IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Циганин изпохапа шофьор на рейс в София http://www.novinar.net/?act=news&act...r=MzAyNDszNw==

Шофьор на автобус на столичния градски транспорт е пострадал след инцидент с пътник от ромски произход, съобщиха от Центъра за градска мобилност. Инцидентът е станал малко преди полунощ - към 22.50 часа в четвъртък.
    Пътникът е нападнал шофьора на автобуса, движещ се по линията 79 към завод „Стинд”. В момента се води следствие по случая. Шофьорът е откаран в болница, с прекъснато сухожилие на ръката вследствие на наколкото ухапвания.
    Според очевидци до инцидента се стигнало, след като водачът на автобуса отказал да свали рома и семейството му на посочено от тях място, намиращо се между две спирки.

Такова нещо като спирка няма за тия
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от RSG
      Първоначално изпратено от GGeko
      http://news.ibox.bg/news/id_961456125

Румъния освирка Мадона, идва ли ред на България, питат се на Запад

Концертът на певицата при съседите беше белязан от шумно освиркване на изпълнителката.

До там се стигна, след като Мадона внезапно спря да пее и призова 60 000-та публика да спре с дискриминацията на ромското население.

Не съм била в Румъния досега и съм щастлива, че съм тук. Но открих, че тук има голяма дискриминация срещу циганите и това ме натъжава, заяви от сцената Мадона.

Това наистина много ме натъжава. Всички трябва да бъдат третирани като равни, не забравяйте това, обърна се още певицата към публиката си.

Това доведе до остра реакция на събралите се фенове, които освиркаха любимката си.
      Brawos na Madona.
      Kakto mnogo pyti sym kazwal predstawete si kakwo wijda cheren amerikanec, primerno prezident ili reporter w Bg.
      Wijda seliani ot 15 wek, deto ne mogat da si organizirat dyrjawata. Ne mogat da si integrirat naselenieto samo wikat mnogo sme gotini i imame naj-dobrite jeni, predlagat si jenite demek.
      A i oshte neshto, ne zabrawiajte che kogato turcite sa doshli tuk prez 14 wek dyrjava na ime Bylgaria ne e imalo, imalo e Tyrnowo, Dobrotica, Widin ama Bylgaria ne e imalo.
      Gledeajte da ne go dokarate pak do tam maloumnici!
      Ти ако вземеш да се научиш на български и как се пише няма да е зле. Тая овца Мадона не е виждала мангал през живота си и си мисли, че циганите са кубинци

Ако някой е забравил, може отново да си превърти кадрите от циганските „бунтове“ в София. Ако пък някой си е мислел, че циганите са все по-интегрирана и цивилизована маса, може пак да си пусне записите от „Красна поляна“ и да се помъчи да разбере защо все пак стана цялата патардия. Проблемът е, че и самите циганите не знаят Там обладани от голяма толерантност цигани, крещяха „смърт за българите“, размотавайки се из „Красна поляна“ с ножове и брадви.
      Тия същите убиха български професор, а после се разсъдиха, че някой се опитва да разследва убийствата!
      Мангала мрази българина! Той е нашественик, но иска да ни изгони.
      Тази паплач от столетия е в Европа, но така и не се цивилизова

Дотолкова са тъпи тия, че повярваха, че във варненските цигански махали бродят извънземни и си търсят жена циганка ))). Циганите официално молиха кмета на квартал „Аспарухово“ за помощ, защото се страхуваха от извънземни ) Де тоя късмет да се появат извънземни и да ги отнесат.
      Факт е че тия дори са изгонени от родината си Индия.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от GGeko

Концертът на певицата при съседите беше белязан от шумно освиркване на изпълнителката.

До там се стигна, след като Мадона внезапно спря да пее и призова 60 000-та публика да спре с дискриминацията на ромското население.

Не съм била в Румъния досега и съм щастлива, че съм тук. Но открих, че тук има голяма дискриминация срещу циганите и това ме натъжава, заяви от сцената Мадона.

Това наистина много ме натъжава. Всички трябва да бъдат третирани като равни, не забравяйте това, обърна се още певицата към публиката си.

Това доведе до остра реакция на събралите се фенове, които освиркаха любимката си.
        Brawos na Madona.
        Kakto mnogo pyti sym kazwal predstawete si kakwo wijda cheren amerikanec, primerno prezident ili reporter w Bg.

Wijda seliani ot 15 wek, deto ne mogat da si organizirat dyrjawata. Ne mogat da si integrirat naselenieto samo wikat mnogo sme gotini i imame naj-dobrite jeni, predlagat si jenite demek.

A i oshte neshto, ne zabrawiajte che kogato turcite sa doshli tuk prez 14 wek dyrjava na ime Bylgaria ne e imalo, imalo e Tyrnowo, Dobrotica, Widin ama Bylgaria ne e imalo.

