IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът
    ГГеков - ти продължаваш да говориш глупости, явно съм прав и просто не си имал вземане-даване с хъхряци. Аз не ТВЪРДЯ нищо - изводите ми са на базата на емпирични факти, които, макар видими за всички, са отричани от откачените природозащитници като тебе. Съжалявам, но аз не мога на базата на някакъв абстрактен хуманизъм (а хора като тебе опорочават самата идея на хуманизма), да наричам "хора" същества, у които, освен анатомията, няма почти нищо човешко.
    Ще ти задам само 4 въпроса, на които ще се радвам да отговориш, впрочем това не са въпроси в тесният смисъл на думата, а ФАКТИ:
    1. Защо мангалите са ЕДИНСТВЕНОТО племе в индоевропейският регион, което НИКОГА не е имало своя държава (дали не е за това, че обособени на отделна територия, хъхряците биха били принудени да се прехранват сами, защото няма да има от кого да крадат)?
    2. Защо мангалите не са интегрирани в НИТО ЕДНА страна в Европа, а и по светът, въпрени че европейската културна традиция е превърнала в порядъчни граждани и културни хора, потомците на хуни, печенеги, авари и какви ли не варварски племена?
    3. Защо мангалите са единствените живи същества (е, без тении, мухи л.йнарки и друго подобни), които могат доброволно да живеят в неописуема мръсотия?
    4. Защо мангалите говорят най-примитивният, беден и почти нечленоразделен език и защо интелектуално видимо отстъпват на всички останали етноси?

Пети въпрос - този път философски - как ти определяш понятието "човек" - кое е водещото в "човекът" - съвкупността от морал, интелект и цивилизационни традиции, или простата анатомия - това, че ходи на два крака?

Шести въпрос - юридически - нима в Конституцията не е записано, че НИКОЙ не може да бъде привилегирован на етническа основа? Защо тогава мангалите имат всевъзможни привилегии пред Българите и останалите етноси?

За образованието - попитай насаме и без свидетели няколко начални учителки какво им е мнението за чаветата - да видим какво ще ти отговорят. Печалната истина е, че повечето са откровени дебили, които очевидно отстъпват на децата от другите етноси, неспособни са за нищо, а в клас само пречат и заради тях и другите деца не могат нормално да усвояват учебният материал. Съжалявам, но такива са фактите. И НИКОГА не съм правил сравнения на цигани и турци (да не говорим за арменци, евреи и т.н.) - това е абсурдно. Турците в огромната си част са свестни и много трудолюбиви хора, а мюсюлманите (ако вземем за база религията) са удивително честни. Арменците са изключително важна и прогресивна част от Българската нация, а за евреите се говори че били най-интелигентният народ - и ако съдя по тримата евреи-ученици които съм имал, май е вярно.
    В една БЕДНА страна е непрастим ЛУКС да се пилеят милиарди за изхранването на едно нисше племе, което използва дотациите само за плюскане и безконтролно размножаване. Какъв бе ефектът от т.нар. "интеграция"? - Само това, че мангалите стават все по-нагли, все по-мързеливи и все повече, да не говорим че, както казах, раздаването на помощи на ЕТНИЧЕСКИ принцип е абсолютно НЕЗАКОННО.
    За "латентният расизъм" - Българинът не е расист, той е удивително толерантен. В моят квартал живеят китайци, японци, мулати (продукт на вълна от негри, дошли тук в началото на 90-те), сигурно има и турци, арменци, евреи - не съм чул някой да е станал жертва на някакъв тормоз, така е и навсякъде из България. Чудно, защо Българинът е расист само към мангалите? Дали те сами не са си виновни?

И ти си жалкият - защото отричаш очевидни факти и насърчаваш нарушаването на законите... да не съм длъжен да плащам токът и водата на мангалите? Да не съм длъжен да им строя безплатни домове с данъците си? Да не съм длъжен да им плащам лечението с моите здравни осигуровки, а ако аз се разболея да ми искат пари, макар да съм пълнил с години здравната каса? Да не съм длъжен да им търпя терорът? Да не съм длъжен да им плащам возенето в трамвая, а за капак да им дишам вонята и да се пазя да не ме оберат?

Боги - какви алтернативи да се предложат на мангалите - дай предложения? Защо на останалите етноси никой не им предлага алтернативи? Кой е виновен на мангалите, че са крадливи и мързеливи? А че не желаят да учат? Как може нигърчетата от Кения (гледах един филм) да ходят всеки ден по 20 километра пеш боси през пустинята, за да идат на училище, а чавето да отива само заради безплатната закуска, за да я изяде, а после да избяга от клас, за да рови по кофите?

