Може да е опитвал ,то от един път не се ставало....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ходПървоначално изпратено от SisqouПървоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от SisqouЗа съжаление държавата ни върви по Американския модел. А там както знаем, най-добре е да си жена, негър-хомосексуалист-инвалид.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от SisqouПървоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от SisqouЗа съжаление държавата ни върви по Американския модел. А там както знаем, най-добре е да си жена, негър-хомосексуалист-инвалид.
Коментар
-
Вие забравяте най-важното:Безплатен обяд ,няма.Цветнокожите са си платили за това удоволствие....Как мислите дали някоя партия заяви ,че ще иска равнопоставеност между етносите ...ще бъде избрана...Дали бъдещия кмет не обещае привилегии ,ще го изберат...На власт са тези ,които дават привилегии на мангалите....Каквото и да казвате ,така е ...Не си заравяйте главите в пясъка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от ИмператорътИменно - и аз не съм съгласен някакво животно, което дори не може да говори членоразделно да избира кой да ме управлява мен.
Интересно защо държавата не настани в такова (почти)безплатно жилище някое нуждаещо се младо Българско семейство.
Крайно време е всички ние - честни Българи (и турци, помаци, арменци и каквито щете) категорично и ясно да заявим, че НЕ ЖЕЛАЕМ С НАШИТЕ ДАНЪЦИ ДА БЪДЕ ХРАНТУТЕНА ТАЯ МРЪСНА ИЗМЕТ !!!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от ИмператорътИменно - и аз не съм съгласен някакво животно, което дори не може да говори членоразделно да избира кой да ме управлява мен.
Интересно защо държавата не настани в такова (почти)безплатно жилище някое нуждаещо се младо Българско семейство.
Крайно време е всички ние - честни Българи (и турци, помаци, арменци и каквито щете) категорично и ясно да заявим, че НЕ ЖЕЛАЕМ С НАШИТЕ ДАНЪЦИ ДА БЪДЕ ХРАНТУТЕНА ТАЯ МРЪСНА ИЗМЕТ !!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от cmexypkoДобре де, къде са хората от Симеоновград, да го чакат пред районното и линч. Или да го вържат там, където са намерили детето. Ако не умре от студ, да умре от глад и жажда.
И след 2-3 такива случая на справедлив израз на хорското недоволство, ще се научат, да си гледат децата и да бъдат част от държавата! Или да не ги правят! И тогава няма да се налага да им търпим своеволията!
Ами няма да посмеят, Смехурков - защото те, хората, според т.нар. "закони" в Бг имат по-малко права от него - извергът-питекантроп. Той 99% ще остане безнаказан, но ако гражданите свършат работата, от която правосъдието клинчи, ще отговарят така, все едно са убили човек !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Добре де, къде са хората от Симеоновград, да го чакат пред районното и линч. Или да го вържат там, където са намерили детето. Ако не умре от студ, да умре от глад и жажда.
И след 2-3 такива случая на справедлив израз на хорското недоволство, ще се научат, да си гледат децата и да бъдат част от държавата! Или да не ги правят! И тогава няма да се налага да им търпим своеволията!Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътИменно - и аз не съм съгласен някакво животно, което дори не може да говори членоразделно да избира кой да ме управлява мен.BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
Коментар