Gledeajte da ne go dokarate pak do tam maloumnici!

Коментар

тая дъртата ку.ва, ако си позволи подобно нещо и в Бг, аз ще съм сред първите дето ще я освирка - за съжаление ще трябва да отида на концерта Но пък от друга страна, при добър ПР, можем да им изпратим едно 100 К мангали в Холивуд,под надслов "всикчите мангали в Холивуд'. Тая тъпа пача какво ли ми се е напънала да се прави на светица - лапачите на нигърски пишки няма как да са светици!!!
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• ГГеков - не са 5%, а много повече, а за тях се хвърлят стотици милиони, милиарди дори. Но колкото и да бяха, и половин процент да бяха, НИЩО не оправдава порочната практика да им се дават противоконституционни привилегии, за сметка на хората !!!!

Димилов е прав - и всичките пари на неособено богатата ни държава да се харчат за "интеграцията" на хъхряците, нищо няма да стане - просто защото нисшата раса НИКОГА няма да започне да работи и да се грижи сама за себе си, докато я храним !!! Единственият изход е да им се спрат вяккави помощи и аванти, да се премахнат всякакви привилегии за гнусотниците, да се наказват без милост за престъпленията им, с течение на времето от един милион отрепки 100-200 000 може и да се поочовечат малко, другите ще изпукат от глад и болести - смятам че това е задоволителен изход от положението.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Може би това ви интересува.И потвърждава тезата ,че и милиарди да се хвърлят,никаква интеграция и никакво зачитане на законите не може да се очаква от циганите.Те ,както и евреите,имат органическа омраза и чувство за културно превъзходство спрямо останалите.
              http://www.vestnikataka.com/forum/in...=9139.100;wap2
              Мадона се е утвърдила като шоузвезда,но за да компенсира идиотщините от младини ,които и подриват имиджа ,осиновява деца от най-бедните страни,което си е хуманен жест,но в нейния бизнес това си е обикновен PR.
              Истината е,че по целия свят циганите са като напаст,незачитаща обществения ред и всички страни ,в които ги има и се държат по този начин,са подложени на особен натиск от останалите за зачитане правата им ,само и само да бъде осигурен комфорт там където са и да не плъзнат към "доброжелателите".Демагогията е повсеместна и понякога така явно лъсва,че да се чудиш как уважавани досега хора заради личното си спокойствие стават жалки мижитурки.
              Цяла Европа е пищяла от тях ,требели са ги като мухи,но сега ни обясняват човешките им права.
              Като са загрижени да си ги вземат при тях.Толкова години цигански терор на България й стига.

Коментар

Първоначално изпратено от Императорът
                Ами да си вземе няколко хиляди мангала тая и да си ги отглежда у тях !!! Да бъдели тгретирани като равни - и аз това искам - да им се спират ток и вода, като не ги плащат, да им отказват лечение, като не се осигуряват, да ги наказват за престъпленията им според закона, да им спрат пожизнените пенсии - нека ги третираме като равни - тогава мангаляците ще изпукат от глад и студ !!!

А това видяхте ли го: http://www.dnes.bg/stranata/2009/08/...-protest.76713 Явно държавата им е виновна на тия гнусотници, задето те отказват да работят, отказват да спазват най-елементарна хигиена, отказват да учат, отказват да живеят като хора !!! Живеят в някакъв извратен етнокомунизъм, в който ток и вода са безплатни, а държавата дава пари, дори и никога да не работят и пак недоволни - какво искат мръсните нечовеци - всяко Българско семейство да вземе по един от тях на отглеждане у дома си, да му слага папането в устата, да му сипва ракийката и да му бърше насрания гъз ли?!? Помнете ми думата - в един момент ще бъдем изправени пред дилемата или да изоставим страната си, защитавана от дедите ни 60 поколения, да се пръснем по света и да изчезнем като народ, или да изтребим като вреден дивеч отвратителните нечовеци, които имат наглостта да се гаврят с нас !!!!

Ми като живеете лошо и сте недоволни бе, хъхряци вонящи, - свят голям, границата е отворена - дигайте си дрипите и кирливите скудоумни чавета и се омитайте някъде, дето ще ви търпят и обгрижват по-добре !!!!
                Колко според теб са разходите на държавате за тия 5 процента роми дето живеят в българия? Колко губи данъкоплатеца?
                Защо смяташ че циганите са само 5% от населението? Реално те са над 1 млн, т.е. поне 15%, като също така те вземат най много помощи за деца, безработици, и т.н., т.е. поне 40% от парите за социални дейности са за циганите.
                Просто като инфо - 2002г бях в казармата, и тогава циганите бяха 50-80% от наборниците. Българска реч не се чуваше. От други познати знам че бяха подобни нещата преди това и след това. Хайде прецени колко са циганите и колко са българите

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                  Ами да си вземе няколко хиляди мангала тая и да си ги отглежда у тях !!! Да бъдели тгретирани като равни - и аз това искам - да им се спират ток и вода, като не ги плащат, да им отказват лечение, като не се осигуряват, да ги наказват за престъпленията им според закона, да им спрат пожизнените пенсии - нека ги третираме като равни - тогава мангаляците ще изпукат от глад и студ !!!

