IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://vbox7.com/play:843ab4da

Гледай им манталитетот!
    BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• ...

Може проблемът с циганите и с негрите наистина да доведе той до демангализация на обществото на белите и те ще изчезнат и ще се стопят без да се забеллежи или създава интеграция и предпоставки дори за такава.
      D.Y.F-091066

Коментар

• buba4ko

Защото сте слепи и не виждате как белите са по големи мангали и държавността е мангализирана. Самата монетарна система с хартиените и пари е чиста мангалска история. Те поне го усещат инстнктивно и не я уважават , не искат държвност и не искат да свършат поредната мангалска работа.Ето идеятаза този протест е родена в главатана някой бял мангал- гаранция че е така. Обществения строй не както вярват белите капитализъм и социализъм или комунизъм , а той си е ето тази мангалска монетарна система която има цял свят с хартиените пари.Там е пробема - парите не бива да бъдат хартиени и налични в брой а електронни и дори циганите ще спрат да се въдят и ще плащат всяко данъче щото няма да има накъде.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko
          Императоре, така са нещата както ги казваш, ама нека да осмислим основата на проблема и кой трябва да го реши - това са българите!
          Искам и аз да кажа няколко неща:
          1) Защо няма глоба за изоставено дете, а има глоба за изоставено куче? Преди 2 години бяхме осиновили едно улично куче на село, и една кака от амнест интернешъл идва да ни предупреди че не се грижим добре за кучето си и че ако го изоставим ще има глоба до 500лв...защо българите не искат да има закон за изоставените деца а има закон за изоставено куче при положение че издръйката на едно дете в социален дом струва 7000лв/година на държавата?
          2) Защо полицаите и съдиите не гонят мангалите които продават жени, когато се потъпква конституцията?
          3) Императоре, не държавата ни е крива, а хората в тая държава - ей това е спора ми с доста хора още от преди 7-8 години...
          4) ами тя мадона си прави мурафетите и като има кой да й се върже - минават. Ако всички хора я натиснат да си ги взема мангалите, тя ще млъкне, ама хората си мълчат
          5) Мангалите ще правят протест на 6 септемви...а ние българите ще скочим ли да ги спрем и да натиснем полицаите да си вършат работата? Неееееее
          6) аз все още мисля че мангалите са много по развита раса от нас. а ние сме умираща раса. Просто ние не искаме да си решаваме проблемите, а ония го правят
          Съгласен общо взето, но "ония" не си решават проблемите, а трупат нови. Защото в един момент просто ще им врътнем кранчето и с тях и свършено - масова гибел от глад, студ и болести.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Императоре, така са нещата както ги казваш, ама нека да осмислим основата на проблема и кой трябва да го реши - това са българите!
            Искам и аз да кажа няколко неща:
            1) Защо няма глоба за изоставено дете, а има глоба за изоставено куче? Преди 2 години бяхме осиновили едно улично куче на село, и една кака от амнест интернешъл идва да ни предупреди че не се грижим добре за кучето си и че ако го изоставим ще има глоба до 500лв...защо българите не искат да има закон за изоставените деца а има закон за изоставено куче при положение че издръйката на едно дете в социален дом струва 7000лв/година на държавата?
            2) Защо полицаите и съдиите не гонят мангалите които продават жени, когато се потъпква конституцията?
            3) Императоре, не държавата ни е крива, а хората в тая държава - ей това е спора ми с доста хора още от преди 7-8 години...
            4) ами тя мадона си прави мурафетите и като има кой да й се върже - минават. Ако всички хора я натиснат да си ги взема мангалите, тя ще млъкне, ама хората си мълчат
            5) Мангалите ще правят протест на 6 септемви...а ние българите ще скочим ли да ги спрем и да натиснем полицаите да си вършат работата? Неееееее
            6) аз все още мисля че мангалите са много по развита раса от нас. а ние сме умираща раса. Просто ние не искаме да си решаваме проблемите, а ония го правят

Коментар

• Влязох в темата за да цитирам новината от Днес.бг, но Роувъров ме е изпреварил - как хъхряци продават кецани чаветки в Ямбол за 200 кинта. Бубачко - гледам писал си и ти коментар отдолу - все още ли твърдиш, че хъхряците са хора? Хората продават ли си децата? Щом самите те се третират като животни, защо АЗ трябва да ги смятам за хора?
              Друг въпрос - щом държавата брои тия нечовеци за хора, защо допуска подобно безобразие да се извършва - и то явно и ежегодно? Трети въпрос - защо оная стара курва Мадона не ходи да си купи няколко чаветки и не си ги вземе с нея - нали иначе много ги защитава?
              А цената е висока - дори и сега - една такава маймуна яде доста повече от котката ми, много по-мръсна е от нея, заема повече място, а и гепи - защо би ми била, та напримерно да дам 200 кинта за нея? Не бих дал на такова същество да ми ближе самолетът - за какво друго да го ползвам?

