IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GGeko
    Първоначално изпратено от Императорът
    Ми аре - дай да си траем и да се оставим да бъдем тъпкани в собствената си държава от най-нисшето племе, мърсящо земята... Това е единствения начин, разбери го - ВСЕКИ хъхряк, осмелил се да посегне на човек, трябва да бъде убиван - без никаква милост, без никакви компромиси !!!
    Според теб ромите ли са най-големия проблем на България?
    А откъде идва това "ром"?
    Това са просто цигани, мангали, джагали...

А..да, циганите са най-големия проблем.
    Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
      Вместо да се дават милиарди за интеграцията и очовечаването на нечовеците (задача непосилна и за доктор Моро) по-добре да се обяви награда от 1000 кинта за хъхряшка кратуна.
      Този див, див Запад

Коментар

• Аз лично никога не съм се чувствал тъпкан от роми в България.
        Ако някои ме е карал да се чувствам подтиснат в България то това са мутрите по заведенията и по пътищата, от които нито един не е ром.

Коментар

Ми аре - дай да си траем и да се оставим да бъдем тъпкани в собствената си държава от най-нисшето племе, мърсящо земята... Това е единствения начин, разбери го - ВСЕКИ хъхряк, осмелил се да посегне на човек, трябва да бъде убиван - без никаква милост, без никакви компромиси !!!
          Според теб ромите ли са най-големия проблем на България?

Коментар

• Ми аре - дай да си траем и да се оставим да бъдем тъпкани в собствената си държава от най-нисшето племе, мърсящо земята... Това е единствения начин, разбери го - ВСЕКИ хъхряк, осмелил се да посегне на човек, трябва да бъде убиван - без никаква милост, без никакви компромиси !!!
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

А следите ли в Днес бг почти ежедневните новини за хъхряшките истъпления? Новина от оня ден - малки мангали поругават 150 гроба, новина от вчера - побеснял нечовек бие и РЪФА шофьор на автобус... какво по-голямо доказателство, че гносутниците не са човешки същества?

Вместо да се дават милиарди за интеграцията и очовечаването на нечовеците (задача непосилна и за доктор Моро) по-добре да се обяви награда от 1000 кинта за хъхряшка кратуна.
              Императоре, ти май пак почна със старата си песен...

Коментар

• А следите ли в Днес бг почти ежедневните новини за хъхряшките истъпления? Новина от оня ден - малки мангали поругават 150 гроба, новина от вчера - побеснял нечовек бие и РЪФА шофьор на автобус... какво по-голямо доказателство, че гносутниците не са човешки същества?

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ето още едно потвърждение на мойте думи http://www.vbox7.com/play:e9e2f7f5
                  За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Ето още едно потвърждение на мойте думи http://www.vbox7.com/play:e9e2f7f5
                    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                      Я посегни на полицай в гърция - партньорът му ще ти отнесе главата с пистолета за по малко от секунда..ей това искам да стане - респект, професионализъм, ред "РПР"
                      Аз не вярвам и тук да е лесно да посегнеш на полицаи. Сигурен съм че ще те счупят от бой после в ареста

Коментар

Я посегни на полицай в гърция - партньорът му ще ти отнесе главата с пистолета за по малко от секунда..ей това искам да стане - респект, професионализъм, ред "РПР"
                        Аз не вярвам и тук да е лесно да посегнеш на полицаи. Сигурен съм че ще те счупят от бой после в ареста

Коментар

• Първоначално изпратено от emos
                          Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                          За същото ти говоря и аз но не вярвам,че ще стане,колкото до ненужните гласове бъркаш ама много бъркаш,нали не си мислиш ,че единствения дето не е купувал гласове?
                          Е, да не сме от гората .. да стане така че да не му се налага, на него или на когото и да е било - само да е кадърен- абе vote for Me==

Коментар

За същото ти говоря и аз но не вярвам,че ще стане,колкото до ненужните гласове бъркаш ама много бъркаш,нали не си мислиш ,че единствения дето не е купувал гласове?

Коментар

• Първоначално изпратено от emos
                              Нали не си мислиш,че ББ ще започне още от сега да настроива милионния мангалски електорат срещу себе си.Все пак ще дойдат нови избори.
                              Той ББ не е зависил от услугите им...
                              нека да ги научи на ред - тогава все още болшинството българи
                              сите ще гласуват за него и мангали му не требат..

Коментар

• Я посегни на полицай в гърция - партньорът му ще ти отнесе главата с пистолета за по малко от секунда..ей това искам да стане - респект, професионализъм, ред "РПР"

Коментар

Working...
                                X