И не поставям всички под един знаменател. Дори за мен в думата "циганин" няма нищо обидно - защото познавам и съм познавал свестни цигани, имал съм способни ученици цигани, но те са страшно малко. За мен циганинът е нормален човек, който работи, плаща данъци и сметки, а децата му ходят на училище, но мангалът е нисше, непълноценно същество, стоящо по-ниско дори от животните в много отношения.

Единственото което искам е всички в тая страна да са равни пред законите... само че ако тия твари загубят всевъзможните си привилегии и държавата ги третира като нас, повечето от тях ще измрат, защото ако не паразитират, няма как да оцелеят.

Е, това е, много се разписах, но ми писна от пишман-хуманисти. ГГеков - като си толкова благороден, защо не си вземеш един катун хъхряци в къщи, за да си ги отглеждаш, храниш и обслужваш? Направи го - защото АЗ НЕ ЖЕЛАЯ да храня някаква измет, която после ще ми размахва брадви и ще крещи "Смърт на Българите", като благодарност за това, че ги издържаме.
    Добро утро!
    Така императоре... ти продължаваш май да биеш един и същи барабан... моля те извади от речника си тая дума "нисш"...

Може би си прав, че не съм имал много вземане-даване с роми, щото израснах в част на България, където нямаше много а след това доста време прекарах и прекарвам извън България.
    Но този списък който ти написа, същите неща могат да се кажат за един Българин, от един американец или един западно- европеец. Знаеш ли колко пъти са ме питали абе що живеете така в България? що търпите тия неща и тн.. И Въпреки, че Запада е на светлинни години от нас (и тук наистина си избирам думите внимателно) по отношение на икономическо и социално развитие, никои не си позволява да твърди , че разликата между нас (българите) и тях е на базата на някакъв генетичен дефект. Не знам ти приятелю, от къде намери основания да правиш такива заключения за ромите.

И недей да минаваш с този номер за социалните помощи, защото ти не си много по-различен от циганите в това отношение. Получил си безплатно начално и средно образование, радваш се на (сравнително) добри и горе-долу безплатни здравни услуги, безплатен университет, децата ти най-вероятно ще получат сравнително добро средно образование пак безплатно и тн.. В САЩ, тези неща, които ти приемаш като даденост, щяха да ти костват значителна част от заплатата ти.

Циганина , вместо тия неща получава ток и вода и живее в некви мизерни караванки... така че не ми казвай че той се облагодеталства толкова много повече от тая социална системата, от колкото ти.

Представям си само как един образован, амбициозен ром, (колкото и на брой да са те) как се чувства, като чете такива неандерталски постове от твоя страна. Не само че поставяш всички роми под общ знаменател - голяма част от българите го правят.
    И оня буги - автобуса да ги подминавал.... Ако искате да направим и места в автобусите за роми ... а? някъде по задните седалки...да видим как запдания свят който е заблуден със своя пишман-хуманизм и не иска да разбере "реализма" на Императора как ще реагира....

Коментар

• http://www.dnes.bg/crime/2009/07/09/...a-bokluk.74066

Ето как се забавляват "хората" на ГГеков. Три захвърлени чавета, които сега държавата, т.е. ние ще хрантутим. Как може нормален човек да не иска КАСТРАЦИЯ на тази "майка"? Ми тя може да наснесе още 10 поне и да ги захвърли на държавната ясла?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

ГГеков - ти въобще мангал наживо виждал ли си? Не бил по-малко от тебе и мене... Тебе не те знам, но аз съм човек, който спазва законите, който има морал, възпитание и чувство за отговорност, освен това съм образован и се къпя редовно.
        Мангалът е нисше, примитивно, паразитно същество, за което е въпрос на чест да открадне, измами, убие, който мрази каквато и да е форма на познание, търкаля се в лайната си, към моралът и законите се отнася с презрение, а на благодетелите си отговаря със зло.
        За каква Европа ми говориш? Кажи ми ЕДНА европейска държава, която толерира нисшата раса на нечовеците за сметка на собствените си граждани? Кажи ми държава, която позволява на хъхрещите гниди да тероризират данъкоплатците? Кажи ми държава, в която полицай се страхува да хвърли един бой на нарушил законът мангал?

