IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• НЕКА само да припомня, че "ТАТО" не можа толкова години да научи тази сган да работи,НО те пък имаха страх да крадат, защото имаше бърза процедура, ДА пак тук-там "ПИПАХА" ,в крайна сметка моето мнение е че те повече се страхуваха от тяхното" МЕШЕРЕ".
    СЕГА цял рояк от тъпаци-политици им "ЛИЖЕ" кирливите оакани задници и се спрягат всякакви дивотии за правата на човека и т.н.
    НИЕ, които все още намираме сили , желание да работим , да си изкараме
    хляб по почтен начин сме тотално смазани от тази паплач.
    ИЗОБЩО някой има ли представа един работещ бял човек колко
    лежащи, вонящи, пърдящи "мангусти" храни плащайки си данъците ??
    не е препоръка за покупко-продажба

Коментар

• Не може някой да не им дава пари, Императоре, на него трябва да пишем.
      Иначе си прав и напълно те подкрепям. Не се изживявам като откачен зелен, но трябва нещо да се направи. И аз имам право да живея в нормална държава и да не рискувам да ме утрепят разбеснели се индианци

Коментар

• ... мисля в Европа все още живеят с романтичната представа за Циганинът - като индивид мургав, музикален, малко мързеливичък, малко кирливичък, но общо взето безобиден - представа, с която ний живеехме преди 20-30 години и която до голяма степен отговаряше на истината. Те не подозират за какви изверги всъщност става дума.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Съмнявам дали ще помогне - Брюксел е пълен с откачени природозащитници, за които "човек" е само анатомическо определение и никога не са виждали хъхряк на живо, освен това искат тая измет да си стои тука.

Можем само да си поставим държавници, които да не привилегироват полухората, а да ги наказват съобразно законът и да спрат хрантутенето на мръсните твари.
          А след това, ако се зъбят, да ги изтребваме. Сега показаха по телевизията кадри от Столипиново - отврат - мизерия, купища боклуци високи с метри и с площ цели декари, между тях скитащи се тълпи изроди, само бегло напомнящи човешки същества, които със страхотни напъни говорят получленоразделно пред микрофонът и камерата.

Коментар

• Егати гадните цигани, не можем ли, ИМператоре, да хванем тези публикации и да пишем по всички евроинституции и всякакви български такива, дето им дават пари и да пишем, че се чустваме уплашени, отвратени, стресирани и не искаме това да продължава повече така.
            Всеки ден като извадиш поредното мангалско изродяйство и ми се изправят косите и после си казвам, че това е реалният живот и трябва да направя нещо той да не продължава така.
            Моля те, кажи, не можем ил да направим нещо, не само да сме осведомени?

Коментар

• Първоначално изпратено от ivannov
              Аз пък вчера в банка ДСК, бях дискриминиран от служителката по отношение един мангал...Отивам да подписвам документи за овърдрафт и служителката говори по телефона .Изчаках я ,намери ми документите ...И в този момент се появи мангала ...мен тотално ме заряза и говори с мангала 15 мин.да му обяснява какво трябва да прави за кредита си...Според мен това е дискриминация към мен...Мангала имал добър кредитен рейтинг...ами аз случайно да нямам...След което се скарахме и си тръгнах без овърдрафт...Мисля много сериозно да сменям банката с която работя...
              Аз тази скапана банка съм я игнорирал много отдавна.

Коментар

• 10-годишно дете уби жестоко 82-годишна старица

Десетгодишно момче от Пловдив беше задържано днес от полицията заради убийството на възрастна жена.

Момчето е убило с чук и нож 82-годишната Запрянка Рангелова, която издъхна в петък следобед на път за болницата. Полицаите от Шесто Районно полицейско управление разкриха убийството за по-малко от 24 часа, съобщи Дарик радио. Детето е съсед на жертвата в ромския квартал „Столипиново”. Няколко часа преди да я пребие до смърт, то просило хляб от нея.

Прибирайки се в къщи, момчето видяло, че жената е забравила ключовете на входната врата на апартамента си и влязло вътре. Бабата го заварила да тършува из къщата й. Момчето се нахвърлило върху нея с чук и я намушкало с нож.

Възрастната жена бе намерена в дома си на улица ”Сокол” с множество рани по главата и тялото вследствие на побоя. Причината за проявената агресия от страна на детето се изяснява от полицаи и психолози.

Наказателният кодекс предвижда смекчено наказание за убийство, извършено от малолетен, като максимумът е 10 години.

Тълпа роми се млати с вили, коси и брадви
                23.03.2008 14:51 11

Тълпа роми се млати с вили, коси и брадви

Масов бой на роми в Плевен вдигна за секунди на крак полицейски екипи от Първо и Второ РПУ, СОД при ОДП – Плевен, Групата за охрана на масови мероприятия и Жандармерията.

Причина за боя е скандал по време на честване на рожден ден на улица „Дунав” в Плевен.

Искрата припламнала между няколко човека, разменили си обидни думи след употреба на алкохол. В конфликта се включили 70-80 човека. Сигнал за сбиването в Първо РПУ е получен вчера в 16.50 часа.

Незабавно са изпратени служители с два патрулни автомобила.

На място полицаите заварили хора, въоръжени с вили, коси, брадви и колове. За усмиряване служителите на реда възпроизвели няколко изстрела във въздуха със стоп патрони.