А това видяхте ли го: http://www.dnes.bg/stranata/2009/08/...-protest.76713 Явно държавата им е виновна на тия гнусотници, задето те отказват да работят, отказват да спазват най-елементарна хигиена, отказват да учат, отказват да живеят като хора !!! Живеят в някакъв извратен етнокомунизъм, в който ток и вода са безплатни, а държавата дава пари, дори и никога да не работят и пак недоволни - какво искат мръсните нечовеци - всяко Българско семейство да вземе по един от тях на отглеждане у дома си, да му слага папането в устата, да му сипва ракийката и да му бърше насрания гъз ли?!? Помнете ми думата - в един момент ще бъдем изправени пред дилемата или да изоставим страната си, защитавана от дедите ни 60 поколения, да се пръснем по света и да изчезнем като народ, или да изтребим като вреден дивеч отвратителните нечовеци, които имат наглостта да се гаврят с нас !!!!

Ми като живеете лошо и сте недоволни бе, хъхряци вонящи, - свят голям, границата е отворена - дигайте си дрипите и кирливите скудоумни чавета и се омитайте някъде, дето ще ви търпят и обгрижват по-добре !!!!
                  Колко според теб са разходите на държавате за тия 5 процента роми дето живеят в българия? Колко губи данъкоплатеца?

Коментар

• Ами да си вземе няколко хиляди мангала тая и да си ги отглежда у тях !!! Да бъдели тгретирани като равни - и аз това искам - да им се спират ток и вода, като не ги плащат, да им отказват лечение, като не се осигуряват, да ги наказват за престъпленията им според закона, да им спрат пожизнените пенсии - нека ги третираме като равни - тогава мангаляците ще изпукат от глад и студ !!!

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• http://news.ibox.bg/news/id_961456125

Коментар

• До сега броихме безобразията на старите.
                        Май е време да почнем с безобразията на новите.

Днес чух изказване на един от министрите как самоусигорителния минимум от 2010г. ще бъде дигнат от 260 лева на поне 420 лева месечно.

Вероятно повечето тук трябва да сме на частния фронт и тази мярка ни бърка по джобовите директно......та айде да ни е честито!
                        Това определено ще доведе до посивяване на част от самоусигуряващите се...
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• http://zar.bg/more/more_article.php?more_article_id=7
                          вижте снимка на конкурс "С ДЕЦА НА МОРЕ" събрала най-много гласове? Жалка картинка. Това ли са българските деца? Дето се варгалят заедно с животните във водата. Жалко за България тогава - какво показваме с това? Или че сме като животните, или, че продължават администраторите на сайта по-стария начин - предварително да се знае победителят в конкурса.

Коментар

• Димилов, наш'то момче, айде помисли малко и тогава пиши.
                            Айде след 30-40 години, като са мнозинство, какво ще стане?
                            Няма да има откъде да дойдат пари за чаветата им.
                            Могат да прогонят всички бели оттука, ама нищо не могат да направят.
                            Щото са необразовани и некадърни и ако така го карат нищо не може да направят.
                            Това е положението.
                            В един момент сами ще тръгнат да се регулират и сами ще тръгнат към другите страни, просто защото няма да има тук кой да цицат повече.