Ето и пейстнатото от Жеката - как може да се допуска тия нечовеци да си спретват публични и масове меллета в един град на уж цивилизована България, членка на ЕС в 21 век? Как така от 40-те са арестувани за 24 часа само четирима?
        За да не се повтарят такива безобразия има само един начин - всички мангали в арестът, а след 24 часа да не си излизат на собстван ход, а да ги ИЗНАСЯТ от мазето на участъкът !!! А при всеки опит за съпротива на полицията - куршум на място.
        Императора не защитавам мангалите ама ако си учил математика ето ти една задачка.Колко години всички цигани в България трябва да крадат че да откраднат колкото куманистите седесарите и дедо Симо.И разбери че проблема не е в мангалите проблема е в наса българоте каквито сме ние такива са ни и циганите и държавата и пътищата и културата и възпитанието

Коментар

• За съжаление си прав, импе.
          За съжаление след началото на прехода му изгубихме края и това даде възможност на мангалите да виреят необезпокоявани, да им се подхвърлят помощи.Политиците ни това ги устройва, защото се запазва етническия мир и на избори имат почти безплатни избиратели.
          Само в една силна и безкомпромисна държава ще седнат и ще се научат, че за да получиш, трябва да дадеш. Добра беше идеята за задължителното пращане на деца за получаване на помощи, за съжаление не знам какво стана с нея.
          Трябва да бъдат ударени от 2 страни, първо да им се покаже, че повече не може така, а като много крякат, да бъдат задължени да се образоват и квалифицират.
          Лошото е, че не виждам кой и как ще се осмели да го направи в близкото бъдеще.

Коментар

• ГГеков - ти продължаваш да говориш глупости, явно съм прав и просто не си имал вземане-даване с хъхряци. Аз не ТВЪРДЯ нищо - изводите ми са на базата на емпирични факти, които, макар видими за всички, са отричани от откачените природозащитници като тебе. Съжалявам, но аз не мога на базата на някакъв абстрактен хуманизъм (а хора като тебе опорочават самата идея на хуманизма), да наричам "хора" същества, у които, освен анатомията, няма почти нищо човешко.
            Ще ти задам само 4 въпроса, на които ще се радвам да отговориш, впрочем това не са въпроси в тесният смисъл на думата, а ФАКТИ:
            1. Защо мангалите са ЕДИНСТВЕНОТО племе в индоевропейският регион, което НИКОГА не е имало своя държава (дали не е за това, че обособени на отделна територия, хъхряците биха били принудени да се прехранват сами, защото няма да има от кого да крадат)?
            2. Защо мангалите не са интегрирани в НИТО ЕДНА страна в Европа, а и по светът, въпрени че европейската културна традиция е превърнала в порядъчни граждани и културни хора, потомците на хуни, печенеги, авари и какви ли не варварски племена?
            3. Защо мангалите са единствените живи същества (е, без тении, мухи л.йнарки и друго подобни), които могат доброволно да живеят в неописуема мръсотия?
            4. Защо мангалите говорят най-примитивният, беден и почти нечленоразделен език и защо интелектуално видимо отстъпват на всички останали етноси?

Пети въпрос - този път философски - как ти определяш понятието "човек" - кое е водещото в "човекът" - съвкупността от морал, интелект и цивилизационни традиции, или простата анатомия - това, че ходи на два крака?

Шести въпрос - юридически - нима в Конституцията не е записано, че НИКОЙ не може да бъде привилегирован на етническа основа? Защо тогава мангалите имат всевъзможни привилегии пред Българите и останалите етноси?