Намесата на полицейски сили от Второ РПУ, СОД, жандармерията и Групата за охрана предотвратила разрастването на мелето, развихрило се в махалата.

Трима души от участниците в побоя са ранени. 28-годишен от Плевен е със счупена лява ръка и е оставен за наблюдение в Плевенската болница. 34- годишен, също плевенчанин, е с прободна рана на десния крак, оказана му е лекарска помощ и е освободен, без опасност за живота.

18-годишен младеж от село Буковлък, Плевенско, е с порезни рани по ръцете. Той също е прегледан и освободен, без опасност за живота. Полицията охранява през цялата нощ размирните жители на улиците „Дунав” и „Бала Баир”. До момента други инциденти няма. За случая е докладвано в плевенската прокуратура. Образувано е досъдебно производство.

(Днес.бг)

Хайде, дами и господа природозащитници - вие имате думата. Оправдайте правото на съществуване на тия човекоподобни изроди?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                  Защо не нарита въшливият мангал? И защо се занимаваш с ДСК - най-мизерната бамка в България? Единственият, дето се кефи на тая бамка е Тиен-тиен, ама той какво разбира от бамки?
                  +1
                  Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Защо не нарита въшливият мангал? И защо се занимаваш с ДСК - най-мизерната бамка в България? Единственият, дето се кефи на тая бамка е Тиен-тиен, ама той какво разбира от бамки?

Коментар

• Аз пък вчера в банка ДСК, бях дискриминиран от служителката по отношение един мангал...Отивам да подписвам документи за овърдрафт и служителката говори по телефона .Изчаках я ,намери ми документите ...И в този момент се появи мангала ...мен тотално ме заряза и говори с мангала 15 мин.да му обяснява какво трябва да прави за кредита си...Според мен това е дискриминация към мен...Мангала имал добър кредитен рейтинг...ами аз случайно да нямам...След което се скарахме и си тръгнах без овърдрафт...Мисля много сериозно да сменям банката с която работя...

Коментар

• 15-годишно момче е загинало сутринта при катастрофата на бул. "Осми Приморски полк" до пазар "Чаталджа" във Варна. Пешеходецът бил премазан от "Мерцедес" с добричка регистрация, управляван от 22-годишен мъж без книжка, който шофирал в нетрезво състояние.

Детето е било ученик в Спортното училище във Варна и се е занимавало с баскетбол, съобщи говорителят на варненската полиция Калинка Пенчева.

22-годишният мъж, за когото chernomore.bg научи, че се казва Хюсеин Нихат, бил неправоспособен и нямал документи за шофирания от него автомобил. Тест с дрегер показал, че в кръвта на водача има 1,18 промила - достатъчно количество алкохол, за му бъде търсена наказателна отговорност. След инцидента мъжът бил отведен от органите на реда за изследване на кръвна проба. В болницата станало ясно, че колата е собственост на жена от Добрич. Младежът също живеел там, но е роден във Варна.

Хюсеин шофирал с превишена скорост и изтъркани гуми на мократа пътна настилка. Минал на червен сигнал на светофара, колата се поднесла, завъртяла се и се качила на тротоара, където се движел Денислав Русков. Той отивал към спирката, за да хване автобус за училище. След сблъсъка автомобилът се ударил в уличен стълб.

15-годишният тийнейджър е починал на място в резултат на тежка черепно-мозъчна травма, съобщи Мая Рашева, шеф на Центъра за спешна помощ във Варна. По думите й сигнал за катастрофата в "Бърза помощ" е бил подаден в 7,50 ч. сутринта, като линейката се е отзовала на мястото незабавно. Момчето било така обезобразено в следствие на удара, че първоначално очевидци на жестокия инцидент го помислили за момиче.

http://www.chernomore.bg/index.php?c...t=13&nid=24109

ПП По нагоре по бул. Мария Луиза беше блъснал още две коли и е бягал. Добре, че няма повече жертви. Цяло чудо е да минеш на червено, пиян и с бясна скорост в час пик на оживено кръстовище и да има само една жертва. Добре си бяха с тунингованите лади с едва държащи се калници, макар и без работещи спирачки. Сега с по-мощни и хубави коли става касапница.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                          Първоначално изпратено от psycoholic
                          Има един законен - легализиране на продажбите на пищови и гледай Добрия, лошия и грозния от Люлин! :-)
                          Е айде сега.Кв'о напреки имаш към Люлин?
                          добре де - Герена и без това не могат да играят футбол :-)
                          То за туй хамериканците са великолепни - научили са се да се бранят сами с Колтовете си, а ние разчитаме на дрисливите куки!

Хаха, вчера на Константин Величков един циганин се беше ударил в трамвай с мерцедеса си и обясняваше на Ушевия как трамвая се бил подхлъзнал :-)
                          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                            Има един законен - легализиране на продажбите на пищови и гледай Добрия, лошия и грозния от Люлин! :-)
                            Е айде сега.Кв'о напреки имаш към Люлин?
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Има един законен - легализиране на продажбите на пищови и гледай Добрия, лошия и грозния от Люлин! :-)
                              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Абе другари има поне няколко начина държавата да се справи с циганите ........ за съжаление до един са незаконни
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X