IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Глупости на квадрат

"Най-много обичам да слушам хора, които говорят глупости на квадрат."

Из "Приключенията на добрия войник Швейк"
    Ярослав Хашек

Предизборна хроника. Тъпотия след тъпотия. И най-тъпото: "Трябва да се гласува!"
    Оскърбително. Гадно.
    Гласуването е обща дейност. Но само за мислещи хора. Миксът от гласуването на мислещи и немислещи хора е безсмислен.
    Безумно е да гласуваш по правила, при които един подкупен циганин или един неграмотен турчин с простотията си ликвидира дългогодишното ти мислене върху това, как бихме могли да си направим по-човешка държава.
    Моделът е порочен. Словесният му израз - "Гласувай на всяка цена!" , е добре премерена демагогия на мръсника.
    Заблудата, че променяш нещо, е глупост. Твърдението, че това е демокрация, е още по-голяма глупост. При този модел разходката до урната и пускането на бюлетина за някого си е глупост по глупост, сиреч глупост на квадрат.
    Съюзът между шайката разбойници, нарекла себе си политическа класа, и безпросветния циганор е очевиден. Договорът между тях вече 20 години се спазва. В общи линии гласи: "Гласувайте за нас, за да крадем отгоре. В замяна на това ние ви оставяме територията на България, за да я крадете и тероризирате безнаказано. Правата ви за крадене са неограничени. Както и нашите."
    И ти, български гражданино, отиваш и пускаш гласчето си, равно на нула. И си въобразяваш, че от теб зависи нещо.
    Свещена глупост, както е казал поетът.
    Възможен изход - да оставим така наречената демокрация на политическата сган, на циганите и на турците. Трябва да сме сигурни, че няма да стане по-лошо. Напротив. Колкото по-рано циганско-турско-мафиотската демокрация достигне своя разцвет, толкова по-рано ще имаме възможност да си направим държава. Чудесно ще бъде едно правителство, избрано от цигани и турци. И пак повтарям - по-лошо няма да стане.
    А после ще бъдат изметени. Исторически императив.
    Казах.
    http://ignatkan.blog.bg/politika/200...kvadrat.352121

Коментар

• Въоръжената нация е свободна нация

“Въоръжената нация е свободна нация.”
      Томас Джеферсън

BlueGunBlog - твоето лично оръжие
      http://pishtov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от GGeko
        Първоначално изпратено от Императорът
        Абсолютно безумие е да твърдиш, че цяла Европа и целият свят участват в някакъв чудовищен заговор срещу мангалското племе.
        Абе, жалко човече. Не си излизал от България сигурно. И сигурно 99% от времето си прекарваш в мизерната панелка, но си тръгнал да ми обясняваш как мислели хората в Евопра и по света (а само преди няколко дни говореше за "брюкселско робство")
        Според което аз си спомням, ти въобще не живееш в България от доста време - ако е така, какъв си ти, че да ни четеш морал и да твърдиш, че не познаваме собственият си живот и хъхряците, които го овоняват? Щом всички тук ти говорят едно и също, не се ли замисляш, че може и да сме прави?
        Ако бъркам и си тук, в хубавата ни България, какво ще речеш да докажеш на жалкото човече Императорът какъв си герой и да се разходиш из някое нечовешко гето? Дано да имаш време да обясниш на кафявите гнусотници колко ги обичаш, преди те да те заобичат по друг начин... гарантирам ти, че ако се изплъзнеш жив, ще станеш за една нощ само такъв съвършен мангалофоб, че ще засрамиш и фюрерът даже и който и да е скинар.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от vivic
          спорите със завършен нацист
          мюсюлманите да мрат заради, но циганите са друга раота, да се интегрират...
          или момчето е лаладжия или има цигани в родата...
          Или просто промит мозък

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333
            Поради що хабите позитивна енергия за непозитивни спорове?Циганина си е циганин каквото и да го правиш,той е създаден и израстнал с престъпно съзнание!!!
            +1

още пове4е с Геко

Първоначално изпратено от GGeko
            Ако под "мирни хора" имаш предвид такива които тероризират собствените си общества , като не позволяват на момичета да ходят на училище и са готови да премажат жена с камъни за това, че е обвинена в инзневяра; такива които ако им попаднеш няма да се поколебаят да ти прережат гърлото защото си неверник и ще го направят с блаженно чувство че вършат божията воля; такива които ненавиждат нашия (и България е част от тази "западна" култура) начин на живот ценности и са готови да се сомоубият за да ги унищожат, такива които боготворят и прикриват масови убиици сред тях.
            .....
            спорите със завършен нацист
            мюсюлманите да мрат заради, но циганите са друга раота, да се интегрират...
            или момчето е лаладжия или има цигани в родата...

