IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Опаткахме като таласъми полуаматьорите от Люксембург, сега дано и шиптърите помогнат малко. Голямото събитие за мене бе, че Геният на Презрителният финт се изравни со Божественият във вечната ранглиста на голмайсторите на Българският национален отбор. Сега пред него остана само онова говедо Зумът, но Бербо ще го отнесе много скоро. Дори мисля, че Митко има повече голове - навремето имах чувството, че като вкерва два, статистиците му броят един.

А второто РАЗБЕРБАТВАЩО ТРЪШВАНЕ бе много секси.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Абе трудно ще им е.Дано.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Albanija - Holandija 0 : 0 (Half Time)

Da stiskame palci na albancite, za sega udyrjat polojenieto !

Коментар

• Именно. Холандците не ни надиграха, не ни превъзхождаха и в положенията. Но нас тоя път ни изневериха най-ключовите ни играчи - Рибанков, Мортирата и Геният на Презрителният финт - тъкмо тримата, които обикновено ни вадят от тинята. Видяхме, че за 10 минути Велизар направи повече и по-добри пробиви от Марто за цял мач. Бербо изтърва две положения, от които бе длъжен да вкара поне едното, а Иванков пусна два баламски гола. Не може да ти вкарат гол от фал от 38 метра с боц, при положение, че сам си правиш стената. Резил е да ти вкарат гол с удар по земя от границата на наказателното, при положение, че защитник ти покрива половината врата.

От другите - Кишишев и Тунчев и Томашич направиха добър мач, нигърчето разочарова (чувам било контузено), цигането и Гошенцето бяха слаби, ама те толкова си могат по принцип. Стилиян отдавна върви надолу, а Ушатото се превръща в поредният пропаднал талант. Именно там, в средата е проблемът на националите ни - не можем да се надяваме на каквото и да е, при положение, че нямаме нито един свестен халф. Стилиян дори в най-добрите си дни умееше повече да руши играта на съперникът, не да прави нашата. Ушатото явно не става. Кой да ни прави играта? Телкийски? Смешно. Не може все да чакаме Мортирата или Геният да вкарват случайни голове след някой случаен дълъг пас. Жал ми е за Митко - трагична фигура в Българският футбол - ако имаше зад себе си такива халфове, с каквито навремето разполагаше Божественият, досега да имаше поне 50 гола за националният.

Инак адмирации за Стратегосът - наредил бе отборът добре и това бе единствената причина да не им отстъпваме игрово, колкото и да ни превъзхождат като индивидуалности. Но просто имаме едва 2-3 добри играчи, които не могат да ни спасяват винаги.

Коментар

• За съжаление, минаха времената, когато можехме да бием големи отбори като Франция, Германия ... Очевидно вече можем да играм добре само срещу отбори от нашата черга, и то не винаги.

Видя, че чичо Митко треньора ги беше подредил добре и им беше обяснил какво трябва да правят, но резултата може да се обясни просто - липса на самочувствие, вяра в собствените сили, характер и желание за поемане на отговорност. А Митко вратарчето и Митко голмайсторчето определно не се справиха

Коментар

• Играта на холандците не беше нищо особено, напълно в нашите възможности беше да направим поне равен. Започваме да се готвим сериозно за Световното първенство 2018

Коментар

• Рибанкоф. Два удара във вратата му - два гола.

Коментар

• Холандци досега нямат чисто положение. Да ни вкарат гол от 38 метра и то от фал - позор за Рибанков.

Коментар

• Слаби Иванков и Телкийски, другите се мъчат нещо да направят

Коментар

• http://www.answers.com/topic/euroidiots
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                        Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                        Първоначално изпратено от kons
                        Първоначално изпратено от Michelangelo
                        Еми мен в друг спорт по ме бива (баскет)...
                        това за баскета е супер идея айде да се съберем да се видим, пък за зимата може и нещо заличка да си намерим
                        за..
                        http://zip.bg/user/?id=53230

Това е профил на желаещите да се включат в игрите на баскет Така просто някой като пише в профила за дата и час и останалите ще знаят и ако са навити, ще пишат, че ще се включат
                        Жалко, само двама сме желаещите

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                          Някой знае ли къде Батков си пере парите????...

Въпрос към "Сините"...
                          тук пере, там пере - тоя само пере ;-)

абе аз не съм ЛС, що се обаждам
                          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от Левче
                            В пералнята наречена Левски

Нищо лично към привържениците на ФК Левски. Аз лично не съм фен на нито един БТ отбор. Гледам ги по ТВ, когято играят в Е турнирите. Защо ми е да гледам някви смотаняци като гледам Висша лига на Англия,Италия, франция.
                            Не бе лафът е " Там-пере"....ако се сещаш... , къде е ТАМ и какво ПЕРЕ, ами ТАМПЕРЕ....хехехе

Коментар

• В пералнята наречена Левски

Нищо лично към привържениците на ФК Левски. Аз лично не съм фен на нито един БТ отбор. Гледам ги по ТВ, когято играят в Е турнирите. Защо ми е да гледам някви смотаняци като гледам Висша лига на Англия,Италия, франция.

Коментар

• Някой знае ли къде Батков си пере парите????...

Въпрос към "Сините"...

Коментар

Working...
                                X