IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Докога ще им търпим своеволията??? (архив до 7.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ballomed
    Първоначално изпратено от Бате Пешо
    Императора не се обиждай ама какъв коктейл пи.Да не си объркал пропорцията или количеството.Къде си тръгнал да загиваш?Кой изобщо го интересува това?И за кого и за какво най вече ще си даваш живота?И една смърт какво ще промени?Тръгнал си да се бориш срещу противник който е само в главата ти и да загиваш за родина която е във въображението ти.Тази родина не се интересува от теб ти ще и даваш живота си.Да не си някакъв наивник на средна възраст.Събуди се и влез в реалността наречена България.Няма ли да разбереш най накрая че българския народ не заслужава дори пръста си да мръднеш за него.За кого си даваш живота за тези дето си хвърлят боклука през терасите и по улиците,за катаджиите в храстите,за ловеца Първанов,за бат Бойко,за тарикатите по магазините и пазарите,за тези дето ти пускат чалгата или пък друга силна музика,за тези дето искат другите да спазват законите,за тези дето карат бясно не зачитат другите и при това са пияни и без книжки,за наркоманите просяците или блюдолизците.На мен казано честно ми дреме на кура за такъв народ.Когато реша хващам си коня и отивам да паса овце в друга държава.Тук всеки ден е мъчение за светния и почтен човек.Навсякъде те правят на глупак всички си мислят че като не им вдигаш скандал и не им крещиш сса те прецакали и ти нищо не си видял.Поета преди 150 години много хубаво го е казал свестните у нас считат за луди.Единственото хубаво нещо след 10 ноември е приемането ни в ЕС.дано от догодина влезем и в Шенген и отпаднат ограниченията за работа.Лекарите и сестрите инженерите се изнесоха и продължават да го правят,децата ни харесват държавата и те се махат.Синът ми не желае да си идва тук дори за Нова Година,като замине и щерката ще си взема и аз куфарите.А ти се бори смело с врага и дай живота си за чалгата простотията липсата на възпитание култура и обноски мързела неграмотността тарикатлъка и високите претенции и самочувствие.Аз не искам да имам нищо общо с такава реалност
    Мамка му, колко е вярно.
    В тоя ред на мисли ще кажа че преди няколко седмици имаше пусната анкета с смс-си по тв европа "ако имате възможност бихте ли емигрирали в друга държава" и резултата беше потресаващ, около 80% бяха отговорили ДА
    Какво да говорим повече

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader
      не знам защо никой не е отбелязал интересната новина за назначаването на Кунева в борда на директорите на най-голямата френска банка БНП Парибас . да благодарим на г-жа Кунева за заслугите й към Франция и френските граждани . искат се "героични" усилия да бъде поставен на такъв висок пост чужденец във френска институция още повече българин . до колкото знам беше представител на Комисията по защита правата на потребителите . да живее българския народ....
      Брях назначение на другарката Пръмова е предизвикало скандал в Брюксел
      http://www.economynews.bg/index/viewarticle/nid/9300/
      Кучетата си лаят ,кервана си върви
      [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
        Проблемът е в мисленето - на хора като някои от вас - без да се обиждате.

Много държави бяха далеч зад нас - и задминаха ни далече - защото имаха воля за промяна - и то на управляващите.
        Е кажи ми един управляващ да си струва, паметник да му вдигнем.

Коментар

• Проблемът е в мисленето - на хора като някои от вас - без да се обиждате.

