Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
buba4ko
Защото сте слепи и не виждате как белите са по големи мангали и държавността е мангализирана. Самата монетарна система с хартиените и пари е чиста мангалска история. Те поне го усещат инстнктивно и не я уважават , не искат държвност и не искат да свършат поредната мангалска работа.Ето идеятаза този протест е родена в главатана някой бял мангал- гаранция че е така. Обществения строй не както вярват белите капитализъм и социализъм или комунизъм , а той си е ето тази мангалска монетарна система която има цял свят с хартиените пари.Там е пробема - парите не бива да бъдат хартиени и налични в брой а електронни и дори циганите ще спрат да се въдят и ще плащат всяко данъче щото няма да има накъде.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от buba4koИмператоре, така са нещата както ги казваш, ама нека да осмислим основата на проблема и кой трябва да го реши - това са българите!
Искам и аз да кажа няколко неща:
1) Защо няма глоба за изоставено дете, а има глоба за изоставено куче? Преди 2 години бяхме осиновили едно улично куче на село, и една кака от амнест интернешъл идва да ни предупреди че не се грижим добре за кучето си и че ако го изоставим ще има глоба до 500лв...защо българите не искат да има закон за изоставените деца а има закон за изоставено куче при положение че издръйката на едно дете в социален дом струва 7000лв/година на държавата?
2) Защо полицаите и съдиите не гонят мангалите които продават жени, когато се потъпква конституцията?
3) Императоре, не държавата ни е крива, а хората в тая държава - ей това е спора ми с доста хора още от преди 7-8 години...
4) ами тя мадона си прави мурафетите и като има кой да й се върже - минават. Ако всички хора я натиснат да си ги взема мангалите, тя ще млъкне, ама хората си мълчат
5) Мангалите ще правят протест на 6 септемви...а ние българите ще скочим ли да ги спрем и да натиснем полицаите да си вършат работата? Неееееее
6) аз все още мисля че мангалите са много по развита раса от нас. а ние сме умираща раса. Просто ние не искаме да си решаваме проблемите, а ония го правятМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Императоре, така са нещата както ги казваш, ама нека да осмислим основата на проблема и кой трябва да го реши - това са българите!
Искам и аз да кажа няколко неща:
1) Защо няма глоба за изоставено дете, а има глоба за изоставено куче? Преди 2 години бяхме осиновили едно улично куче на село, и една кака от амнест интернешъл идва да ни предупреди че не се грижим добре за кучето си и че ако го изоставим ще има глоба до 500лв...защо българите не искат да има закон за изоставените деца а има закон за изоставено куче при положение че издръйката на едно дете в социален дом струва 7000лв/година на държавата?
2) Защо полицаите и съдиите не гонят мангалите които продават жени, когато се потъпква конституцията?
3) Императоре, не държавата ни е крива, а хората в тая държава - ей това е спора ми с доста хора още от преди 7-8 години...
4) ами тя мадона си прави мурафетите и като има кой да й се върже - минават. Ако всички хора я натиснат да си ги взема мангалите, тя ще млъкне, ама хората си мълчат
5) Мангалите ще правят протест на 6 септемви...а ние българите ще скочим ли да ги спрем и да натиснем полицаите да си вършат работата? Неееееее
6) аз все още мисля че мангалите са много по развита раса от нас. а ние сме умираща раса. Просто ние не искаме да си решаваме проблемите, а ония го правят
Коментар
-
Влязох в темата за да цитирам новината от Днес.бг, но Роувъров ме е изпреварил - как хъхряци продават кецани чаветки в Ямбол за 200 кинта. Бубачко - гледам писал си и ти коментар отдолу - все още ли твърдиш, че хъхряците са хора? Хората продават ли си децата? Щом самите те се третират като животни, защо АЗ трябва да ги смятам за хора?
Друг въпрос - щом държавата брои тия нечовеци за хора, защо допуска подобно безобразие да се извършва - и то явно и ежегодно? Трети въпрос - защо оная стара курва Мадона не ходи да си купи няколко чаветки и не си ги вземе с нея - нали иначе много ги защитава?
