IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българските отбори в Евро турнирите

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gotin
    И кво стана с великия евробоец ЦСКА "Септемврийско знаме", както
    се казваше смешният червен отбор, когато жьнеше успехите си в Европа?!
    И какво страшно стана, игнорант такъв, от един равен мач, при положение че надиграхме тотално съперникът?
    И да те питам - какво би станало, ако вашият байганьоподобен шеф продаде Боримиров, Йовов, Топузаков и...баба Гинка ли, как му викате на оня (ако разбира се предположим, че ще се намери идиот да ги купи)? Дали ще додрапате до осмо място в А група?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Мамка му - как се ядосах днес.... и от безкъсметието и от пропуските и от мижавата през повечето време игра... но шансовете ни все още са по-големи - видя се, че сърбаците са куци коне - а като домакини не може да играят само на глуха защита - освен ако не чакат дузпи.

Проклет да е и проклетият Череп, дето разпродаде страхотният ни отбор... толкова фалове имахме напримерно - от тях Джуджи Янев щеше поне един гол да вкара, пък къкъвто ще добър да им беше вратарят на тия мръсници.... ама оня идиот го продаде на цената на двустайна панелка в Люлин... :-( :-( :-(

Да честитим на Локо София.

Коментар

• И кво стана с великия евробоец ЦСКА "Септемврийско знаме", както
        се казваше смешният червен отбор, когато жьнеше успехите си в Европа?!

Коментар

• Стенли - най-близкият успех на ЦСКА бе преди по-малко от година - когато великият отбор червен отново победи европейски шампион, и то на собственият му стадион - нещо, за което вие можете единствено да си мечтаете.
          Дори и в последните години ЦСКА има много по-значими успехи - като победи над силни съпревници, докато Левски, когато стигат що-годе напред в турнирите, то е защото се "промъкват между капките". Що за гордост е да отстраниш Уникум Словения или Артмедия ПетрЖАЛКА?

Коментар

• България е на 13-о място в ранглистата на евротурнирите след снощната победа на Левски с 2:0 над Киево в първия мач от третия предварителен кръг на Шампионската лига. Коефициентът на страната ни вече е 21,707 точки, което е исторически връх за родния футбол. След нас остават Чехия (21,575), Гърция (21,497) и Турция (21,141). Четирите държави ще водят спор за 14-ото и 15-ото място в ранглистата, които дават право на участие на два отбора в квалификациите за Шампионската лига от сезон 2008/2009 година.

А след 2 победи тази вечер докъде ли ще стигнем
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
              Извинявам се за снощните си коментари, малко бях афектиран

Sorry i az, pribrah se ot macha otvorih foruma i ...........................

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                Първоначално изпратено от Стенли
                Излишно е да цитираш факти от тези времена, когато по-голямата част от тук присъстващите не са били родени. Успех на Септемврийско знаме довечера, макар, че комунизма го зачеркнахме преди 17 години .
                Сериозно ли си мислиш, че тук има хора, които не са били родени през 1982-а и 1989-а??? Помисли си пак
                Пропусна 1968 . Иначе спомените топлят понякога, но настоящето винаги !!!

Коментар

• Аз като бях малък можеше да избираш измежду отбора на армията и отбора на милицията .Въпрос на избор !
                  "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли
                    Излишно е да цитираш факти от тези времена, когато по-голямата част от тук присъстващите не са били родени. Успех на Септемврийско знаме довечера, макар, че комунизма го зачеркнахме преди 17 години .
                    Сериозно ли си мислиш, че тук има хора, които не са били родени през 1982-а и 1989-а??? Помисли си пак

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                      Стига простоии, бе, съсли, да не искате и тая тема да ни затворят?

Аз не можах да гледам мачът - по това, което научих - скандално садийство, отменен гол за Киево и съмнителна дузпа за Левски...като цяло стабилен резултат преди реваншът за Левски.

Стенли, моето момче - ние сме фенове на отбор с три европейски полуфинала, два от тях за КЕШ - и то по време, когато в турнирът играеха САМО шампиони и анонимни отборчета като Киево можеха да го гледат само по телевизията. Така че всякакво пърчене от ваша страна, дето още сте само с единият крак в групите, е най-малкото комично.
                      Императоре, пропускаш нещо много важно, най-близкия успех на ЦСКА в Европа бе преди почти 20 години. Да не говорим, че ти цитираш факти от 1968 и 1982 година, ако не ме лъже паметта . Кой живее с историята бе човек??? Излишно е да цитираш факти от тези времена, когато по-голямата част от тук присъстващите не са били родени. Успех на Септемврийско знаме довечера, макар, че комунизма го зачеркнахме преди 17 години .

Коментар

• Извинявам се за снощните си коментари, малко бях афектиран

Коментар

• Абе приятели, тук е заприличало на форума на gol.bg
                          Не се излагайте, моля ви...

Коментар

• Стига простоии, бе, съсли, да не искате и тая тема да ни затворят?

Аз не можах да гледам мачът - по това, което научих - скандално садийство, отменен гол за Киево и съмнителна дузпа за Левски...като цяло стабилен резултат преди реваншът за Левски.

Стенли, моето момче - ние сме фенове на отбор с три европейски полуфинала, два от тях за КЕШ - и то по време, когато в турнирът играеха САМО шампиони и анонимни отборчета като Киево можеха да го гледат само по телевизията. Така че всякакво пърчене от ваша страна, дето още сте само с единият крак в групите, е най-малкото комично.

Коментар

• Съсипвате форума и не правите впечатление нито за оригиналност, нито за интелигентност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                                Чочко моля те утре само ще те потроша и то ако съм на кеф, благодарение на имейла ти ако е верен иначе ще останеш сух и един съвет не играй с късмета си...
                                Леле колко е жалко да си чорбар.

Коментар

Working...
                                X