IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [quote="salaga"]
    Тъй че българите са подложени на геноцид в собствената си страна и не виждам изход.
    Тия абсурди не са само в БГ. За който се интересува: Десните в Англия се точат да съдят левите, за умишлено затриване на коренното английско население в собствената му държава. Това е последица от изказването на вече бивш ляв(работил за левите в последните 12год.) Няма да влизам в подробности. Изводите са си ваши. Вследствие на досегашната политика на либералите, средногодишно по 200 хил. души са напуснали родината си завинаги.
    tuka ima-tuka nema

Коментар

• За съжаление Бг умира и може би нашето поколение ще изпее заупокойната молитва над гроба й - изкопан от нашето безхаберие и с активаната мангалска подкрепа, за което даже си плащаме!!!
      Ами това е положението.
      Изхода е яки шамари, сеч и кастрация, но в настоящата европолитическа ситуация няма как да стане.
      Така че жална им майка на нашите наследници, които ще се превърнат в малцинство.
      Всъщност люлката на Сърбия е нагледен пример какво ни чака. Косово имам предвид.
      Къв Боко, кви 5 лева. Курвите от Хелзинксия комитет са част от инструментариума за задържане на мангалите тук, иначе ще ревнат за политичиско убежище в "демократичничните държави", щото били малтретирани
      на расова основа.
      Тъй че българите са подложени на геноцид в собствената си страна и не виждам изход.

Коментар

• Re: 11-годишна циганка роди в Сливен

Първоначално изпратено от divedi
        11-годишна циганка роди в Сливен

11-годишно момиче роди първото си дете в областната болница на Сливен. Това съобщи за "Фокус” д-р Соня Михайлова, завеждащ родилното отделение.
        Майката е от ромски произход. Момичето е постъпило с болки в МБАЛ „Д-р Иван Селимински” в 21,30 ч. вчера и родило час по-късно.
        Детето е родено нормално без никакви усложнения и тежи 2,5 кг.
        Михайлова допълни, че това е най-младата майка, родила в болницата в Сливен. До този момент първенството се държеше от 12-годишно момиче.
        Куриозното в случая, е че невръстната майка искала да бъде изписана още днес, за да може да присъства на собствената си сватба. Д-р Михайлова коментира, че не може да изпише родилката, макар тя да е в отлично здраве, но има вероятност тя да напусне лечебното заведение самоволно.
        Родителите на момичето са в Испания, а без тяхно съгласие никой не може да взема решения вместо младата майка, каза още лекарката, цитирана от БГНЕС.
        Бащата на бебето е на 19 години. Неговата майка се грижи за бъдещото младо семейство. Бебето ще се казва Виолета.
        За случая е информиран Отделът за закрила на детето.
        http://dnes.dir.bg/2009/10/23/news5269302.html
        много ми е интересно дали Бг прокуратура ще се самосезира, защото съгласно:

Чл. 151. (1) (Изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г.) Който се съвъкупи с лице, ненавършило 14-годишна възраст, доколкото извършеното не съставлява престъпление по чл. 152 , се наказва слишаване от свобода от две до шест години.

Т.е., превеждам за тези, които не могат да си го изтълкуват, без значение дали е била съгласна булката, бащата-мангуст следва да отнесе от 2 до 6 години зад решетките, където спокойно може да го играе майка
        Та интересно ми е какво ще последва (макар да знам какво ще стане). щото ако булгаристанец направи подобно нещо със съгласието на момата, ще си отнесе наказането като стой та глей, но за мангустуте не може, било им way of life...
        Та ако някой има връзка с Боко - да му представи случая, нали той е Бащицата сега, да видим докъде ще се стигне, щото за зверското убийство с изнасилване на учителка-пенсионер от 3-ма мангали, държавата си затвори очите за пореден път и сега 2-ма джагали са на свобода, а само третият е задържан, но сигурно и него ще го пуснат, поради липса на доказателства, след като недоебаните курви от хелзинкския комитет се разреват в негова подкрепа - дано някога и на тях им се случи подобно нещо, само така биха разбрали болката на нормалните хора.
        За съжаление Бг умира и може би нашето поколение ще изпее заупокойната молитва над гроба й - изкопан от нашето безхаберие и с активаната мангалска подкрепа, за което даже си плащаме!!!
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от salaga
          За съжаление цялата ситуация е поради огромен натиск от страна на Европата да се създават максимално добри условия за живот на циганите в България, за да не им се натрисат в техния двор.
          И това е едно от най-съществените последствия за нас от присъединяването ни към просперираща Европа. И козируването от страна на нашите продажни управници.
          Няма лошо да им се създадат по-добри условия за живот. Само дето ще почнат да се плодят с двойна сила. Лошото е, че не искат да се образоват, за да се приспособят, а само за да си търсят правата(не задълженията). Много социални проблеми произтичат от тяхната необразованост. Като кажат, че е въпрос на манталитет и край. Това ли е техният манталитет: да изпълнят петилетния план за възпроизводство и престъпност? Те отказват да се образоват, защото бързат да се размножат. Закъде бързат един господ знае.
          tuka ima-tuka nema