А цената е висока - дори и сега - една такава маймуна яде доста повече от котката ми, много по-мръсна е от нея, заема повече място, а и гепи - защо би ми била, та напримерно да дам 200 кинта за нея? Не бих дал на такова същество да ми ближе самолетът - за какво друго да го ползвам?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от buba4koще почна отзад напред - правенето на деца не е най-важния признат за просперитет, а един от най-ключовите фактори за оцеляването на един етнос. Това беше моята теза. Ние колкото и да сме готини, велики, умни, добри, като нямаме деца скоро ще ни забравят. А Бангладеш може да не са кой знае какво последните 100-200г, но след 500г не се знае
А за нас си много прав, и е хубаво че говореше за българите във минало време "българите са били", "българите сме били" и мисля това е ключа към истината. Ние българите просто "сме били", защото сега ни няма във абсолютно нищо което ти посочи като важни черти на миналия български етнос - нито морал, нито култура, нито единение. Съгласен ли си с това?
И мисля че историята ще види прецент - как циганите ще създадат и организират държава, но за това след 30 години...
И мога да ти кажа че ние никога няма да спрем да храним циганите и техните деца. Мисля си убеден и ти в това. Примерно мене българи десетки пъти са ме обвинявали в расизъм и с фашистки идеи, само защото съм искал справедливи наказания и преследване на циганите които са престъпници, т.е. българите искат да е така !!!!!
понеже всеки защитата някаква позиция, и без да искам да те обиждам бих искал да те попитам няколко неща за да изясня нещо за себе си:
1. Циганин ли си? Ако си - ОК, няма проблеми.
Не чети въпросите по-долу.
2.Колко деца имаш?
Първоначално изпратено от buba4ko...
правенето на деца не е най-важния признат за просперитет, а един от най-ключовите фактори за оцеляването на един етнос....
4. Ако не си циганин и имаш деца, би ли се преместил със семейството ти да живееш в някое от циганските гета?
Задавам този въпрос, защото всеки който мисли добро на семейството си би направил всичко за да му осигури добро бъдеще.
Първоначално изпратено от buba4ko...
И мисля че историята ще види прецент - как циганите ще създадат и организират държава, но за това след 30 години....
в смисъл децата ти, а и ти да сте живи и здрави, след 30 години да живеете един по-добър живот в циганска държава.Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Коментар
-
DnesPlus - 30 Август 13:06
На 200 лева е паднала цената на неомъжените ромки,които вече са имали сексуален контакт.„Алъш-вериша” става на кооперативния пазар в Ямбол, разказа Митко Доков от Областния ромски съюз в Бургас. Ромките от различните махали в Бургаско биват предлагани от родителите си веднъж месечно на един от най-големите пазари в страната-този в Ямбол. Докато допреди години девойка от ромски знатен род се продаваше по 20 хил. лева, то сега цената падна на 500-1000 лева.
================================================== ===
Така и така столипиновските цигани в Пловдив ще преграждат Цариградско, да използват повода и за протест срещу падащите цени на продукцията им. Нека държавата да отдели целево средства за това.
На това му се вика дефлация. Дефлация - обратното на дефлорация. Ама защо тогава пък само двеста лева?
Съвсем се обърках.Партия была, есть и будет есть!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътОк - представи си, че решим да им оставим държавата - буквално - изнесем се всичките на запад, а турците и помаците ги отпратим в Турция... според теб колко ще изкарат хъхряците, при положение, че няма кой да ги хрантути, а те са неспособни да отгледат едни компири, при положение, че няма кой да ги лекува, а те нямат лекари и се търкалят в лайната си, при положение, че нямат специалисти, които да поддържат технологическите системи? Българите, дошли по тия земи през VІІ век са били на много по-високо културно ниво, отколкото хъхряците сега, в 21 век, в което няма чудно, защото Българите сме били (и вярвам още сме) велик народ, а хъхряците са нечовеци !!! Най-елементарен пример - още през VІІІ век Българската столица Плиска е имала водопровод и канализация (останките им са открити), а такива екстри няма и досега в Столипиново, чийто обитатели кендзат пред колибите си и трупат боклуци по-високи от покривът...
