Е-е-е, стига Ходов и Хане - няма да се гърбите....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от CaessarАааааааа - моля ви,недейте така!Приятелю ход,приятелю Крум - стиснете си ръцете,нека не се държим като деца - и двамата добре знаете,че след това ще съжалявате...Всички ще съжаляваме!
Коментар
-
Първоначално изпратено от emosПървоначално изпратено от AbritusАко Митал се справя с ЦСКА така както управлява Кремиковци до две години ЦСКА не само няма да играе в шампионската лига, а ще разцъква в Б група.
И не си ли управи тоа каплокс бре??? или още ти е малка п..ката))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от AbritusАко Митал се справя с ЦСКА така както управлява Кремиковци до две години ЦСКА не само няма да играе в шампионската лига, а ще разцъква в Б група.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AbritusАко Митал се справя с ЦСКА така както управлява Кремиковци до две години ЦСКА не само няма да играе в шампионската лига, а ще разцъква в Б група.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от ходПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от ходХане, исках да кажа, че нямаше там за какво да играят.Само това.
А иначе, ако беше срещу мен едва ли би ме нарекъл смешник. Какво да се прави, технологии, дават възможност и на недоносчета да се правят на велики, и да избиват комплекси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от ходХане, исках да кажа, че нямаше там за какво да играят.Само това.
А иначе, ако беше срещу мен едва ли би ме нарекъл смешник. Какво да се прави, технологии, дават възможност и на недоносчета да се правят на велики, и да избиват комплекси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ходХане, исках да кажа, че нямаше там за какво да играят.Само това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FordАз съм недоволен само от мача с Вердер в София- не можеш да пускаш 3 гола за 4 минути, типично по български което много ме дразни.
Цезар-я е виновен за това - по никое време тръгна да си мести колата тогава, сърдете се на него! :-) ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ходПървоначално изпратено от ИмператорътФордов - то и Ливърпул имаха играчи, които струваха повече от цялата ни А-група, но това не ни попречи да ги повалим на колене посред Анфийлд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от joro lex-aи ако завърщи 0-0 кво????? аре не се излагай....ако утре примерно на челси им трябва победа с 6 гола, могат да я постигнат точно за 15 минути. същото е с вердер, барса и тн. гледайте реално на нещата. разбирам те - болно ти е за провала, но това е положението. и на мен ми е болно за цска, но днес като че ли се появи надежда ;-)
Коментар
Коментар