IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от psycoholic
    Е, Имп, нали имахме Скъд и Фрог...
    Виж, 7ми блок би ни дошъл гага - хем бомба, хем електро-производство!
    Бе по-добре два броя Б-52 с БОМБИ на тях... ;-)
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Е, Имп, нали имахме Скъд и Фрог...
      Виж, 7ми блок би ни дошъл гага - хем бомба, хем електро-производство!
      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
        Първоначално изпратено от Императорът
        1 000 000 000 кинта за някакви гемии?
        Баси - с тия пари можем да гарантираме напълно националната си сигурност, просто като купим две БОМБИ !!!
        Евро...
        Ми точно - за две БОМБИ биха стигнали. Може би дори термоядрени? В рамките на разпадналият се бивш СССР сигур се продават на черно...

Като се има предвид, че сме на Балканите и останахме без армия, хич не е без значение това - ако имаме БОМБИ никой няма да смее да ни пипне...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
          1 000 000 000 кинта за някакви гемии?
          Баси - с тия пари можем да гарантираме напълно националната си сигурност, просто като купим две БОМБИ !!!
          Евро...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• 1 000 000 000 кинта за някакви гемии?

Коментар

• ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ДОКАТО ИМА ПРОДАЖНИ БЪЛГАРИ ПОЛИТИЦИ....БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА ....МАНГУСТИТЕ СИ ГО ПЛАЩАТ ...НО МАЛКО СА ПРЕДАТЕЛИТЕ КОИТО ВЗЕМАТ ПАРИТЕ. ПО ТЕХНИТЕ ДЕЙСТВИЯ И БЕЗДЕЙСТВИЯ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ...

Коментар

• http://www.mediapool.bg/show/?storyid=140569
                ... би му м.йката
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Как за какво е КАТ - за да рекетира белите хора !!!
                  Преди около месец видях подобно нещо на Евлоги Георгиев - в пиков час - някакав оилигофрен-хъхряк с каруца през пет метра минаваше от лента в лента, обърка цялото движение, а някакви куки наблизо зяпаха съсредоточено небето, обувките си, фасадата на Строителният техникум, само и само да не погледнат към маймуната !!! Ама виж ако неколцина шофьори бяха скочили от колите, за да разкарат от пътят кафявият получовек, куките веднага щяха да скочат да го бранят !!!

Коментар

• Ей, една фадрома не се намери или ТИР с пиян турчин да мине през дилиджансите ;-)
                    BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• от днешния стандарт.
                      Рали с каруци вбеси шофьори

ЗЛАТНА ПАНЕГА. Цигани с десетина каруци си направиха рали по пътя Плевен - Русе вчера, блокираха движението и вбесиха стотици шофьори.
                      Таборът включвал мъже, жени, деца и всякакви товари. Между каруците и зад тях карали и много автомобили, камиони, включително и чужди.
                      Румънци в джипове се хванали за главите при вида на циганското рали. Камионите пък намалявали рязко скоростта, за да не отнесат някоя каруца само с въздушна струя. Шофьорите на леки автомобили бибипкаха на циганите и често караха зад тях на дълги колони. Изпреварването беше изключително затруднено заради неадекватните маневри на ромите. Конете пък се плашеха от автомобилите и на моменти ставаха неуправляеми.
                      http://paper.standartnews.com/bg/art...article=238176
                      за какво ни е КАТ

Коментар

• Тужно е това, дето го казваш, Костюмаров, но плоденето не е изход. Ако почнем да правим купища деца, без да мислим за бъдещето, това ще означава да паднем до животинското ниво на мангалите. За съпротивата - само да решим - ако ще мангустите да са 5 пъти повече, ще ги изтребим - защото мангалът усети ли съпротива, сърцето му пада в гащите. Бива ги само да нападат по 10 един или ако са сами - да пребият някоя грохнала старица. Те са като крастави кучета, които всеки решителен човек може да трепе със сопа по 5 накуп.

Коментар

• Жестоко убийство на 74-годишна жена потресе жителите на шуменското село Косово, съобщава Нова телевизия, цитирана от News.bg. Самотно живеещата Цветанка Николова е открита от съседа си, който минавал да я види. Била в безпомощно състояние, с обезобразено лице. Според жители на селото най-вероятно е нападната заради пенсията, която получила преди няколко дни. В полицията е задържан 21-годишният Станислав Банков от същото село. Няма жител в Косово , който да не е обиран поне веднъж. Преди няколко години мъжът на Цветанка Николова починал и от тогава е ограбвана няколко пъти. Иван Иванов - кмет на Косово, казва че има поне десетина жалби в селото и протоколи, пуснати срещу Банков.
                          В деня, в който е извършено убийството, Станислав похарчил близо 50 лева в кръчмата. На собствениците им направило впечатление, че разполага с доста пари за безработен. Бил пиян и се държал агресивно. Сбил се дори с друг мъж. По-късно в селото се разбрало и за убийството на възрастната жена.
                          Според запознати жената е насилена и сексуално. Жената на Станислав, която вчера също беше разпитана от полицията, беше лаконична: „Нищо не е направил..." Жителите на Косово се жалят от непрекъснати набези по домовете им. Около 80% от хората там са цигани. Потърпевшите, най-често самотни старци, обмислят протестна декларация, с която да поискат спешни мерки за ограничаване на престъпността в селото.
                          http://www.chernomore.bg/news.php?nid=28957

Скоро бях в едно шуменско село, което до преди 40г е било чисто българско, после става турско, а в последните няколко години стана циганско село. Та точно в това село видях един от последните българи. Самотен старец, обграден отвсякъде от цигани. Имаше доста тъга в него. Замислих се дали и него ще го намерят пребит някоя сутрин заради една пенсия. Иначе двора му беше чист и спретнат.Прекопан, макар че дядото едвам вървеше в пътя. А, дворовете на младите му комшии пълни с купища боклуци, без едно дръвче или лозе. А, работа в селската кооперация има. Но на циганите не им се работи. Такава е действителността. Плодете се ако искате да окажем някаква съпротива след 20-30г когато ще стане страшно.

Коментар

• Първоначално изпратено от dobi
                            Императоре,
                            Имаше някъде правителствена програма как ще им строят жилища и пътища и няколко милиарда, ако не ме лъже паметта в нея! Ще питам гугъл и ще постна. Но при първата копка те каня теб и останалите да протестираме и да искаме и ние!
                            Изходът е на предстоящото преброяване всички да се напишем мангали и да искаме безплатни жилища !!! Само с протести няма да се мине, само силови мерки срещу кафявата измет и нейните защитници могат да решат проблемите !!! Или поне масови съдебни искове за расова дискриминация !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dobi
                              Императоре,
                              Имаше някъде правителствена програма как ще им строят жилища и пътища и няколко милиарда, ако не ме лъже паметта в нея! Ще питам гугъл и ще постна. Но при първата копка те каня теб и останалите да протестираме и да искаме и ние!
                              Докато има бели другари да ми съдират по 3 кожи за квартира, с апартаменти, които навремето бай Тошо е раздавал без пари на партийните функционери, аз няма да изляза да подкрепя българите!

Коментар

• Императоре,

Коментар

Working...
                                X