Оттук и въпросът, който съм задавал многкратно - защо гнусотниците са единственото племе в индоевропейският регион, което никога не е създавало своя държава? Защото, ако един народ се обособи на дадена територия, ще трябва да се оправя сам, сам да се изхранва - тоест да се труди, да произвежда, да създава, да има закони, държавна структура - неща непосилни за паразитният мангалски вид !!! Нужни са и морални устои - без морал съвместното съществуване е невъзможно, освен нап римитивмно ниво, а нечовеците нямат морал - нека не забравяме, че дори Левски е бил обесен от мангал, защото никой турчин не е пожелал да отнеме животът му, дори и срещу заплащане !!!
Относно срането на чавета - да твърдиш, че това е белег за просперитет означава да обявиш за най-развитата страна на светът Бангладеш. Я кажи какво ще стане с тия чавета и така наречените им "родители", ако спрем да ги храним, защото НИЕ ги храним? А точно това трябва да направим - НИКАКВИ помощи за нечовеците, НИКАКВО безплатно лечение, НИКАКВИ безплатни ток и вода, НИКАКВА толерантност към хъхряшките престъпления !!! Да видим тогава колко са "проспериращи"....
А за нас си много прав, и е хубаво че говореше за българите във минало време "българите са били", "българите сме били" и мисля това е ключа към истината. Ние българите просто "сме били", защото сега ни няма във абсолютно нищо което ти посочи като важни черти на миналия български етнос - нито морал, нито култура, нито единение. Съгласен ли си с това?
И мисля че историята ще види прецент - как циганите ще създадат и организират държава, но за това след 30 години...
И мога да ти кажа че ние никога няма да спрем да храним циганите и техните деца. Мисля си убеден и ти в това. Примерно мене българи десетки пъти са ме обвинявали в расизъм и с фашистки идеи, само защото съм искал справедливи наказания и преследване на циганите които са престъпници, т.е. българите искат да е така !!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътОттук и въпросът, който съм задавал многкратно - защо гнусотниците са единственото племе в индоевропейският регион, което никога не е създавало своя държава? Защото, ако един народ се обособи на дадена територия, ще трябва да се оправя сам, сам да се изхранва - тоест да се труди, да произвежда, да създава, да има закони, държавна структура - неща непосилни за паразитният мангалски вид !!! ....
и защо са всичките тия превземки? очевидно е че някои раси са по-несъвършени. лошо няма. но защо аз трябва да живея с тях че и да ги храня? в природата не е така - в стадото като има някой недъгав или негоден другите си го отхвърлят. ние що трябва да се правим на по-умни от майката природа?
Коментар
-
Ок - представи си, че решим да им оставим държавата - буквално - изнесем се всичките на запад, а турците и помаците ги отпратим в Турция... според теб колко ще изкарат хъхряците, при положение, че няма кой да ги хрантути, а те са неспособни да отгледат едни компири, при положение, че няма кой да ги лекува, а те нямат лекари и се търкалят в лайната си, при положение, че нямат специалисти, които да поддържат технологическите системи? Българите, дошли по тия земи през VІІ век са били на много по-високо културно ниво, отколкото хъхряците сега, в 21 век, в което няма чудно, защото Българите сме били (и вярвам още сме) велик народ, а хъхряците са нечовеци !!! Най-елементарен пример - още през VІІІ век Българската столица Плиска е имала водопровод и канализация (останките им са открити), а такива екстри няма и досега в Столипиново, чийто обитатели кендзат пред колибите си и трупат боклуци по-високи от покривът...
Оттук и въпросът, който съм задавал многкратно - защо гнусотниците са единственото племе в индоевропейският регион, което никога не е създавало своя държава? Защото, ако един народ се обособи на дадена територия, ще трябва да се оправя сам, сам да се изхранва - тоест да се труди, да произвежда, да създава, да има закони, държавна структура - неща непосилни за паразитният мангалски вид !!! Нужни са и морални устои - без морал съвместното съществуване е невъзможно, освен нап римитивмно ниво, а нечовеците нямат морал - нека не забравяме, че дори Левски е бил обесен от мангал, защото никой турчин не е пожелал да отнеме животът му, дори и срещу заплащане !!!