Коментар

• Първоначално изпратено от buba4ko
                ще почна отзад напред - правенето на деца не е най-важния признат за просперитет, а един от най-ключовите фактори за оцеляването на един етнос. Това беше моята теза. Ние колкото и да сме готини, велики, умни, добри, като нямаме деца скоро ще ни забравят. А Бангладеш може да не са кой знае какво последните 100-200г, но след 500г не се знае

А за нас си много прав, и е хубаво че говореше за българите във минало време "българите са били", "българите сме били" и мисля това е ключа към истината. Ние българите просто "сме били", защото сега ни няма във абсолютно нищо което ти посочи като важни черти на миналия български етнос - нито морал, нито култура, нито единение. Съгласен ли си с това?

И мисля че историята ще види прецент - как циганите ще създадат и организират държава, но за това след 30 години...

И мога да ти кажа че ние никога няма да спрем да храним циганите и техните деца. Мисля си убеден и ти в това. Примерно мене българи десетки пъти са ме обвинявали в расизъм и с фашистки идеи, само защото съм искал справедливи наказания и преследване на циганите които са престъпници, т.е. българите искат да е така !!!!!
                Бубачко,
                понеже всеки защитата някаква позиция, и без да искам да те обиждам бих искал да те попитам няколко неща за да изясня нещо за себе си:
                1. Циганин ли си? Ако си - ОК, няма проблеми.
                Не чети въпросите по-долу.
                2.Колко деца имаш?

Първоначално изпратено от buba4ko
                ...
                правенето на деца не е най-важния признат за просперитет, а един от най-ключовите фактори за оцеляването на един етнос....
                3. Mислиш ли, че нямаме избор, и щем - не щем ще продължим да ги храним?
                4. Ако не си циганин и имаш деца, би ли се преместил със семейството ти да живееш в някое от циганските гета?
                Задавам този въпрос, защото всеки който мисли добро на семейството си би направил всичко за да му осигури добро бъдеще.

Първоначално изпратено от buba4ko
                ...
                И мисля че историята ще види прецент - как циганите ще създадат и организират държава, но за това след 30 години....
                да свиквате,
                в смисъл децата ти, а и ти да сте живи и здрави, след 30 години да живеете един по-добър живот в циганска държава.
                Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от rover
                  DnesPlus - 30 Август 13:06
                  На 200 лева е паднала цената на неомъжените ромки,които вече са имали сексуален контакт..
                  Така е защото винаги е по-добре правилно да се научиш, отколкото после да се преучваш

Коментар

• DnesPlus - 30 Август 13:06
                    На 200 лева е паднала цената на неомъжените ромки,които вече са имали сексуален контакт.„Алъш-вериша” става на кооперативния пазар в Ямбол, разказа Митко Доков от Областния ромски съюз в Бургас. Ромките от различните махали в Бургаско биват предлагани от родителите си веднъж месечно на един от най-големите пазари в страната-този в Ямбол. Докато допреди години девойка от ромски знатен род се продаваше по 20 хил. лева, то сега цената падна на 500-1000 лева.
                    ================================================== ===

Така и така столипиновските цигани в Пловдив ще преграждат Цариградско, да използват повода и за протест срещу падащите цени на продукцията им. Нека държавата да отдели целево средства за това.

На това му се вика дефлация. Дефлация - обратното на дефлорация. Ама защо тогава пък само двеста лева?
                    Съвсем се обърках.
                    Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                      Ок - представи си, че решим да им оставим държавата - буквално - изнесем се всичките на запад, а турците и помаците ги отпратим в Турция... според теб колко ще изкарат хъхряците, при положение, че няма кой да ги хрантути, а те са неспособни да отгледат едни компири, при положение, че няма кой да ги лекува, а те нямат лекари и се търкалят в лайната си, при положение, че нямат специалисти, които да поддържат технологическите системи? Българите, дошли по тия земи през VІІ век са били на много по-високо културно ниво, отколкото хъхряците сега, в 21 век, в което няма чудно, защото Българите сме били (и вярвам още сме) велик народ, а хъхряците са нечовеци !!! Най-елементарен пример - още през VІІІ век Българската столица Плиска е имала водопровод и канализация (останките им са открити), а такива екстри няма и досега в Столипиново, чийто обитатели кендзат пред колибите си и трупат боклуци по-високи от покривът...
                      Оттук и въпросът, който съм задавал многкратно - защо гнусотниците са единственото племе в индоевропейският регион, което никога не е създавало своя държава? Защото, ако един народ се обособи на дадена територия, ще трябва да се оправя сам, сам да се изхранва - тоест да се труди, да произвежда, да създава, да има закони, държавна структура - неща непосилни за паразитният мангалски вид !!! Нужни са и морални устои - без морал съвместното съществуване е невъзможно, освен нап римитивмно ниво, а нечовеците нямат морал - нека не забравяме, че дори Левски е бил обесен от мангал, защото никой турчин не е пожелал да отнеме животът му, дори и срещу заплащане !!!