Коментар

• Поради що хабите позитивна енергия за непозитивни спорове?
              Циганина си е циганин каквото и да го правиш,той е създаден и израстнал с престъпно съзнание!!!
              Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                Абсолютно безумие е да твърдиш, че цяла Европа и целият свят участват в някакъв чудовищен заговор срещу мангалското племе.
                Абе, жалко човече. Не си излизал от България сигурно. И сигурно 99% от времето си прекарваш в мизерната панелка, но си тръгнал да ми обясняваш как мислели хората в Евопра и по света (а само преди няколко дни говореше за "брюкселско робство")

Коментар

• Относно МВР и престъпленията - те често си правят трудът да отчитат само тежките, които няма как да скрият... но да си правят трудът да търсят някакви джебчийки? Обясни ми следният очеваден факт - над 50% от таксиджиите в София са хъхряци - ТИ самият някога виждал ли си мангал в учебна кола? Как според теб вземат теоретическият изпит (листовките) индивиди за които е проблем да си напишат името? Според теб шофирането без шофьорска книжка или с незаконно получена такава не е ли престъпление?

И какво става - навит ли си на предложеният от мен експеримент или предпочиташ само да ми развиваш теорията за Веселият, Благороден и Безобиден мангалски народ, срещу който има световен заговор?

А пък аз се чудя защо всички в тая тема си губим времето с тебе...

Коментар

• Да - и аз мислех, че говоря със сериозен човек, а не с мангаломаниак, който живее в паралелно измерение.

Има много бедни хора - които са такива, защото плащат ток, вода, парно, наем, данъци, осигуровки - не само своите сметки, данъци и осигуровки, но и тези на защитаваните от теб същества, но тези бедни хора не убиват старци за 5 лева. За колко такива убийства, извършени от бели си чувал? Защо винаги извършващите варварски убийства за нищожни суми се оказват хъхряци? А и бедността оправдание ли е за изнасилвания на старици или за бомбардиране с камъни на влакове? Ще се наядат ли гнусотниците като строшат с паве главата на някой невинен човек, пътуващ във влакът? И ЗАЩО хъхряците са бедни - дали пък не е защото отказват да работят? А и бедни ли са наистина тия, които отиват да вземат социалните си помощи, окичени със злато като коледни елхи?
                    Не, драги - откъдето и да го гледаш, проблемът не е в СОЦИАЛНИЯТ СТАТУС, а в ЕТНОСЪТ - и то именно хъхряшкият етнос, мангалското племе. Същите същества са вечно бедни, необразовани, мързеливи и крадливи не само тук, но и във всяка друга европейска страна, която са налазили. Щом в една реално социалистическа Швеция гнусотниците са масово кастрирани, щом в демократическа Франция им бият печати като на говеда, щом в цивилизована и пълна с цветнокожи от цял свят Великобритания мангалите нямат право да гласуват, щом в люлката на културата Италия нечовеците нямат право да се задържат на едно място за повече от две седмици, щом в толерантна Чехия ограждат гетата им с триметрови стени, значи ПРОБЛЕМЪТ Е В САМИТЕ ХЪХРЯЦИ. Абсолютно безумие е да твърдиш, че цяла Европа и целият свят участват в някакъв чудовищен заговор срещу мангалското племе. Те са изроди, не са хора - това е истината - простата и ясна, емпирично доказана от столетният човешки опит истина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът

А-а-а-а - хванах уловката ти - цитирам те
                      .........
                      А-а-а-а хване ме ти... хитрец такъв.. нищо не ти убягва от зоркия поглед...

Аз си мислех, че говоря със сериозен човек, а не с третокласник.

Това което написах се прави с цел да изолираш влиянието на променливата "етнос" от другите възможни променливи. Тоест ние знаем, че повечето цигани са бедни - обаче не знаем, дали бедните хора извършват престъпления или циганите извършват престъпления. Тоест трябва да сравниш беден българин с беден циганин да изолираш влиянието на бедност и да останеш само с влиянието на "етнос".
                      Второ това, че МВР не записват всички престъпление не е задължително проблем. Проблем ще е само ако МВР систематично не записват само ромските престъпления и остават тези от Българи (което ще е някаква безумна конспирация и със сигурност не важи за тежките престъпления), ако ги пропускат на случаен принцип не е никакъв проблем.
                      Абе кво си губя времето...