Относно срането на чавета - да твърдиш, че това е белег за просперитет означава да обявиш за най-развитата страна на светът Бангладеш. Я кажи какво ще стане с тия чавета и така наречените им "родители", ако спрем да ги храним, защото НИЕ ги храним? А точно това трябва да направим - НИКАКВИ помощи за нечовеците, НИКАКВО безплатно лечение, НИКАКВИ безплатни ток и вода, НИКАКВА толерантност към хъхряшките престъпления !!! Да видим тогава колко са "проспериращи"....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътБубачко - не може да кажеш, че е по-висша една раса, която е неспособна да оцелее самостоятелно - все едно да твърдиш, че тенията е по-висше същество от кучето, в чийто черва паразитира.
Само това остава - тия животни да пречат на хората да посрещнат националния празник и празник на градът им - куките направо трябва да ги избият за това.... тогава догодина празникът на пловдивчани от двоен ще стане троен.така че не приемам сравнението между тенията, кучето и човека
Хайде сега си представи че си византиец през 7-ви век, обитаващ тракия или мизия и гледаш че идат някви си смешни диваци, и си мислиш как за 2 часа твоята велика армия ще ги отнесе като куцо пиле-домат. В твоите очи те са супер нагли, мизерни, тъпи, смотани, но какво става после...прабългарите се установяват и правят държава тук. просто е, и аналогията е голяма с циганите сега.
Не искам да издребняваме че аналогията с прабългарите не е пълна, но е факт че сега циганите правят много повече деца от нас, и е факт че те се развиват много повече - сега циганите знаят всичките си права (докато не знам някой българин да знае правата си), циганите знаят всички врати в закона (а само мафиотите ги знаят тук), така че...квото да си говорим, циганите ще завладеят тия територии, защото са по единни и са по проспериращи и развити като нация и етнос...
Коментар
-
Бубачко - не може да кажеш, че е по-висша една раса, която е неспособна да оцелее самостоятелно - все едно да твърдиш, че тенията е по-висше същество от кучето, в чийто черва паразитира.
Само това остава - тия животни да пречат на хората да посрещнат националния празник и празник на градът им - куките направо трябва да ги избият за това.... тогава догодина празникът на пловдивчани от двоен ще стане троен.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Re: Èìïåð &#
Първоначално изпратено от supertraderВсичко е до закони , няма никакви генетични предпоставки.Това са внушения някакви на които не знам защото ставате подвластни. Кой ще осинови децата ? Заблуда е да се мисли че няма да има кой и не само ще ги осиновяват , но ще им предоставят условия да се развият като абсолютни човеци.Факт е че самите цигани и тези от тях които успеят да се измъкнат от социалната си среда повече мразят себеподобните и начина им на живот отколкото дори ти и Джей като ви вземат заедно.
Maнгали няма интегрирани никъде
На какво ли се дължи това?
Както и да е - от всичко тук си личи,
т.е. пределно е ясно, че няма българи които искат да имат нещо общо с мангалите.
И какво се получава - терор от политици и всякаква подобна измет
която не е виждала мангали на живо над собствения си народ!!!
Това е!
Значи не искам аз да имам нещо общо с мангалите -
оооо, законче ше направим, ше те задължим да ги хрантутиш,
да те бият отвреме-навреме, и докато бачкаш, да ти тормозят семейството...
Ама нищо - като се интегрират - тогава ще е друго...
А това че в САЩ има подобен закон за негрите - ми тези които са го пробутали -
Сената им - че те негро са виждали само като ходят на баскетбол!
Никой ит тях не се е разхождал в мериленд - от другата страна на реката,
нито е ходил някой в южен бронкс -
от цялата работа страдат кои - нормалните хора!
Офф не ми се пише още, утре пак!Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Коментар
Коментар