Първоначално изпратено от dimilov
                            Момчета млади,ще ви дам един мъдър съвет:
                            стига писахте по форумите,зарежете това и правете деца,създавайте семейства и както циганора и негрите създавайте мнозинството ,което ще тръгне и ще подкрепя вашиите и нашите идеи и ще им спре идиотските набези във всяка свера от живота.Ако ние имаме по едно дете ,а те по пет -шест и отгоре,след 30-40 години ,ако сме живи ,ще настане небивал и неистов тормоз над нашите поколения.Както Хитлер е требел евреи,цигани и славяни,така и сегашните хрантутници на наш гръб ще станат смазващ и унищожителен фактор за нашите деца.Паразитите в цялата еволюционна история са се размножавали,живяли и оцелявали благодарение на кроткопасящите дойни крави.Осъзнайте ,че нашият истински силен потенциал са нашите деца и това ,което им предаваме като опит и знания,за да могат да оцелеят.Другото са думи ,които имат смисъл ,но не вкарани в действие не значат нищо и си остават брътвежи по форумите.
                            Един циганин преди години ми сподели ,че на тях им е казано да правят деца ,че ще им е трудно ,ама като станат много ,ще си гласуват и ще си оправят държавата като станат много.Никъде по света не отчитат гласовете на избирателите по тяхния коефициент на интелигентност или напр.академик -10 гласа ,професор 9 гласа ,доцент-8 и т.н.Всичко е едно към едно.Така ,че вие младите ,обичайте си ,зачитайте се като хора ,помагайте си и разтете като хора всеки ден ,но не забравяйте ,че мнозинството ще определя вашият живот.Засега го имате,но не задълго ,ако нямате деца .И ако търсите оправдания и причини,ще ви кажа ,че е по-добре храните рода си -своите собствени деца,отколкото паразити ,от коити всички пищят ,но не могат да направят нищо по простата причина ,че хранейки ги ,толерирайки ги ,сме допуснали да ни тероризират на всяка крачка.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimilov
                              стига писахте по форумите,зарежете това и правете деца,създавайте семейства и както циганора и негрите създавайте мнозинството ,което ще тръгне и ще подкрепя вашиите и нашите идеи и ще им спре идиотските набези във всяка свера от живота.Ако ние имаме по едно дете ,а те по пет -шест и отгоре,след 30-40 години ,ако сме живи ,ще настане небивал и неистов тормоз над нашите поколения.Както Хитлер е требел евреи,цигани и славяни,така и сегашните хрантутници на наш гръб ще станат смазващ и унищожителен фактор за нашите деца.Паразитите в цялата еволюционна история са се размножавали,живяли и оцелявали благодарение на кроткопасящите дойни крави.Осъзнайте ,че нашият истински силен потенциал са нашите деца и това ,което им предаваме като опит и знания,за да могат да оцелеят.Другото са думи ,които имат смисъл ,но не вкарани в действие не значат нищо и си остават брътвежи по форумите.
                              Един циганин преди години ми сподели ,че на тях им е казано да правят деца ,че ще им е трудно ,ама като станат много ,ще си гласуват и ще си оправят държавата като станат много.Никъде по света не отчитат гласовете на избирателите по тяхния коефициент на интелигентност или напр.академик -10 гласа ,професор 9 гласа ,доцент-8 и т.н.Всичко е едно към едно.Така ,че вие младите ,обичайте си ,зачитайте се като хора ,помагайте си и разтете като хора всеки ден ,но не забравяйте ,че мнозинството ще определя вашият живот.Засега го имате,но не задълго ,ако нямате деца .И ако търсите оправдания и причини,ще ви кажа ,че е по-добре храните рода си -своите собствени деца,отколкото паразити ,от коити всички пищят ,но не могат да направят нищо по простата причина ,че хранейки ги ,толерирайки ги ,сме допуснали да ни тероризират на всяка крачка.
                              Tо е лесно да се каже - правете деца...
                              Дай съвет -
                              при сегашната средна заплата в страната как ще издържаш 4-5 деца?
                              Какъв живот ще им осигуриш?
                              Известно е, че Европейските нации, Американците, правят по-малко деца отпреди 100 години.
                              Просто защото се замислят как ще ги осигурят преди да ги правят.
                              Докато мангалите и останалата измет - не. Също като животните.
                              Та - това си е война на видовете.
                              Но - малко общоизвестни факти -
                              Няма нито един мангал, негро, индианец ... и от останалата измет
                              добър шахматист, математик, инженер...
                              Сващате нали?
                              ...
                              Да продължавам ли?

Това е както казах - война на видовете.
                              Ще продължи да съществува този, който спечели войната.

Коментар

• Първоначално изпратено от BattleRoyal
                                Първоначално изпратено от dimilov
                                стига писахте по форумите,зарежете това и правете деца,създавайте семейства и както циганора и негрите създавайте мнозинството ,което ще тръгне и ще подкрепя вашиите и нашите идеи и ще им спре идиотските набези във всяка свера от живота.Ако ние имаме по едно дете ,а те по пет -шест и отгоре,след 30-40 години ,ако сме живи ,ще настане небивал и неистов тормоз над нашите поколения.
                                +1
                                Точно и ясно - в един момент бройката си казва думата и всякакви други приказки са безсмислени... Правете деца, 2-3-4 колкото можете да изхраните и изучите - направете ги хора и така... Трудно е но друг начин няма...
                                -1
                                Момчета, вие по колко деца имате?
                                На думи е лесно да казваш - "прави и гледай 4-5 деца", но на дела е НЕВЪЗМОЖНО в тая среда да гледаш българчета! Просто не може. Както един познат, дето замина завинаги да живее в Дания ми каза - "ти гледал ли си дете в България? Лесно е на думи да се каже че трябва правиш деца. Щото аз гледах едно дете в България и е ужасно трудно, а тук в дания нямаш грижи просто..."

Коментар

Working...
                                X