Относно срането на чавета - да твърдиш, че това е белег за просперитет означава да обявиш за най-развитата страна на светът Бангладеш. Я кажи какво ще стане с тия чавета и така наречените им "родители", ако спрем да ги храним, защото НИЕ ги храним? А точно това трябва да направим - НИКАКВИ помощи за нечовеците, НИКАКВО безплатно лечение, НИКАКВИ безплатни ток и вода, НИКАКВА толерантност към хъхряшките престъпления !!! Да видим тогава колко са "проспериращи"....
                      ще почна отзад напред - правенето на деца не е най-важния признат за просперитет, а един от най-ключовите фактори за оцеляването на един етнос. Това беше моята теза. Ние колкото и да сме готини, велики, умни, добри, като нямаме деца скоро ще ни забравят. А Бангладеш може да не са кой знае какво последните 100-200г, но след 500г не се знае

А за нас си много прав, и е хубаво че говореше за българите във минало време "българите са били", "българите сме били" и мисля това е ключа към истината. Ние българите просто "сме били", защото сега ни няма във абсолютно нищо което ти посочи като важни черти на миналия български етнос - нито морал, нито култура, нито единение. Съгласен ли си с това?

И мисля че историята ще види прецент - как циганите ще създадат и организират държава, но за това след 30 години...

И мога да ти кажа че ние никога няма да спрем да храним циганите и техните деца. Мисля си убеден и ти в това. Примерно мене българи десетки пъти са ме обвинявали в расизъм и с фашистки идеи, само защото съм искал справедливи наказания и преследване на циганите които са престъпници, т.е. българите искат да е така !!!!!

Коментар

Оттук и въпросът, който съм задавал многкратно - защо гнусотниците са единственото племе в индоевропейският регион, което никога не е създавало своя държава? Защото, ако един народ се обособи на дадена територия, ще трябва да се оправя сам, сам да се изхранва - тоест да се труди, да произвежда, да създава, да има закони, държавна структура - неща непосилни за паразитният мангалски вид !!! ....
                        мхм, така е. по света расите които никога не са създавали държавност и не са оставили архитектурни артефакти са мангалите и негрите. сигурно са хора - поне приличат на такива, но развитието им е свършило преди 1000+ години. мангалите идват от люлката на човешката цивилизация, но така и не са се сетили през вековете да се обединят в държава. паразитират. за негрите е същата работа - индианците в латинска америка, на същата географска ширина, създават градове от камък, а иманяри още преразкавзат легенди за градове от злато... църните при подобни условия създават само сламени колиби и племена от по 500-1000 човека макс... та на всичко отгоре накрая се избиват едни други и се продават на белите за роби... та сега белите са им виновни... а мангалите още не са спрели да се продават един друг... съвсем легално... аз ако си изкарам детето на пазара и му тупна табела 300лв няма ли ченгетата веднага да дофтасат...
                        и защо са всичките тия превземки? очевидно е че някои раси са по-несъвършени. лошо няма. но защо аз трябва да живея с тях че и да ги храня? в природата не е така - в стадото като има някой недъгав или негоден другите си го отхвърлят. ние що трябва да се правим на по-умни от майката природа?

Коментар

• Ок - представи си, че решим да им оставим държавата - буквално - изнесем се всичките на запад, а турците и помаците ги отпратим в Турция... според теб колко ще изкарат хъхряците, при положение, че няма кой да ги хрантути, а те са неспособни да отгледат едни компири, при положение, че няма кой да ги лекува, а те нямат лекари и се търкалят в лайната си, при положение, че нямат специалисти, които да поддържат технологическите системи? Българите, дошли по тия земи през VІІ век са били на много по-високо културно ниво, отколкото хъхряците сега, в 21 век, в което няма чудно, защото Българите сме били (и вярвам още сме) велик народ, а хъхряците са нечовеци !!! Най-елементарен пример - още през VІІІ век Българската столица Плиска е имала водопровод и канализация (останките им са открити), а такива екстри няма и досега в Столипиново, чийто обитатели кендзат пред колибите си и трупат боклуци по-високи от покривът...
                          Оттук и въпросът, който съм задавал многкратно - защо гнусотниците са единственото племе в индоевропейският регион, което никога не е създавало своя държава? Защото, ако един народ се обособи на дадена територия, ще трябва да се оправя сам, сам да се изхранва - тоест да се труди, да произвежда, да създава, да има закони, държавна структура - неща непосилни за паразитният мангалски вид !!! Нужни са и морални устои - без морал съвместното съществуване е невъзможно, освен нап римитивмно ниво, а нечовеците нямат морал - нека не забравяме, че дори Левски е бил обесен от мангал, защото никой турчин не е пожелал да отнеме животът му, дори и срещу заплащане !!!