Много държави бяха далеч зад нас - и задминаха ни далече - защото имаха воля за промяна - и то на управляващите.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader
            не знам защо никой не е отбелязал интересната новина за назначаването на Кунева в борда на директорите на най-голямата френска банка БНП Парибас . да благодарим на г-жа Кунева за заслугите й към Франция и френските граждани . искат се "героични" усилия да бъде поставен на такъв висок пост чужденец във френска институция още повече българин . до колкото знам беше представител на Комисията по защита правата на потребителите . да живее българския народ....
            В никакъв случай не е случайно-да припомня Милко Ковачев,че беше назначен там,а съвсем случайно банката беше консултант по приватизацията на ЕРП-тата.
            Една безплатна идея към журналистите в Инвестор-да направят проучване с какво се занимават бившите управляващи,къде има кофликт на интереси-абсолютно сигурен съм,че много интересни неща ще излязат.
            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
              Императора не се обиждай ама какъв коктейл пи.Да не си объркал пропорцията или количеството.Къде си тръгнал да загиваш?Кой изобщо го интересува това?И за кого и за какво най вече ще си даваш живота?И една смърт какво ще промени?Тръгнал си да се бориш срещу противник който е само в главата ти и да загиваш за родина която е във въображението ти.Тази родина не се интересува от теб ти ще и даваш живота си.Да не си някакъв наивник на средна възраст.Събуди се и влез в реалността наречена България.Няма ли да разбереш най накрая че българския народ не заслужава дори пръста си да мръднеш за него.За кого си даваш живота за тези дето си хвърлят боклука през терасите и по улиците,за катаджиите в храстите,за ловеца Първанов,за бат Бойко,за тарикатите по магазините и пазарите,за тези дето ти пускат чалгата или пък друга силна музика,за тези дето искат другите да спазват законите,за тези дето карат бясно не зачитат другите и при това са пияни и без книжки,за наркоманите просяците или блюдолизците.На мен казано честно ми дреме на кура за такъв народ.Когато реша хващам си коня и отивам да паса овце в друга държава.Тук всеки ден е мъчение за светния и почтен човек.Навсякъде те правят на глупак всички си мислят че като не им вдигаш скандал и не им крещиш сса те прецакали и ти нищо не си видял.Поета преди 150 години много хубаво го е казал свестните у нас считат за луди.Единственото хубаво нещо след 10 ноември е приемането ни в ЕС.дано от догодина влезем и в Шенген и отпаднат ограниченията за работа.Лекарите и сестрите инженерите се изнесоха и продължават да го правят,децата ни харесват държавата и те се махат.Синът ми не желае да си идва тук дори за Нова Година,като замине и щерката ще си взема и аз куфарите.А ти се бори смело с врага и дай живота си за чалгата простотията липсата на възпитание култура и обноски мързела неграмотността тарикатлъка и високите претенции и самочувствие.Аз не искам да имам нищо общо с такава реалност
              Мамка му, колко е вярно.

Коментар

• Императора не се обиждай ама какъв коктейл пи.Да не си объркал пропорцията или количеството.Къде си тръгнал да загиваш?Кой изобщо го интересува това?И за кого и за какво най вече ще си даваш живота?И една смърт какво ще промени?Тръгнал си да се бориш срещу противник който е само в главата ти и да загиваш за родина която е във въображението ти.Тази родина не се интересува от теб ти ще и даваш живота си.Да не си някакъв наивник на средна възраст.Събуди се и влез в реалността наречена България.Няма ли да разбереш най накрая че българския народ не заслужава дори пръста си да мръднеш за него.За кого си даваш живота за тези дето си хвърлят боклука през терасите и по улиците,за катаджиите в храстите,за ловеца Първанов,за бат Бойко,за тарикатите по магазините и пазарите,за тези дето ти пускат чалгата или пък друга силна музика,за тези дето искат другите да спазват законите,за тези дето карат бясно не зачитат другите и при това са пияни и без книжки,за наркоманите просяците или блюдолизците за крадците и политиците.На мен казано честно ми дреме на кура за такъв народ.Когато реша хващам си коня и отивам да паса овце в друга държава.Тук всеки ден е мъчение за свестния и почтен човек.Навсякъде те правят на глупак всички си мислят че като не им вдигаш скандал и не им крещиш с
                са те прецакали и ти нищо не си видял.Поета преди 150 години много хубаво го е казал свестните у нас считат за луди.Единственото хубаво нещо след 10 ноември е приемането ни в ЕС.Дано от догодина влезем и в Шенген и отпаднат ограниченията за работа.Лекарите сестрите и инженерите се изнесоха и продължават да го правят,децата ни не харесват държавата и те се махат.Синът ми не желае да си идва тук дори за Нова Година,като замине и щерката ще си взема и аз куфарите.А ти се бори смело с врага и дай живота си за чалгата простотията липсата на възпитание култура и обноски мързела неграмотността тарикатлъка и високите претенции и самочувствие.За да може после същите тези да кажат ебати глупака излезе.Аз не искам да имам нищо общо с такава реалност,но просто още година и половина се налага да търпя.

