IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Велик, Велик,Велик Разбербатващ !!!!

За Ники Мих - убеден, че информация идва от щабът на ФК Подуене, тоест няма причина да и се вярва. Обичайното е всеки трансферен прозорец подуенските звезди да ги искат най-големите световни колоси, а накрая те или да остават на Герена или да отидат в Анадола. Тия вицове сме ги чували, а тоя кекав лиглю и в селските дивизии на Англия не биха го взели.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• http://topsport.ibox.bg/news/id_1793625026

За да се посмеят ли са го повикали? ;-)

Коментар

• Импе, нашия човек пак им скри топката:

http://www.youtube.com/watch?v=M2KPepXKlnw

Коментар

• Пламене, не знам защо се занимаваш с тия двамата, особено с Емос, който няма НИКАКВО място в този форум, тъй като извън спортните теми той няма никакви други постове.
          Колкото до предидентите на клубовете - предпочитам президент на моя любим отбор да е най-черният циганин, надарен с елементарна култура, отколкото уникален простак като Ганю Батков.

ВНМ - предлагам ти да напишеш "туканка", за да няма спорове. :-)
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Лелеее, скрихте ми граматиката! Нали за футбол се говореше тука!

Или е по-правилно да напиша "тук" :-)
            Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пламен
              ..... Фактът че си завършил средно образование (кой знае как) хвърля плътна сянка върху цялата образователна система в страната.....
              !!!!

Коментар

• Имаш прекалено голямо самочувствие за човек, който допуска по 10 грешки в едно изречение. Но явно твоите не са механични. Прави впечатление, че си се потрудил да разделиш "по" от "някога", което говори за незнание. Пак не си поставил запетая пред "но" и не си завършил препинателен знак в края на изречението. Фактът че си завършил средно образование (кой знае как) хвърля плътна сянка върху цялата образователна система в страната.

Понеже пишеш в мъжки род за себе си, няма да коментирам защо си избрал Веси за прякор.

Коментар

• Веси, душа - колкото повече пишеш по-лошо става. Отдай се малко на четене. Справка - долния текст. Стил "Открийте грешките".

Първоначално изпратено от vesi97
                  Не бе Пламене и аз бях страшно развълнуван от крилатата ти мисъл.Програмката я ползвам по някога но не е лошо и ти да я ползваш.Виждам,че винаги си развълнуван и се надявам и счетоводните ти услуги да не са толкова развълнувани

Коментар

• Не бе Пламене и аз бях страшно развълнуван от крилатата ти мисъл.Програмката я ползвам по някога но не е лошо и ти да я ползваш.Виждам,че винаги си развълнуван и се надявам и счетоводните ти услуги да не са толкова развълнувани

Коментар

• Първоначално изпратено от vesi97
                      А иначе на прима виста, като ме караш да се замисля и ми става ясно, че въпросният милиардер иска да се легитимира в Европа чрез ЦСКА. Повече от ясно е, че с друг български отбор не може да го направи. Извиняваи,че не се обръщам към теб с колега но сигурно си от голямото добро утро но такава глупост като горната би трябвало да я напишеш в БИСЕРИ И ВИЦОВЕ.А колкото до това кои колко е грамотен аз понякога ползвам програмка за проверка на правописа горещо ти я препоръчам
                      Веске, искрено ме разсмя. Извинявам се за допуснатите грешки, но бях под въздействието на емоцията. Уверявам те, че са механични. Но като си казала за правопис, нека разменим няколко думи.
                      Има няколко основни правила при поставянето на препинателни знаци. Запетаята е такъв. Тя обикновено отделя простите изречения в състава на сложното. "Извиняваи,че не се обръщам към теб с колега но сигурно си от голямото добро утро но такава глупост като горната би трябвало да я напишеш в БИСЕРИ И ВИЦОВЕ." Тук следва да ти се обърне внимание, че е нужно да се поставят запетаи преди "но" и преди "като". В следващото ти изречение "А колкото до това кои колко е грамотен аз понякога ползвам програмка за проверка на правописа горещо ти я препоръчам" в следствие на правописните ти грешки са допуснати и смислови. Използвала си за един субект веднъж множествено, веднъж единствено число. Може би си имала предвид "кой", а не "кои". Това обаче прави безсмислено изречението. Изречения с такава структура често се чуват в ромските квартали. Допускам, че механично си пропуснала буквата "в" в препоръчвам, а за липсата на запетаи няма да споменавам. Ако това са възможностите на твоята програма за проверка на правописа, те съветвам да не разчиташ на нея, когато кореспондираш публично.