Относно срането на чавета - да твърдиш, че това е белег за просперитет означава да обявиш за най-развитата страна на светът Бангладеш. Я кажи какво ще стане с тия чавета и така наречените им "родители", ако спрем да ги храним, защото НИЕ ги храним? А точно това трябва да направим - НИКАКВИ помощи за нечовеците, НИКАКВО безплатно лечение, НИКАКВИ безплатни ток и вода, НИКАКВА толерантност към хъхряшките престъпления !!! Да видим тогава колко са "проспериращи"....

Коментар

Бубачко - не може да кажеш, че е по-висша една раса, която е неспособна да оцелее самостоятелно - все едно да твърдиш, че тенията е по-висше същество от кучето, в чийто черва паразитира.

Само това остава - тия животни да пречат на хората да посрещнат националния празник и празник на градът им - куките направо трябва да ги избият за това.... тогава догодина празникът на пловдивчани от двоен ще стане троен.
                            Е, все пак говоим за човешки раси, а не за генетични видове така че не приемам сравнението между тенията, кучето и човека

Хайде сега си представи че си византиец през 7-ви век, обитаващ тракия или мизия и гледаш че идат някви си смешни диваци, и си мислиш как за 2 часа твоята велика армия ще ги отнесе като куцо пиле-домат. В твоите очи те са супер нагли, мизерни, тъпи, смотани, но какво става после...прабългарите се установяват и правят държава тук. просто е, и аналогията е голяма с циганите сега.

Не искам да издребняваме че аналогията с прабългарите не е пълна, но е факт че сега циганите правят много повече деца от нас, и е факт че те се развиват много повече - сега циганите знаят всичките си права (докато не знам някой българин да знае правата си), циганите знаят всички врати в закона (а само мафиотите ги знаят тук), така че...квото да си говорим, циганите ще завладеят тия територии, защото са по единни и са по проспериращи и развити като нация и етнос...

Коментар

• Бубачко - не може да кажеш, че е по-висша една раса, която е неспособна да оцелее самостоятелно - все едно да твърдиш, че тенията е по-висше същество от кучето, в чийто черва паразитира.

Само това остава - тия животни да пречат на хората да посрещнат националния празник и празник на градът им - куките направо трябва да ги избият за това.... тогава догодина празникът на пловдивчани от двоен ще стане троен.

Коментар

• Re: Èìïåð &#

Първоначално изпратено от supertrader
                                Всичко е до закони , няма никакви генетични предпоставки.Това са внушения някакви на които не знам защото ставате подвластни. Кой ще осинови децата ? Заблуда е да се мисли че няма да има кой и не само ще ги осиновяват , но ще им предоставят условия да се развият като абсолютни човеци.Факт е че самите цигани и тези от тях които успеят да се измъкнат от социалната си среда повече мразят себеподобните и начина им на живот отколкото дори ти и Джей като ви вземат заедно.
                                Ами закони има навсякъде. Почти в цял свят.
                                Maнгали няма интегрирани никъде

На какво ли се дължи това?

Както и да е - от всичко тук си личи,
                                т.е. пределно е ясно, че няма българи които искат да имат нещо общо с мангалите.
                                И какво се получава - терор от политици и всякаква подобна измет
                                която не е виждала мангали на живо над собствения си народ!!!

Това е!
                                Значи не искам аз да имам нещо общо с мангалите -
                                оооо, законче ше направим, ше те задължим да ги хрантутиш,
                                да те бият отвреме-навреме, и докато бачкаш, да ти тормозят семейството...
                                Ама нищо - като се интегрират - тогава ще е друго...

А това че в САЩ има подобен закон за негрите - ми тези които са го пробутали -
                                Сената им - че те негро са виждали само като ходят на баскетбол!
                                Никой ит тях не се е разхождал в мериленд - от другата страна на реката,
                                нито е ходил някой в южен бронкс -
                                от цялата работа страдат кои - нормалните хора!

Офф не ми се пише още, утре пак!
                                Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

Working...
                                X