IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Може да е опитвал ,то от един път не се ставало....

Коментар

• Първоначално изпратено от ход
      Първоначално изпратено от Sisqou
      Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
      За съжаление държавата ни върви по Американския модел. А там както знаем, най-добре е да си жена, негър-хомосексуалист-инвалид.
      E Колчо, да си хомосексуалист е по-добре от това да си жена
      Ти откъде знаеш?
      :P
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Sisqou
        Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
        За съжаление държавата ни върви по Американския модел. А там както знаем, най-добре е да си жена, негър-хомосексуалист-инвалид.
        Ти откъде знаеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца

Коментар

• Вие забравяте най-важното:Безплатен обяд ,няма.Цветнокожите са си платили за това удоволствие....Как мислите дали някоя партия заяви ,че ще иска равнопоставеност между етносите ...ще бъде избрана...Дали бъдещия кмет не обещае привилегии ,ще го изберат...На власт са тези ,които дават привилегии на мангалите....Каквото и да казвате ,така е ...Не си заравяйте главите в пясъка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Sisqou
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• За съжаление държавата ни върви по Американския модел. А там както знаем, най-добре е да си негър-хомосексуалист-инвалид.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                  Крайно време е всички ние - честни Българи (и турци, помаци, арменци и каквито щете) категорично и ясно да заявим, че НЕ ЖЕЛАЕМ С НАШИТЕ ДАНЪЦИ ДА БЪДЕ ХРАНТУТЕНА ТАЯ МРЪСНА ИЗМЕТ !!!!
                  +1

Коментар

Първоначално изпратено от psycoholic
                    Първоначално изпратено от Императорът
                    Именно - и аз не съм съгласен някакво животно, което дори не може да говори членоразделно да избира кой да ме управлява мен.
                    Имп, от еволюционна гледна точка, излиза че аборигените са по-напред от нас: висшата раса, хрантутена от бели; напълно адаптирани към околната среда, намерили благодатна почва за растеж и добруване! Аз и ти сме мамутите, които служат за храна на кроманьонците :-)
                    Явно си прав - щом например (уж) нашата държава ги обгрижва така.... например "самотната майка" (мургава курва с 4-5 чавета от различни мангали) настанена от Софийска община в новичък апартамент 100 метра, струващ по пазарни оценки толкова, колкото честните хора изкарват за цял живот упорит труд и плащаща наем по 30 стинки (а не по 4 евро, колкото е средното за София). Явно нейният "героизъм" е, че е вдигала краката пред всеки пиян хъхрещ нерез....
                    Интересно защо държавата не настани в такова (почти)безплатно жилище някое нуждаещо се младо Българско семейство.

Крайно време е всички ние - честни Българи (и турци, помаци, арменци и каквито щете) категорично и ясно да заявим, че НЕ ЖЕЛАЕМ С НАШИТЕ ДАНЪЦИ ДА БЪДЕ ХРАНТУТЕНА ТАЯ МРЪСНА ИЗМЕТ !!!!
                    да..

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                      Първоначално изпратено от Императорът
                      Именно - и аз не съм съгласен някакво животно, което дори не може да говори членоразделно да избира кой да ме управлява мен.
                      Имп, от еволюционна гледна точка, излиза че аборигените са по-напред от нас: висшата раса, хрантутена от бели; напълно адаптирани към околната среда, намерили благодатна почва за растеж и добруване! Аз и ти сме мамутите, които служат за храна на кроманьонците :-)
                      Явно си прав - щом например (уж) нашата държава ги обгрижва така.... например "самотната майка" (мургава курва с 4-5 чавета от различни мангали) настанена от Софийска община в новичък апартамент 100 метра, струващ по пазарни оценки толкова, колкото честните хора изкарват за цял живот упорит труд и плащаща наем по 30 стинки (а не по 4 евро, колкото е средното за София). Явно нейният "героизъм" е, че е вдигала краката пред всеки пиян хъхрещ нерез....
                      Интересно защо държавата не настани в такова (почти)безплатно жилище някое нуждаещо се младо Българско семейство.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от cmexypko
                        Добре де, къде са хората от Симеоновград, да го чакат пред районното и линч. Или да го вържат там, където са намерили детето. Ако не умре от студ, да умре от глад и жажда.
                        И след 2-3 такива случая на справедлив израз на хорското недоволство, ще се научат, да си гледат децата и да бъдат част от държавата! Или да не ги правят! И тогава няма да се налага да им търпим своеволията!

Ами няма да посмеят, Смехурков - защото те, хората, според т.нар. "закони" в Бг имат по-малко права от него - извергът-питекантроп. Той 99% ще остане безнаказан, но ако гражданите свършат работата, от която правосъдието клинчи, ще отговарят така, все едно са убили човек !!!

Коментар

• Честен ли си ?- Винаги губиш!~....Без коментар.

Коментар

• Добре де, къде са хората от Симеоновград, да го чакат пред районното и линч. Или да го вържат там, където са намерили детето. Ако не умре от студ, да умре от глад и жажда.
                            И след 2-3 такива случая на справедлив израз на хорското недоволство, ще се научат, да си гледат децата и да бъдат част от държавата! Или да не ги правят! И тогава няма да се налага да им търпим своеволията!
                            Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Именно - и аз не съм съгласен някакво животно, което дори не може да говори членоразделно да избира кой да ме управлява мен.

Коментар

Working...
                                X