IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...ето - италианците ни дават пример !!! Тях защо не ги обвиняват в расизъм?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Нападнаха румънските роми край Неапол
      14 май 2008 / News.dir.bg
      Няколко ромски катуна в околностите на Неапол бяха опожарени, дни след опит за отвличане на бебе от млада ромка, предаде АФП.
      Неизвестни лица хвърляха коктейли "Молотов" срещу ромски катун в Понтичели - квартал в периферията на Неапол, като подпалиха четири бараки. При инцидента няма жертви. Няколкостотин души, сред които младежи, въоръжени с палки, демонстрираха около ромски катуни в квартала, хвърляйки камъни срещу тях.
      В резултат на това ромите напуснаха два от най-малките катуни и намериха убежище в най-големия, охраняван от полицията, съобщи Анса, цитирана от БТА.
      През деня ромите заявиха пред телевизионните камери, че изпитват страх и са подложени на агресия, когато пазаруват в магазини в квартала. След бягството на ромите от двата по-малки катуна, бараките в тях са били опожарени от жителите на Понтичели.
      Жителите на квартала настояват за незабавното оттегляне на ромите, които обвиняват в различни нарушения, включително в опит за отвличане на бебе в събота.
      Предполагаемата извършителка на опита за отвличане - 16-годишна ромка, е задържана и към нея са предявени обвинения.
      Румънците и специално ромите от румънски произход са обект на остри реакции от страна на италианското население, което вижда в тях основните виновници за несигурността.
      Новото правителство на Силвио Берлускони обяви бъдещи мерки за по-добър контрол върху тази ромска общност и дори мерки за експулсирането на нейни представители в случай на престъпления или липса на средства.
      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Там където цари пълен либерализъм,там...там трева не никне !
        Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• Бомба разкъса двама на военен полигон
          13 май 2008 / News.dir.bg
          33-годишен мъж е загинал при експлозия в близост до димитровградското село Бодрово в района на бивш военен полигон. 22-годишният му приятел е тежко ранен.
          В 14.55 ч. двамата са откарани с частна кола до болницата в Димитровград. При пристигането лекарите са регистрирали смъртта на 33-годишния, а вторият е откаран в Съдова хирургия – Пловдив с разкъсана дясна сънна артерия и рана в областта на шията, съобщиха от Националния медицински координационен център, предаде БГНЕС.
          И двамата пострадали са роми от старозагорското село Черна гора. Общо петима мъже са влезли в полигона, за да събират старо желязо. Там години наред са се провеждали авиострелбите от летище Чешнигирово. След експлозията другите трима са избягали и в момента се изяснява самоличността им. Изясняват се обстоятелствата около взрива - дали е бил предизвикан от мина или снаряд.
          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
            Първоначално изпратено от batko
            Импе, знам че няма да стане! Но просто по този начин ще има контрол! Кафявата измет да почне да работи! В интерес на истината някои от тях работят! Другата измет може икономически да бъде принудена да се разкара! Като не им стигат помощите, няма да се лекуват! Поне ще пукнат по рано, като не получат помощ! Писна ми от това преразпределение и грижа за социално слаби и т.н!
            Да, ама тия, дето ни тъпчат не искат да има контрол !!! Ако имам власт ще изловя всички шефове от НЗОК и ще ги разстрелям - без да им давам никакви обяснения - те много добре си знаят защо !!!
            И аз не ща тия полуживотни да се лекуват с моите пари - да не говорим за случаите когато някои от тях са пострадали докато крадат например, ама... сами сме си виновни че търпим - и управниците ни, и хъхряците и защитниците им в Европа. Вместо да обсадим 100 000 души парламента, да линчуваме масово крадливите получовеци, а ако от Брюксел пищят - да ги натоварим на конски вагони със зарешетени с бодлива тел прозорци и да им ги пратим... Хич не ми се мисли какво ще стане в един момент - защото през вековете българинът е доказал, че е толерантен и търпелив до глупост, но в един момент кипне ли му става страшно... тогава хъхряците ще реват и ще молят за милост, ама ще е късно...
            +1!!!

Коментар

Оптиков - прекалената мекушавост е много по-вредна в законите от прекалената жестокост.
              +11111111111111111111111111111
              We have no money, therefor we shall have to think...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                .. Ъхъ..
                (и е по-скъпо освен тва..)
                един синжир за сичките и у морето...
                Да се инвестира в построяването на ЦЕЦ (Електро Централа захранвана с чернокраки)- да се произведе малко ток поне от био-масата - да няма замърсяване с отпадъчни продукти...
                We have no money, therefor we shall have to think...

Коментар

• Оптиков - прекалената мекушавост е много по-вредна в законите от прекалената жестокост.
                  Вчера гледам по телевизията - т.нар. "министър на образованието" (безобразникът, когото учителите, ако имаха кураж и достойнство, трябваше да измъкнат от кабинетчето му и да го убият публично с камъни) разправяше, че нямало да глобяват родителите на децата, които не ходят на училище, защото "почти всички са роми, а те нямат пари да си пращат децата на училище или да си плащат глобите..." Пита се в задачката какво оправдание е това? Защо са правили чавета като нямат пари и защо им се плащат помощи? Да не говорим за по-кардиналният въпрос - откога липсата на пари е оправдание за неплащане на задълженията към държавата, а и не само към нея? Ами добре - да ги оставим да растат неграмотни, тия неграмотни някой ден ще се оправдават, че не могат да работят поради неграмотността си, ние ще ги храним цял живот по тоя повод, те ще фабрикуват нови и все повече неграмотни чавета, които ние да храним и т.н..... И докога тая въшлива измет ще хленчи и ще хивее на аванта на наш гръб?