Коментар

• За съжаление цялата ситуация е поради огромен натиск от страна на Европата да се създават максимално добри условия за живот на циганите в България, за да не им се натрисат в техния двор.
            И това е едно от най-съществените последствия за нас от присъединяването ни към просперираща Европа. И козируването от страна на нашите продажни управници.

Коментар

• [quote="Jay Gould"]
              Първоначално изпратено от Krasimira
              Не зная в коя посока виждате расизъм в България?
              За кого има апартейд след като, расизмът е държавна политика в България от 15 години?

Ето примери за това:

Не съм видял данъчни да проверяват циганска фирма, също не съм чул за подобен случай поне във Варна

Не зная случай циганин да е платил данъци и някой от държавната администрация да го търси за това.

Циганите никога не ги проверяват за касови апарати.

Никой не проверява произхода на доходите на циганите, а моя и твоя го проверяват.

На тях дават да крадат, а на нас не.

Плащаме си тока, а циганите не. Ако не платим на нас го спират, на тях не.

Плащаме си водата, а циганите не. Ако не платим на нас я спират, на тях не.

Ако решите да си построите къща и сте българин, 1 година ще вадите нужните документи и ще дадете куп пари само за тях.
              Когато циганин строи, той само си избира място (Чуждо), вдига къща с крадени материали и се закача към тока.

Преференциален прием в някой университети!

Ако няма жилище циганин, държавата му дава безплатно, или му строи, а аз изкарах 7 години на свободен наем, преди да успея да си събера пари за апартамент.

Плаща им социални помощи.

Признава здрав-прав циганин за инавалид и му плаща пенсия, а на възрастен човек (Българин разбира се) с удар, почти прализиран и сляп не дава нищо

Предимство в правораздаването (само за циганите).

На циганите плащат за да гласуват, на българите не. [/b]
              Затова, колкото и да съм либерален, ще подкрепя Императора, въпреки крайно дясното му убеждение." На каквото почукало, такова се обадило". Както е тръгнало, работливите българи ще влязат в червената книга. А като станем малцинство, ги почваме с техните камъни.
              tuka ima-tuka nema

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                Първоначално изпратено от novobranec2
                Първоначално изпратено от psycoholic
                Новобранецо, стига рива по форума, а ходи да правиш деца!
                Добрееее! Ей сега си земам душ и излизам на романтична вечеря с половинката. Планът и без това беше за 7.30 да съм готов. Ама две ми стигат засега. Третото, само ако е момиче, го планувам да е готово след 3 год.
                Наздраве!
                Хехехе, браво бе, майсторе!
                И аз имам такъв план, даже +1! ;-)
                Гледах във вбокс някакъв женски боклук (българка) с 5 деца, които ги бие докато била пияна, та си викам, ееей защо боклука трябва да се размножава, а когато можем да отгледаме качественото да се стискаме и вайкаме ;-)
                Миналия век дето албанците се канели да завладеят сърбите со курец! И са си на път!
                Та со курец явно се прави ;-)
                Оооо,

колеги, да са ви живи и здрави и наздраве.

И по-бързо минаване на коликите

Коментар

• Първоначално изпратено от novobranec2
                  Първоначално изпратено от psycoholic
                  Добрееее! Ей сега си земам душ и излизам на романтична вечеря с половинката. Планът и без това беше за 7.30 да съм готов. Ама две ми стигат засега. Третото, само ако е момиче, го планувам да е готово след 3 год.
                  Наздраве!
                  Хехехе, браво бе, майсторе!
                  И аз имам такъв план, даже +1! ;-)
                  Гледах във вбокс някакъв женски боклук (българка) с 5 деца, които ги бие докато била пияна, та си викам, ееей защо боклука трябва да се размножава, а когато можем да отгледаме качественото да се стискаме и вайкаме ;-)
                  Миналия век дето албанците се канели да завладеят сърбите со курец! И са си на път!
                  Та со курец явно се прави ;-)
                  BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                    Наздраве!
                    tuka ima-tuka nema