За образованието - попитай насаме и без свидетели няколко начални учителки какво им е мнението за чаветата - да видим какво ще ти отговорят. Печалната истина е, че повечето са откровени дебили, които очевидно отстъпват на децата от другите етноси, неспособни са за нищо, а в клас само пречат и заради тях и другите деца не могат нормално да усвояват учебният материал. Съжалявам, но такива са фактите. И НИКОГА не съм правил сравнения на цигани и турци (да не говорим за арменци, евреи и т.н.) - това е абсурдно. Турците в огромната си част са свестни и много трудолюбиви хора, а мюсюлманите (ако вземем за база религията) са удивително честни. Арменците са изключително важна и прогресивна част от Българската нация, а за евреите се говори че били най-интелигентният народ - и ако съдя по тримата евреи-ученици които съм имал, май е вярно.
            В една БЕДНА страна е непрастим ЛУКС да се пилеят милиарди за изхранването на едно нисше племе, което използва дотациите само за плюскане и безконтролно размножаване. Какъв бе ефектът от т.нар. "интеграция"? - Само това, че мангалите стават все по-нагли, все по-мързеливи и все повече, да не говорим че, както казах, раздаването на помощи на ЕТНИЧЕСКИ принцип е абсолютно НЕЗАКОННО.
            За "латентният расизъм" - Българинът не е расист, той е удивително толерантен. В моят квартал живеят китайци, японци, мулати (продукт на вълна от негри, дошли тук в началото на 90-те), сигурно има и турци, арменци, евреи - не съм чул някой да е станал жертва на някакъв тормоз, така е и навсякъде из България. Чудно, защо Българинът е расист само към мангалите? Дали те сами не са си виновни?

И ти си жалкият - защото отричаш очевидни факти и насърчаваш нарушаването на законите... да не съм длъжен да плащам токът и водата на мангалите? Да не съм длъжен да им строя безплатни домове с данъците си? Да не съм длъжен да им плащам лечението с моите здравни осигуровки, а ако аз се разболея да ми искат пари, макар да съм пълнил с години здравната каса? Да не съм длъжен да им търпя терорът? Да не съм длъжен да им плащам возенето в трамвая, а за капак да им дишам вонята и да се пазя да не ме оберат?

Боги - какви алтернативи да се предложат на мангалите - дай предложения? Защо на останалите етноси никой не им предлага алтернативи? Кой е виновен на мангалите, че са крадливи и мързеливи? А че не желаят да учат? Как може нигърчетата от Кения (гледах един филм) да ходят всеки ден по 20 километра пеш боси през пустинята, за да идат на училище, а чавето да отива само заради безплатната закуска, за да я изяде, а после да избяга от клас, за да рови по кофите?

И не поставям всички под един знаменател. Дори за мен в думата "циганин" няма нищо обидно - защото познавам и съм познавал свестни цигани, имал съм способни ученици цигани, но те са страшно малко. За мен циганинът е нормален човек, който работи, плаща данъци и сметки, а децата му ходят на училище, но мангалът е нисше, непълноценно същество, стоящо по-ниско дори от животните в много отношения.

Единственото което искам е всички в тая страна да са равни пред законите... само че ако тия твари загубят всевъзможните си привилегии и държавата ги третира като нас, повечето от тях ще измрат, защото ако не паразитират, няма как да оцелеят.

Е, това е, много се разписах, но ми писна от пишман-хуманисти. ГГеков - като си толкова благороден, защо не си вземеш един катун хъхряци в къщи, за да си ги отглеждаш, храниш и обслужваш? Направи го - защото АЗ НЕ ЖЕЛАЯ да храня някаква измет, която после ще ми размахва брадви и ще крещи "Смърт на Българите", като благодарност за това, че ги издържаме.

Коментар

• Ромски интелектуалец
              Не съм живял близо до цигани, нямам нищо против тях, дори им съчувствувам.
              Но...да разкажа за познанството ми с едни ромски интелектуалец.
              Запознах се с него (преди 5 год.) в писателското кафене. Висок,слаб, строен,добре(макар и ефтинко) облечен. Понеже проявих интерес към циганския език и история, на следващото ми виждане ми подари брой от списание ( на български език) "Житан", което на френски значело "Циганин". Списанието беше доста непригледно оформено, невзрачно списвано, нищо актуално в него.
              Имаше уводна статия (написана от този мой познат, гл.редактор) която започваше така: "България е страна с преобладаващо ромско население". Питах го какво значи това. Той: "ами, значи че има много роми". Аз: Е как "много', вие пишете "преобладаващо"?!
              Стана ясно че той не разбира думата "преобладаващо"...

След време се виждахме още няколко пъти в които той се поотпусна и ми разказа за списанието.
              То било финансирано от някаква френска фондация и излизало...само в десетина екземпяра - колкото да се изпрати във фондацията. Никой ром не се интересувал от списания, дори от това списание.
              Този човек не се срамуваше да признае че това е една шмекерия на група от някаква комисия за културно развитие на малцинствата (?) в която той бил единствен циганин!
              I learn most from my mistakes, and I even repeat them so that I can
              learn even more.

