сам си преценява ,тук не е място за реклама.За съжаление нищо хубаво не ни чака с цветнокожите.....Mind tricks do not work on me, only money
Коментар
-
Държавата: Бургас да гласува с ”да”
14 февруари 2008 / News.dir.bg
Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Калин Рогачев призова бургазлии да гласуват с “да“ на референдума за петролопровода “Бургас-Александруполис“.
Рогачев се срещна с кметове от населените места на община Бургас и с граждани. "Ползите за България и специално за хората са доста големи при изпълнението на проекта за нефтопровода. Време е да се спре с безсмисления ропот. Опасност от апокалиптични картини няма, но са големи възможностите да изтървем изгодите", каза Рогачев, цитиран от БТА. Той предложи да се организира кръгла маса с експерти и да се прецени какво може да се изисква при реализирането на проекта "Бургас-Александруполис" както по отношение на икономическите ползи за община Бургас, така и по отношение на екологичната защита.
Референдумът в Бургас е на 17 февруари. На него бургазлии трябва да отговарят на въпроса: "Одобрявате ли изграждането на петролопровода Бургас-Александруполис с трасе на тръбопровода и с инсталации, разположени на територията на община Бургас?"
Политиците вече започнаха да сноват в Бургас по повод предстоящото обществено допитване. Лидерът на СДС Пламен Юруков ще бъде в петък в Бургас. В програмата му са включени срещи с кмета на Общината Димитър Николов, с представители на Инициативния комитет за спасение на Бургаския залив, както и с членове на областния и общински съвет на организацията. Синият лидер ще призове членовете и симпатизантите на СДС да бъдат активни и да гласуват на 17 декември, предаде Дарик. Според Юруков договорът за изграждане на петролопровода Бургас-Александруполис е икономически неизгоден за България.
“Подписаните споразумения поставят страната ни в неравностойно положение. Русия иска да има собственост, и то мажоритарна, върху инфраструктура на територията на България, а в същото време българските фирми нямат право на подобно нещо. Ако ние искаме да купим директно газ от Азербайджан или Туркменистан, дори транзитно не можем да го пренесем през Русия, нямаме достъп“, смята Пламен Юруков.
Коментар
-
А като няма цветнокожи избиратели ,как ще ги избираме нашите политици,ако няма на кой да платят.....Е после ще им търпят беззаконията ,нема начин....Трябва да изберем тези ,които не си купуват гласовете на цветнокожите...Кои са ,всеки сам си преценява ,тук не е място за реклама.За съжаление нищо хубаво не ни чака с цветнокожите.....
Коментар
-
Прави сте и двамата, за злочестина. Но е нормално, когато става дума за поколението, цивилизованите хора да залагат на качество, а не на количество. Щото то е много лесно да се фабрикуват чавета, ама от едно парче месо да направиш Човек - това е трудното и отговорното !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicАй, в Австрия нормални бели майки имат по 4 нормални бели деца и си бачкат и са образовани! (от там ми е примера, защото наскоро бях там и поне 3 колежки бяха наплодили по 4 дяца, а по-скормните имаха по 2)!
Нека ви предложа малко по различна идея - чернокраките са беля, но не най-голямата! Най-големия враг на белия човек е той самия!
Стана много толерантен - към дамите, към етносите, към религиите! Почна да носи впити гащи и да се лакира! Почна да бъде политически коректен! Почна да уважава различното мнение! Е, за туй е така!
Ако вместо дългокоси педерастчета по улиците ходеха здрави, стегнати младежи и вместо да мислят колко силикон да си сложат и да се чудят с кой екзотичен чужденец да излязат, мадамите се плодяха с нормални хора, щяхме да сме вече 10 милиона бели!
Грешката е в нашия телевизор!
И белия мъж е виновен и бялата жена,особено бялата жена-майка.
Лошо възпитават напоследък белите жени-майки и калпаво поколение
пускат по пистите.
Ами преди да премахнат зад. военна служба колко бели жани-майки ореваха медиите,че синчетата им трябва да прежвеят 1година дисцип-
лина,ранно ставане и малко спорт.
Коментар
-
Не виждам нищо крайно в идеята ти - това е най-малкото, което можем да сторим - нещо повече - това е нещото, което задължително трябва да сторим !!! никакви помощи, никакъв безплатен ток, никаква здравна помощ за неосигурени - а който гепи - куршум или пандиз !!! Нека да мрат от глад и студ и мръсотия и болести !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
VAPROSAT NA VAPROSITE E KAK DA SE OTARVEM? EDNA OT IDEITE MI E KRAINO DYASNA I TOVA E DA BADAT PREMAHNATI VSAKAKAV VID SOCIALNI POMOSTI I KOMPENSACII! KATO NYAMA AVANTA STE UVISNAT NA VRATOVETE NA NEJNITE JAGRIJENI EVROPEICI! NO ZA TOVA SE ISKA POLITICHESKA VOLYA! NE ZNAM DALI TOVA E VAZMOZNO!
Коментар
-
Първоначално изпратено от batkoNE ZNAM SAMO KAK STE SE REALIZIRAT IDEITE NA iMPERATORA. PREKALENO E HUBAVOQ ZA DA E VYARNO. OTDELNO NE ZNAM ZASTO "STASTLIVIYA BASTA" NE E V PANDELATA. INTERSNO MI E KAKVO E STANOVISTETO NA EK PO TOZI VAPROS. POSLEDNOTO E DA NE BADA UPREKNAT V LIPSA NA MEJDUETNICHSKA TOLERANTNOST KAKTO E MODERNO DA SE KAJVA. AKO BYAH AZ ILI IMPERATORA, DA NE DAVO GOSPOD I DA ME PROSTAVA SAPRUGATA MI NA MYASTOTO NA MANGO OT SLIVEN ILI EBEM TI OTKADE SIGURNO STYAHME DA TARKAME NAROVETE MINIMUM 10 GOD!
P.S IZVINYAVAM SE OT DUPNICA BILO STASTIETO TOZI PAT.
А моите идеи трудно ще се реализират, дори да ме изберете за президент, за какъвто мислех да се кандидатирам - пак ще трябва да се боря (безуспешно) с политиците - които са готови да се надупят на полухората (следователно да ни и нас) срещу въшливите им гласове.
Значи трябва да ме изберете за... Император. Звучи зловещо, но е така.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Ай, в Австрия нормални бели майки имат по 4 нормални бели деца и си бачкат и са образовани! (от там ми е примера, защото наскоро бях там и поне 3 колежки бяха наплодили по 4 дяца, а по-скормните имаха по 2)!
Нека ви предложа малко по различна идея - чернокраките са беля, но не най-голямата! Най-големия враг на белия човек е той самия!
Стана много толерантен - към дамите, към етносите, към религиите! Почна да носи впити гащи и да се лакира! Почна да бъде политически коректен! Почна да уважава различното мнение! Е, за туй е така!
Ако вместо дългокоси педерастчета по улиците ходеха здрави, стегнати младежи и вместо да мислят колко силикон да си сложат и да се чудят с кой екзотичен чужденец да излязат, мадамите се плодяха с нормални хора, щяхме да сме вече 10 милиона бели!
Грешката е в нашия телевизор!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
Коментар