Коментар

• Новобранецо, стига рива по форума, а ходи да правиш деца!
                      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Може ли някой да ми отговори, защо малцинствата имат повече права от мнозинството? Ако има разумен отговор, аз ще стана циганин.
                        tuka ima-tuka nema

Коментар

• Някой изобщо задава ли си въпроса: какво качество на възпитание, образование или начин на живот, могат да предоставят тези родители на децата си? За грижи да не говорим, че те за себе си не могат да се грижат, та и за бебе? Къде е тая Закрила на детето, която първо е трябвало да защити малолетна?
                          tuka ima-tuka nema

Коментар

• Диведи - тъкмо това исках да пейстна и аз.... и хващам бас, че хъхрякът-заплодител няма да стигне до полиция и съд дори, камо ли до затвор. Подобни неща се случват ежеседмично вече, обикновено с 12-14 годишни чаветки, ама 11--годишна мангалка не беше изсирала борсук досега... По телевизията я показаха даже мургавата "героиня" - маймуноподобно църно същество, което изпитваше огромни затруднения да върже две членоразделни думи. По някакво странно съвпадение, предният репортаж беше за баба и дядо, продали внучето си... и по друго странно съвпадение и продавачите и купувачите също бяха мангали. Обзалагам се, че и на тях няма да им бъде търсена наказателна отговорност, макар че пред закона тия същества и продаденото чаве се водят хора.

И питам - какво промени управлението на Герб и мастурбантът Б.Б. поне засега? Отново мангасарите са вечно над законите, продължават непрестанно да вършат дивашки престъпления, да нарушават всеки възможен закон и никой да не смее да ги пипне !!! Преди изборите повторих милион пъти на не знам колко хора - и в Интернет и наживо, че оня с ниското челце е същият боклук като туркокомунистите, че е само един пърчо, леке, което ще плямпа и нищо няма да върши, ама нямаше кой да ме чуе. Мислите ли че ако ни управляваше коалиция, съставена от Атака и РЗС, евентуално и БНС, на мангалите нямаше да им се търси сметка за безобразията? Но простият българин не можа да разбере с кухата си кратуна кой е на негова страна, а Б.Б. много бързо забрави че не гнусотниците го качиха на власт !!!
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Защо Наказателният кодекс се отнася само за българи(християни)? Ония веднага скачат за правата си на малцинство. Бях писал веднъж, пак го пиша: кои малцинства имат правото да дестабилизират социалния мир безнаказано? И защо? Веднага се повдига политическа тема... и стигаме до задънена улица. Докога?
                              tuka ima-tuka nema

Коментар

• Re: 11-годишна циганка роди в Сливен

Първоначално изпратено от divedi
                                11-годишна циганка роди в Сливен

11-годишно момиче роди първото си дете в областната болница на Сливен. Това съобщи за "Фокус” д-р Соня Михайлова, завеждащ родилното отделение.
                                Майката е от ромски произход. Момичето е постъпило с болки в МБАЛ „Д-р Иван Селимински” в 21,30 ч. вчера и родило час по-късно.
                                Детето е родено нормално без никакви усложнения и тежи 2,5 кг.
                                Михайлова допълни, че това е най-младата майка, родила в болницата в Сливен. До този момент първенството се държеше от 12-годишно момиче.
                                Куриозното в случая, е че невръстната майка искала да бъде изписана още днес, за да може да присъства на собствената си сватба. Д-р Михайлова коментира, че не може да изпише родилката, макар тя да е в отлично здраве, но има вероятност тя да напусне лечебното заведение самоволно.
                                Родителите на момичето са в Испания, а без тяхно съгласие никой не може да взема решения вместо младата майка, каза още лекарката, цитирана от БГНЕС.
                                Бащата на бебето е на 19 години. Неговата майка се грижи за бъдещото младо семейство. Бебето ще се казва Виолета.
                                За случая е информиран Отделът за закрила на детето.
                                http://dnes.dir.bg/2009/10/23/news5269302.html
                                Даа.. Днес четох и се чудя, безполезния - главния "прокурор" и полицията къде са? Защо не са прибрани на топло таткото (19г.), майка му и всички които са замесени в тоя случай на педофилия?
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X