не мога да разбера защо като стане вьпрос за фенове и се споменава сектор Г ,че то там няма хора
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българските отбори в Евро турнирите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от metalaПървоначално изпратено от VNM....Виначи е бил обичан от сектор Г.....
Имаше такива скандирания, верно! И какво от това???? Какво се опитвате да докажете не мога да разбера...?!?!?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от VNM....Виначи е бил обичан от сектор Г.....
Коментар
-
Император, преекспонираш с този УНИЦЕФ. Това че Барса си го сложиха на екипа беше от най- смешните популиски ходове които съм виждал, правилно мислеха Уилям Хил да си сложат, да го бяха направили.
Очевидно не знаеш какво стана с Х. Янев, само защото е бил играч на цска не значи че само от Левски могат да го пребият. Ти ако имаше власт колко радикални неща ще направиш хаха И аз ако имах бих разформировал създадения с указ на БКП "отбор на армията" но...
Коментар
-
Агитките затова изобщо не ме кефят, там нещата ескалират. Не съм искал да се заяждам, просто това са факти документирани. Агитката на Левски не съм казвал, че е цвете за мирисане. Там се води спор от съвсем друго ествество, нямащо общо с футбола. На цска атигката пък и сега преследва отбора със 140 км/ч по магистралите да ги пита някои въпроси.
А Бербатов е много класен играч и сега трябва да поведе отбора в решителните мачове за класиране. Имаме голям шанс който не трябва да се пропилява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FordИ обидите срещу него, и заплахите по телефона са си истина, защо го отричате? Само защото го изтипосаха на един от най- реномираните вестници ли? Всички знаят феновете на цска колко обичаха Бербатов докато играеше при тях. Останалото са празни приказки. Нищо, сега пишете като вкара гол: Затова съм от цска хахахаха
Заплахите по телефонът ?!?!? Кои ли фенове го заплашваха със смърт преди мачът ЦСКА-Подуене? Дали тия от Сектор Г ?!?
Ама то от говеда какво да се очаква - тогава заплашвахте със смърт едно 18-годишно момче, а 2-3 години по-късно, преди еднод друго дерби, Подуенски "мъжаги" нападнаха и пребиха Христо Янев.
Не казвам че измежду феновете на Подуене няма свестни и културни хора, но голям процент са мръсна паплач от бандити и престъпници. Помним последната издънка - десетките знамена с пречупени кръстове на мачът с Барса - свастики, издигнати срещу гостуващи играчи, излезли с логото на УНИЦЕФ на гърдите си. Честно, в тоя момент се почувствах унизен и посрамен, че съм Българин. Ако имах власт, щух да ви накажа с неучастие в Евротурнирите поне за 5 години, като се имат предвид и предишните ви издънки.
А като се има предвид и резултатите на теренът - Подуене за пореден път опозори България. Затова и веч не ги наричам с името, което номинално носят - просто не го заслужават.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
И обидите срещу него, и заплахите по телефона са си истина, защо го отричате? Само защото го изтипосаха на един от най- реномираните вестници ли? Всички знаят феновете на цска колко обичаха Бербатов докато играеше при тях. Останалото са празни приказки. Нищо, сега пишете като вкара гол: Затова съм от цска хахахаха
Коментар
-
[quote="joro lex-a"]Болшинството спортни журналисти са абсолютни дрисльовци.
/quote]
Съгласен.
Митко обаче е ПИЧ ....
И с това съм съгласен.
Едно от нещата което ни различава от левскарите е че сме обективни.И трябва да си признате че публиката си го освиркваше не само на мача с Литекс но и на нача с "Леков".След мача с Литекс Дучето половин час по телевизията обясняваше колко е зле Бербатов.А че не ни се сърди ни го е показвал не веднъж.Затова е голям.Аи за него това беше един урок който му помогна в Леверкузен в началото.Life won't wait for you.
Коментар
-
Болшинството спортни журналисти са абсолютни дрисльовци. Понеже Бербата е от ЦСКА а в момента просто няма какво лошо да кажат за него и почват с провокативни сстатии, как феновете на ЦСКА го освирквали и тн. Скоро ще се опитат да го изкарат левскар и след като няма да успеят, ще се подеме кампания, че Митко е от националния и почти не е играл в ЦСКА, че се изградил като футболист навън и тн и тн
Митко обаче е ПИЧ и не е като онова леке стилян да ходи със синьо шалче на мачовете на гувядата в чужбина, да си тръгва кога не му се тича и да се връща когато не му върви в клубния отбор
Коментар
-
Така е. Беше освиркан веднъж, когато направихме 0:0 с "Литекс" и точно след този мач се беше просълзил и твърдеше, че не му се играело футбол повече. След това, обаче, многократно е казвал, че феновете на ЦСКА са най-големите. Приказките, че Митко не е бил ценен на Армията са пълни глупости!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Чак пък да отговарят на истината - силно преувеличено е това как "разневената тълпа" е била спряна от самоотвержената майчина гръд. Дори на мача с МТК където пак чакахме Митко да ни вкара победно попадение нямаше освирквания и т.н. Виначи е бил обичан от сектор Г и той го знае - за справка наблюдавайте поведението му вдругиден като отбележи на Албания.
Коментар
Коментар