Коментар

• не знам защо никой не е отбелязал интересната новина за назначаването на Кунева в борда на директорите на най-голямата френска банка БНП Парибас . да благодарим на г-жа Кунева за заслугите й към Франция и френските граждани . искат се "героични" усилия да бъде поставен на такъв висок пост чужденец във френска институция още повече българин . до колкото знам беше представител на Комисията по защита правата на потребителите . да живее българския народ....

Коментар

• Зная. И аз говоря за реалната си страна, а не за виртуална вселена.

Коментар

Баломедов - аз.

Ако застрелят - поне ще пукна за страната си.

Да - трябва ни народ, неговата кожа...
                      Абе човека ти говори за реален куршум не за виртуален ,презареждаш и нова игра.
                      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Баломедов - аз.

Ако застрелят - поне ще пукна за страната си.

Да - трябва ни народ, неговата кожа...

Коментар

Трябва ни националистическа власт - това е.
                          Е кой ще е този честен нациолналист? Дори и да има, колко време ще мине докато го отстрелят? Трябва ни народ, а няма!

Коментар

• Има спешна и суперналежаща нужда от две крути мерки :

1. Спиране на издръжката на мръсните мангали - самоопределящите се като турци са мнооого по-малък проблем. Това ще бъде достатъчно да се справим - защото ако не ги хрантутим и лекуваме, сами ще измрат.
                            2. Внасяне на поне 700-800 000 Българи от чужбина - при положение, че Българската диаспора по светът наброява поне 7-8 000 000 това няма да е проблем.

Но кой да вземе тия мерки - не и управляващите ни лекета. Трябва ни националистическа власт - това е.

Коментар

• А всъщност ние вече сме малцинство, онзи ден гледах една скрита камера, не разбрах коя е държавата, ама се хванаха и на един паркинг, нафлякаха знак че местата са за инвалиди. Хората идваха, слизаха от колите да се огледат къде могат да паркират, а я вижте какво става пред кауфланд примерно. Там може паркинга да е празен, ама на местата за инвалиди, които са точно пред входа винаги са заети и винаги има паркирани я някоя голф 3-ка с някой новоизлюпен гражданин или някоя мастита мутра или мутреса с някоя лъскава лимузина. Не са ли цигани и тези мърши? Циганска ни е държавата, честно колкото бях патриот преди, толкова не ми пука че след 30-40 години, Българин ще звучи екзотично. Заслужаваме да направим услуга на света и да изчезнем като нация, ще липсваме само на по мургавата полвина от населението, защото никой няма да ги търпи тях, дори от Индия са ги изгонили.

Иска ми се да не е така, да се въведе ред в държавата, хората да могат да разчитат един на друг... Но това няма да стане. За съжаление.

Коментар

• Още малко ще им търпим своеволията, после ще сме малцинство, тогава може би и ние ще може да не си плащаме тока.
                                В 34 общини българите са малцинство, а в други 41 броят им се колебае между 50 и 60% от цялото население. Това обявиха вчера експерти от Русенския университет, фондация „Българско общество", ВМРО и още няколко организации, притеснени, че нацията бързо се топи.

Коментар

Working...
                                X