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
                    Първоначално изпратено от Императорът
                    Импе, знам че няма да стане! Но просто по този начин ще има контрол! Кафявата измет да почне да работи! В интерес на истината някои от тях работят! Другата измет може икономически да бъде принудена да се разкара! Като не им стигат помощите, няма да се лекуват! Поне ще пукнат по рано, като не получат помощ! Писна ми от това преразпределение и грижа за социално слаби и т.н!
                    Да, ама тия, дето ни тъпчат не искат да има контрол !!! Ако имам власт ще изловя всички шефове от НЗОК и ще ги разстрелям - без да им давам никакви обяснения - те много добре си знаят защо !!!
                    И аз не ща тия полуживотни да се лекуват с моите пари - да не говорим за случаите когато някои от тях са пострадали докато крадат например, ама... сами сме си виновни че търпим - и управниците ни, и хъхряците и защитниците им в Европа. Вместо да обсадим 100 000 души парламента, да линчуваме масово крадливите получовеци, а ако от Брюксел пищят - да ги натоварим на конски вагони със зарешетени с бодлива тел прозорци и да им ги пратим... Хич не ми се мисли какво ще стане в един момент - защото през вековете българинът е доказал, че е толерантен и търпелив до глупост, но в един момент кипне ли му става страшно... тогава хъхряците ще реват и ще молят за милост, ама ще е късно...
                    Не е християнско да разстрелваш хората
                    .. Ъхъ..
                    (и е по-скъпо освен тва..)
                    един синжир за сичките и у морето...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Не е християнско да разстрелваш хората
                      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от batko

Коментар

Батенце, говориш щуротии и безмислици !!! Ако парите постъпват по индивидуални партиди то тогава:
                          1. Откъде ще крадат ония търтеи, които направиха гуши и шкембета в НЗОК, че натрупаха и парици и за деца и за внуци, че и за правнуци?
                          2. Кой ще плаща лечението на кафявата измет, която е привелигирована и която ние сме длъжни да издържаме? Те не могат да си плащат сами, щото не искат да работят, вярно държавата им дава помощи, ама нали трябва да си купуват шльокавица, горкичките, и моби и нещо златничко и кола (нищо че не могат да вземат книжки - неграмотен няма как да мине листовките) - въобще човещинки? Пък и чавенца им дава господ - по 5-6, че и по повече - и те често боледуват горкичките, че мама Айше и татко Асан ги карат да ровят по кофите и забравят да ги окъпят после... пък и като оздравеят, "забравят" да ги вземат от болницата - че там хубавко, чистичко и манджа безплатна... кой ще им плаща, ако не ти, а?

+1

Коментар

• Импе, знам че няма да стане! Но просто по този начин ще има контрол! Кафявата измет да почне да работи! В интерес на истината някои от тях работят! Другата измет може икономически да бъде принудена да се разкара! Като не им стигат помощите, няма да се лекуват! Поне ще пукнат по рано, като не получат помощ! Писна ми от това преразпределение и грижа за социално слаби и т.н!

Коментар

• Батенце, говориш щуротии и безмислици !!! Ако парите постъпват по индивидуални партиди то тогава:
                              1. Откъде ще крадат ония търтеи, които направиха гуши и шкембета в НЗОК, че натрупаха и парици и за деца и за внуци, че и за правнуци?
                              2. Кой ще плаща лечението на кафявата измет, която е привелигирована и която ние сме длъжни да издържаме? Те не могат да си плащат сами, щото не искат да работят, вярно държавата им дава помощи, ама нали трябва да си купуват шльокавица, горкичките, и моби и нещо златничко и кола (нищо че не могат да вземат книжки - неграмотен няма как да мине листовките) - въобще човещинки? Пък и чавенца им дава господ - по 5-6, че и по повече - и те често боледуват горкичките, че мама Айше и татко Асан ги карат да ровят по кофите и забравят да ги окъпят после... пък и като оздравеят, "забравят" да ги вземат от болницата - че там хубавко, чистичко и манджа безплатна... кой ще им плаща, ако не ти, а?

Коментар

• За целта е нужно да се направи лимитиран списък на услуги, които да се ползват на специално определени места, от хора в затруднено положение! Не бива да се принизяват висококвалифицирани услуги! Те и по принцип навсякъде не са общодостъпни! Аз лично бих искал средствата от здравната ми вноска да постъпват по индивидуална партита и с тях да мога да разполагам! Също така да ги ползвам за санаториум/СПА център поне веднъж годишно/. Сега, който не се осигурява да не ползва услугите на здравната системе. Просто решение е. Другия вариянт на солидарност е държавата да внася на всеки гражданин по партидата по 20 лв. на месец и да ползва някакви услуги на цитираните места. Обикновено това са бедни общински болници. Който няма кинти, обикновено го духа!

Коментар

Working...
                                X