Коментар

• Първоначално изпратено от GGeko
                Първоначално изпратено от Императорът
                ГГеков - ти въобще мангал наживо виждал ли си? Не бил по-малко от тебе и мене... Тебе не те знам, но аз съм човек, който спазва законите, който има морал, възпитание и чувство за отговорност, освен това съм образован и се къпя редовно.
                Мангалът е нисше, примитивно, паразитно същество, за което е въпрос на чест да открадне, измами, убие, който мрази каквато и да е форма на познание, търкаля се в лайната си, към моралът и законите се отнася с презрение, а на благодетелите си отговаря със зло.
                За каква Европа ми говориш? Кажи ми ЕДНА европейска държава, която толерира нисшата раса на нечовеците за сметка на собствените си граждани? Кажи ми държава, която позволява на хъхрещите гниди да тероризират данъкоплатците? Кажи ми държава, в която полицай се страхува да хвърли един бой на нарушил законът мангал?

Ето и пейстнатото от Жеката - как може да се допуска тия нечовеци да си спретват публични и масове меллета в един град на уж цивилизована България, членка на ЕС в 21 век? Как така от 40-те са арестувани за 24 часа само четирима?
                За да не се повтарят такива безобразия има само един начин - всички мангали в арестът, а след 24 часа да не си излизат на собстван ход, а да ги ИЗНАСЯТ от мазето на участъкът !!! А при всеки опит за съпротива на полицията - куршум на място.
                Знаеш ли кое е най-лошото ... някои ми каза че си бил учител.. може и да съм се объркал. Но ако хора с такова мислене учат новото поколение на България, тогава наисина сме загубени.. Как може в 21 век да твърдиш, че една раса е по нисша от друга бе смешник. Дори и наистина да го вярваш, наистина ли мислиш , че това отношение ще вкара държавата ти, която твърдиш че обичаш, в Европа? (освен ако не искаш това и вместо твоа се чувстваш по комфортно ако се присъединим към третия свят за пореден път?)Не ми казвай че ти лично някога си загубил работа заради циганин, турчин, армеец, еврейн и тн.. Не ми казвай че те са ти виновни заради проблемите в страната. Или ако наистина вярваш в това, значи си болен.
                В една бедна страна, и тази практика май никога няма да спре, е най-лесно да намериш виновника в другата раса, етнос, религия и тн. Истината е че циганите са последното нещо което е проблема в тая страна. Но на малоумниците това е най-лесно да се вноши и така да ги изкараш да гласуват.

И ти обясних, недей да слагаш равен знак между ДПС и Цигани и турци. Проблема на ДПС не е че представлява турците и циганите, а по начина по който действа. И аз съм против това. Но да си търса извинение на мойте проблеми с циганите и турците.. никога няма да го направя и на базата на това да сформирам политическите си възгледи
                .
                Ти си жалък... Ако наистина вярваш толкова в стрната, колкото твърдиш, и наистина си учител.. моля те дръж си мнениета за себе си и дай шанс на малките ти ученици да израснат с модерно мислене а не с такова от преди 70 години.

Все едно слушам дядо ми.... Във форума на инвестора, където хората които пишат би трябвало да са малко над средното интелектуално ниво има такива интелектуални неандерталци като теб.

Сидеров много добре използва латентния расизъм на част от българите (и този феномен го има и във франция, австрия и др.) , но все си мислех , че това са по-бедните и по-необразованите Българи... явно съм грешал
                ГГеков,
                аз го разбирам Императора да говори толкова разпалено, човека живее в квартал пълен с "роми". Аз да си призная съм живял в блок с "роми" като дете, и въпреки, че беше по времето на комунизма, от време на време дори на мен циганските им простотии и шмекерии ми идваха в повече. Макар че никога не слагам хората под общ знаменател. Най-яркия пример са двете семейства цигани, които живееха под нас навремето. В едното мъжът беше моряк и бяха много кротко и възпитано семейство. Другото беше на един мазен далавераджия, на когото и трите сина минаха през затвора.
                Но наистина и държавата трябва да се покаже като държава и да въведе ред и строг контрол. Защото ситуацията е мижи да те лажем. Подхвърлят се някакви помощи, беднотията ги тресе и крадат и дори убиват (като преди няколко седмици в Кюстендилско). Ама трябва малко от малко на тези хора да се предложи някаква алтернатива, а не разни ромски организации да усвояват пари и само да лаят за правата. Първо трябва да им се покаже, че трябва да има ред в тая държава, и второ - да им се предложат алтернативи. Не като се качат в трамвая, да ги подминават, защото те така или иначе няма да си платят.

