IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е-е-е, стига Ходов и Хане - няма да се гърбите....
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
      Първоначално изпратено от Caessar
      Аааааааа - моля ви,недейте така!Приятелю ход,приятелю Крум - стиснете си ръцете,нека не се държим като деца - и двамата добре знаете,че след това ще съжалявате...Всички ще съжаляваме!
      Чещим си езиците, споко......
      Моята ръка е протегната!

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
        Аааааааа - моля ви,недейте така!Приятелю ход,приятелю Крум - стиснете си ръцете,нека не се държим като деца - и двамата добре знаете,че след това ще съжалявате...Всички ще съжаляваме!
        Чещим си езиците, споко......

Коментар

• Първоначално изпратено от emos
          Първоначално изпратено от Abritus
          Ако Митал се справя с ЦСКА така както управлява Кремиковци до две години ЦСКА не само няма да играе в шампионската лига, а ще разцъква в Б група.
          ЗАЩО ТАКА МИСЛИШ,ЧЕХИТЕ ВЕЧЕ ИГРАЯТ ВЪВ В ГРУПА
          много си зле мойто момче. поне интернет ползваш - пусни си една справчица в гугълчето. бай ти ганя явно не ползва интернет, ама ти поне можешл

И не си ли управи тоа каплокс бре??? или още ти е малка п..ката))))

Коментар

• Аааааааа - моля ви,недейте така!Приятелю ход,приятелю Крум - стиснете си ръцете,нека не се държим като деца - и двамата добре знаете,че след това ще съжалявате...Всички ще съжаляваме!

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
              Ако Митал се справя с ЦСКА така както управлява Кремиковци до две години ЦСКА не само няма да играе в шампионската лига, а ще разцъква в Б група.
              Ами възможно е...Не съм на 100% оптимист за Митал, но дано се справи. Много зависи на какви хора ще повери управлението. Но ми е КЕФ, че черепа се махна. След като подари титлата на отбора на сърцето си, не съм стъпвал на армията, а сега чакам с нетърпение първия мач на Армията. Всяко начало е трудно, н о все пак отново има надежда))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
                ЗАЩО ТАКА МИСЛИШ,ЧЕХИТЕ ВЕЧЕ ИГРАЯТ ВЪВ В ГРУПА
                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от ход
                  Първоначално изпратено от Han Krum
                  Първоначално изпратено от ход
                  Хане, исках да кажа, че нямаше там за какво да играят.Само това.
                  А иначе, ако беше срещу мен едва ли би ме нарекъл смешник. Какво да се прави, технологии, дават възможност и на недоносчета да се правят на велики, и да избиват комплекси.
                  Що така си мислиш, и по ербап съм навирал в кучи гъз, тъй че ще оставим разговора до тук и не ми се обяснявай какво си искал да кажеш....
                  На думи, сигурно. Но не бой се ще ти дам възможност да се докажеш.
                  Пребивавал съм в доста буйна среда, така че нямаш проблеми аз да ти дам тази възможност, въпреки че приключих с щуротийте и простотийте

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                    Първоначално изпратено от ход
                    А иначе, ако беше срещу мен едва ли би ме нарекъл смешник. Какво да се прави, технологии, дават възможност и на недоносчета да се правят на велики, и да избиват комплекси.
                    Що така си мислиш, и по ербап съм навирал в кучи гъз, тъй че ще оставим разговора до тук и не ми се обяснявай какво си искал да кажеш....
                    На думи, сигурно. Но не бой се ще ти дам възможност да се докажеш.

Коментар

• Ако Митал се справя с ЦСКА така както управлява Кремиковци до две години ЦСКА не само няма да играе в шампионската лига, а ще разцъква в Б група.

Коментар

Коментар

• Хане, исках да кажа, че нямаше там за какво да играят.Само това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
                            Аз съм недоволен само от мача с Вердер в София- не можеш да пускаш 3 гола за 4 минути, типично по български което много ме дразни.
                            А можеше да пуснат 3-те гола за 2 минути, нали! Колко по-зле щяхме да се чувстваме тогава!!!?
                            Цезар-я е виновен за това - по никое време тръгна да си мести колата тогава, сърдете се на него! :-) ;-)

Коментар

Първоначално изпратено от Императорът
                              Фордов - то и Ливърпул имаха играчи, които струваха повече от цялата ни А-група, но това не ни попречи да ги повалим на колене посред Анфийлд.
                              Кви колене бе Импе, просто тук ви бяха натъртили трътките и там нямаше защо да играят. Ако тук мача беше равен там щяха да ви размажат. Хайде малко реализъм.
                              Натъртили кво, щото не разбрах нещо когато вие падате с по 1-3 от Челси бяхте достойни(те не са еврошампион) а на нас ни натъртили. Абе смешник нетъртиха ви Барса с 5:0, както и Вердер къде "щяхте" да биете...........и то у дома, а ми утре......

Коментар

• Първоначално изпратено от joro lex-a
                                и ако завърщи 0-0 кво????? аре не се излагай....ако утре примерно на челси им трябва победа с 6 гола, могат да я постигнат точно за 15 минути. същото е с вердер, барса и тн. гледайте реално на нещата. разбирам те - болно ти е за провала, но това е положението. и на мен ми е болно за цска, но днес като че ли се появи надежда ;-)
                                Беше ясно, че в тази група Левски са обречени. Аз съм недоволен само от мача с Вердер в София- не можеш да пускаш 3 гола за 4 минути, типично по български което много ме дразни.

Коментар

Working...
                                X