Коментар

• А ако толкова искаш доказателства, можем да пробваме експериментално - нека се видим две вечери подред към 22.38 часът напримерно - облечи се по-така - първият път ще те пусна да се разходиш из някой квартал, дето живеят хора (Люлин 9, Мусагеница, Хиподрумът - който си избереш), втората вечер ще те пусна във Виетнамските общежития - въоръжен само с твоят благороден хуманизъм - стиска ли ти... ама да знаеш, че аз с тебе няма да идвам... ;-)

Коментар

• ГГеков - сам ти си смешен. Какъв смисъл да се доказва, нещо очевидно - все едно да ме караш да те изнеса в орбита, за да се убедиш, че земята е кръгла. За твое сведение: 1. На МВР не може да се разчита, защото те въобще не отчитат огромна част от престъпленията (пример едно - чети по-долу При опита им да се оплачат в полицията в Хасково, им било отговорено: “Това са цигани, с тях никой не може да излезе на глава”, заявиха съпрузите пред “Хасковска Марица”. , пример две - когато моя приятелка скоро бе обрана на улицата, куките дори и не намекнаха, че ще опитат да хванат крадлите) 2. Неплащането на консумирани ток, вода не е ли кражба, тоест престъпление? Колко домакинства плащат ток в Столипиново или другите хъхряшки махали?

А-а-а-а - хванах уловката ти - цитирам те " Искам да ми демонстрираш, че един циганин е по-вероятно да извърши престъпление от колкото един българин със сходен социален профил (образование, доход, възраст, семейно положение..."
                          Не, не твърдя, че измежду циганите, които имат средно или висше образование и работят за 400-800 кинта на месец има процентно много повече престъпници отколкото между Българите. Но какво правим, ГГеков - с ония, другите - човекоподобните кърлежи, които не могат да си напишат името, почти не могат да говорят членоразделно, които нямат доходи, освен от помощи, детски и кражби, които отказват да плащат каквото и да е, отказват да работят дори това, което все пак могат да вършат дебили като тях - а именно това са гнусотниците които обсъждаме, защото НИКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЯМА НИЩО ПРОТИВ НОРМАЛНИТЕ ХОРА ОТ ЦИГАНСКИ ПРОИЗХОД !!! Какво правим с тях, а? А те са ОГРОМНОТО МНОЗИНСТВО СРЕД КАФЯВИТЕ !!!

Коментар

• Императоре, предизвиквам те да намериш някаква официална или поне проверуема статистика с която да подкрепиш смешните си обвинения. Искам да ми демонстрираш, че един циганин е по-вероятно да извърши престъпление от колкото един българин със сходен социален профил (образование, доход, възраст, семейно положение и тн.). Престани да отправяш някакви хвърчащи обвинения и да мислиш че си на правата страна.

Работиш със застраховки, цифри и статистика - намери данни които да подкрепеят позициятата ти. Ти обичаш да говориш с ФАКТИ. Айде подкрепи ги.

Ако го направиш, аз ти се извинявам и почвам да подкрепям твойта позиция, ако пък ли не - спри безпочвените обвинения.

(И се надявам аргументите ти да бъдат поне малко издържани от статистическа гледна точка. Не да ми цитираш една-две статии на базата на които да правиш заключения за цялата популация)

Ако намериш данни (примерно от МВР), обещавам да помогна с анализа и да помогна да бъде публикуван (независимо от резултата обаче). Така, ако наистина си прав, ще имаш публична трибуна да изявиш политическите си взъгледи и да "направиш" нещо по въпроса по който си иначе толкова запален. Кой знае може да те лапнат от Атака после.

Коментар

• Смятам, че в същността на своите убеждения аз съм коректен, толерантен и добър човек, но наглостта на нечовеците е дотолкова стигнала до крайност, че само крайни мерки може да реши проблемът.

Коментар

• ГГеков - срещу това гнусно престъпление, извършено от българин, мога да ти посоча стотици, извършени от хъхряци !!! Всеки етнос има изверги, но само сред нечовеците те са мнозинство. Само хъхрещата измет отвръща на доброто със зло, само гнусотниците масово отказват да спазват законите и елементарните морални норми !!! Всякакви, запомни добре - ВСЯКАКВИ опити за интеграция на тая сган ще се проваля, по елементарната причина, че нечовеци НЕ МОГАТ да станат хора - и в един момент ще сме изправени пред тежкият избор - или за загинем като народ, или да изоставим страната си, която 60 поколения от нашите предци са бранили, или да изтребим тая зараза !!!

Коментар

Working...
                                X