Коментар

Знаеш ли кое е най-лошото ... някои ми каза че си бил учител.. може и да съм се объркал. Но ако хора с такова мислене учат новото поколение на България, тогава наисина сме загубени.. Как може в 21 век да твърдиш, че една раса е по нисша от друга бе смешник. Дори и наистина да го вярваш, наистина ли мислиш , че това отношение ще вкара държавата ти, която твърдиш че обичаш, в Европа? (освен ако не искаш това и вместо твоа се чувстваш по комфортно ако се присъединим към третия свят за пореден път?)Не ми казвай че ти лично някога си загубил работа заради циганин, турчин, армеец, еврейн и тн.. Не ми казвай че те са ти виновни заради проблемите в страната. Или ако наистина вярваш в това, значи си болен.
                  В една бедна страна, и тази практика май никога няма да спре, е най-лесно да намериш виновника в другата раса, етнос, религия и тн. Истината е че циганите са последното нещо което е проблема в тая страна. Но на малоумниците това е най-лесно да се вноши и така да ги изкараш да гласуват.

И ти обясних, недей да слагаш равен знак между ДПС и Цигани и турци. Проблема на ДПС не е че представлява турците и циганите, а по начина по който действа. И аз съм против това. Но да си търса извинение на мойте проблеми с циганите и турците.. никога няма да го направя и на базата на това да сформирам политическите си възгледи
                  .
                  Ти си жалък... Ако наистина вярваш толкова в стрната, колкото твърдиш, и наистина си учител.. моля те дръж си мнениета за себе си и дай шанс на малките ти ученици да израснат с модерно мислене а не с такова от преди 70 години.

Все едно слушам дядо ми.... Във форума на инвестора, където хората които пишат би трябвало да са малко над средното интелектуално ниво има такива интелектуални неандерталци като теб.

Сидеров много добре използва латентния расизъм на част от българите (и този феномен го има и във франция, австрия и др.) , но все си мислех , че това са по-бедните и по-необразованите Българи... явно съм грешал

Коментар

• ГГеков - ти въобще мангал наживо виждал ли си? Не бил по-малко от тебе и мене... Тебе не те знам, но аз съм човек, който спазва законите, който има морал, възпитание и чувство за отговорност, освен това съм образован и се къпя редовно.

Коментар

http://www.dnes.bg/article.php?id=70316

Същите нищожества, които ни биха на 14 януари, само защото искаме да живеем в нормална държава, отново стоят мирно пред мангалите и безропотно ядат бой... а доколкото знам куките паразитират на наш гръб, живеят с парите от нашите данъци, а не от мангалските.

АТАКА, АТАКА И САМО АТАКА !!!
                      Ето това е изказване на един истински европеец!

С такова мислене, приятел не от Европа ще ни изгонят ами от Африканския Съюз. Ако имаш ненавист към ДПС е разбираемо. Проблемът "ДПС" обаче, не е в това че партията е турска, а че се превърна в крадлива, икономическа групровка на която не и пука от нищо. Критиката срещу ДПС не трябва да бъде срещу цигани и турци, а срещу престъпници. Това, че някои е циганин или турчин не го прави нещо по-малко от теб и от мен.

Срамота е средноинтелигентни хора в 21 век да мислят така.

Коментар

• 40 души от ромски кланове са се били в Габрово
                        08.07.2009 18:03
                        Близо час полицията е разтървавала побойниците, които блокирали движението. Пред сградата на полицията полицай стрелял във въздуха

40 души от два ромски клана са се били с камъни и брадви в Габрово, предаде БНР.

Враждата е възникнала между местни и роми от Плевен и Казанлък.

Според очевидци на площад "Белорусия", на едно от натоварените кръстовища в Габрово, няколко коли спрели и от тях излезли около 20-ина роми, които нападнали габровските роми.

Близо час полицията е разтървавала побойниците, които блокирали движението.

Според потърпевшите причината за свадата е стара вражда заради неуредени сметки. Има и друга версия, според която два клана воюват за разпределение на районите за кражби.

При масовия бой са изпочупени прозорците на паркирали наблизо коли.

Пред сградата на районното управление се наложило полицай да стреля предупредително във въздуха, за да предотврати повторно сбиване. На трима души е оказала лекарска помощ, но няма тежко пострадали.

Четирима от ромите са задържани за 24 часа.