Коментар

• ХУБАВОТО ТИ Е,ЧЕ МНОГО РАБОТИ НЕ ЗНАЕШ И НЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВА АМА ПОНЕ ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО ЧЕРЕПА СТАНА СОБСТВЕНИК НА ЦЕЦКА?
                        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• А иначе на прима виста, като ме караш да се замисля и ми става ясно, че въпросният милиардер иска да се легитимира в Европа чрез ЦСКА. Повече от ясно е, че с друг български отбор не може да го направи. Извиняваи,че не се обръщам към теб с колега но сигурно си от голямото добро утро но такава глупост като горната би трябвало да я напишеш в БИСЕРИ И ВИЦОВЕ.А колкото до това кои колко е грамотен аз понякога ползвам програмка за проверка на правописа горещо ти я препоръчам

Коментар

• Взе да ми писма от неграмотници. Изказването ти е в стил " ти си лош, защото си лош".
                            На тебе 15 експерт-счетоводителя 5 години да ти говорят, няма да схванеш и дума. Така, че нека да не ти изнасям точно на теб лекция по счетоводство. Какво е казвал твоя дядо не ме интересува, запази го за потомството си. За какво Прамод Митал е купил ЦСКА не зная, а и никога не съм твърдял, че зная. Не беше това темата, по написах мнение. Мнението ми бе повод манипулативния линк за дълговете на Кремиковци АД към НЕК ЕАД. Пак повтарям (за теб) ЦСКА АД и Кремиковци АД нямат нищо общо.
                            По другата тема можем да разсъждаваме, като видим инвестиционните му намерения за ЦСКА АД. А иначе на прима виста, като ме караш да се замисля и ми става ясно, че въпросният милиардер иска да се легитимира в Европа чрез ЦСКА. Повече от ясно е, че с друг български отбор не може да го направи. А с отбор от втора английска дивизия - никак. То като ще е от втора английска дивизия, по-добре да беше купил Левски човека.

Коментар

• Първоначално изпратено от joro lex-a
                              Първоначално изпратено от emos
                              Първоначално изпратено от joro lex-a
                              е няма само вие да мечтаете . хахаха. всъщност продължавате ли да мечтаете?
                              НАЛИ ТОВА ТИ ОБЯСНЯВАМ МЕЧТИ СЕ СБЪДВАТ НО СЪНИЩА....................................
                              всъщност вашата мечта донякъде се сбъдна - вкарахте гол...кво повече-)))

сънищата също се сбъдват, особено ако не си забравил какво си сънувал. и ако не ги разказваш на глас преди 12 ;-)
                              ПРАВ СИ ОБАЧЕ АЗ СИ МЕЧТАЯ ЗА НОВ ЛАПТОП ОТКАКТО ТИ МИ ПРЕПОРЪЧА,КАЖИ ТИ КАКВО СЪНУВАШ И ДА ВИДИМЕ КОЕ ЩЕ СЕ ИЗПЪЛНИ ПЪРВО
                              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• ПЛАМЕНЕ НАИСТИНА ОЛЕКНА МНОГО С ТВОИТЕ ОБЯСНЕНИЯ.Е СЕГА АКО ВЗЕМЕШ ДА ПРОВЕДЕШ ЕДИН КУРС ПО СЧЕТОВОДСТВО ЩЕ ОТВОРИШ ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ ТУКА.НЕ ТЕ ЗНАМ КАКВО СИ УЧИЛ НО МОЯ ДЯДО КАЗВАШЕ;ТОВА ДЕТО ГО ПИШЕ В КНИГИТЕ НЕ СЕ РАЖДА ПО НИВИТЕ.И ЗА ДА НЕ ОЛЕКВАШ ПОВЕЧЕ ЗАДАИ СИ ВЪПРОСА; АБЕ ЗАЩО ТОЯ МАНГАЛ НЕ СИ КУПИ ЕДИН ОТБОР ОТ 2-АНГЛИИСКА ДИВИЗИЯ,ДА ХВЪРЛИ МИЛИОНИТЕ ЗА КОИТО ВСИЧКИ МЕЧТАЕТЕ И ДО НЯКОЛКО ГОДИНИ ДА СИ ВЪРНЕ ВЛОЖЕНИТЕ ПАРИЧКИ САМО ОТ ПРИХОДИ ОТ РЕКЛАМНИ ПРОДУКТИ И БИЛЕТИ.А МОЖЕ БИ РАЗЧИТА,ЧЕ ЩЕ ПРОДАВА БИЛЕТИ ПО 30ПАУНДА В БГ ИЛИ ПЪК СИ МИСЛИШ,ЧЕ СТЕ МНОГО ХУБАВИ И ЩЕ ПОКАЗВА НА СНИМКА В ИНДИЯ.МАЛКО ПОМИСЛИ БЕ ПЛАМЕНЕ

Коментар

Working...
                                X