Коментар

• http://www.dnes.bg/article.php?id=70316

Същите нищожества, които ни биха на 14 януари, само защото искаме да живеем в нормална държава, отново стоят мирно пред мангалите и безропотно ядат бой... а доколкото знам куките паразитират на наш гръб, живеят с парите от нашите данъци, а не от мангалските.

АТАКА, АТАКА И САМО АТАКА !!!

Коментар

• добър пример

Стотина роми потрошиха къща на изнасилвач на дете
                            29 април 2009 / News.dir.bg
                            Над 100 разярени роми потрошиха снощи къщата на 34-годишния Филип Петров, който в понеделник изнасили 12-годишно момиче в Шумен, предаде БГНЕС.
                            Събитието бе планувано като протест, който трябваше да започне снощи около 18 часа във вторник, час по-късно обаче положението излезе извън контрол и тълпата нахлу в дома на Филип с камъни и колове и потроши стъклата на къщата.
                            В този момент се появи с автомобила си зетят на Филип - испанският гражданин Роберто. След като видя какво става, той даде няколко изстрела с пистолета си и опита да прегази разгневените роми с аудито си. Не успя да блъсне никого, а пристигналите няколко полицейски коли препречиха улицата от двете страни. Испанецът давайки на заден ход блъсна силно едната полицейска кола и още един автомобил "Сеат". Полицаите го задържаха и го предпазиха от хвърляните по него камъни.
                            Мъжът бе закаран в шуменската болница с порезни рани от счупените стъкла на колата му. Към 19.30 ч. на място пристигна и групата за бързо реагиране и бе въведен ред. „Положението е овладяно, не мисля че ще има повече ексцесии”, каза началникът на районното управление на МВР Валентин Велев.
                            34-годишният виновник за погрома Филип Петров е председател на шуменското сдружение "Роми – медникари". Той е в ареста за 72 часа, след като изнасили 12-годишната Сибел. Момичето играело кючек в група, сформирана от Петров. По нейни думи мъжът я отвлякъл в неделя около 20 ч. на улица в ромската махала, като я прилъгал да се качи в колата му с мотива, че иска да види колко е напреднала в танците. Момичето се прибрало в понеделник към 7 часа и разказало, че е изнасилено.
                            Родителите й веднага подали сигнал в полицията, която арестувала изнасилвача. Сибел била прегледана от лекар, който написал в медицинското, че е установена дефлорация.
                            Сдружение "Роми – медникари" стана известно в това, че наскоро спечели проект на Държавната агенция за младежта и спорта за почистване на Шуменското плато, както и с организирането на изложба на медни съдове в Регионална библиотека "Стилиян Чилингиров".
                            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Помисли малко - това свето знаме НИКОГА не е падало в плен, дори по времето на пет войни !!! Наскоро в Оперция Слава по бтв научих, как 100 000-ната Българска армия, пленена през Междусъюзническата, не е предала знамената си, въпреки заплахата от разстрел...

От другата страна имаме мангал, хъхряк - нисше същество, което дори не е човек - генетичен паразит и роден вредител...

Та кое е по-ценно?

Ако бях на мястото на този полицай, когото дори го СЪДИХА, задето е изпълнил дългът си, щях да го застрелям още там - на пилона, без да ми мигне окото... ще се гаври със знамето ни някакъв урод...
                              ами да, знамената не са това което бяха. Щом мангалът си е обърсал задника със знамето, значи то вече не е онова свето знаме, което е било някога. Просто мангалът вече го е осквернил и знамето вече мирише на мангал.
                              И това може да се поправи, посредтвом изпиране, а и мангалът може да се превъзпита, защото има още много свети знамена, които той вероятно би желал да оскверни. Затова в багажника на всяка лека кола може да има буксирно въже, за всеки случай. А мангалът може би е податлив все пак на възпитание с нормирано количество бой и работа.
                              Императоре, кой друг, ако не ти, самият, би определил безпогрешно норматива ? ?

Коментар

"Ние - комунистите", добре...

какъв си и ти форумски мастурбант...
                                Хаха. Ми твоя идол Болен се е навел от сега пред БКП. Каза го вече 5 пъти в интервюта. Ти не го знаеш или се правиш на луд? Или ще играете по курвенски като Ндсв? Целта на Атака е само една : коалиция с Бкп!!!

Който не го осъзнава това е идиот, а който го осъзнава и отрича е долен боклук...

Коментар

Working...
                                X