Продавам тази монета...моля сериозни предложения на лични
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни монети
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GALBA Разгледай мнениеСилата на златният лев е да ражда емоции!...го каза един колега в клуба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеЕ само като видях Богородица 2003 г. за 385 лв. ли беше и ми призля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivobg Разгледай мнениеТи тоя сайт не го гледай , пиши им или отиди лично и им предложи левчето ти и ще видиш , че няма да ти дадат повече от 2000-2200 лева за него. Това там ти е цена на която те продават , ама ако знаеш на колко взимат бедна ти е фантазията.
Е само като видях Богородица 2003 г. за 385 лв. ли беше и ми призля.
Коментар
-
Ти тоя сайт не го гледай , пиши им или отиди лично и им предложи левчето ти и ще видиш , че няма да ти дадат повече от 2000-2200 лева за него. Това там ти е цена на която те продават , ама ако знаеш на колко взимат бедна ти е фантазията.
Първоначално изпратено от metropolis13 Разгледай мнениесъдбата обича смелите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от GALBA Разгледай мнениеНикога няма да ти се бъркам в селските изпълнения!Обещавам!
Гордо си развявай тъпият девиз! Дерзай!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от GALBA Разгледай мнениеНе разбирам Кмете какво искаш да кажеш! Ако вече и ти си забравил пий си ракията и си трай!!
Гордо си развявай тъпият девиз! Дерзай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от GALBA Разгледай мнениеНе разбирам Кмете какво искаш да кажеш! Ако вече и ти си забравил пий си ракията и си трай!!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеСелски ако си наблизо за 1/2 унция давам веднага 1200лв нищо, че е грозна монета така да се каже, ама ако си мислиш, че някой ще изхаби и 2 туби бензин за разходка с цел покупка, изкараи си пръстите от контакта.
Не разбирам Кмете какво искаш да кажеш! Ако вече и ти си забравил пий си ракията и си трай!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от GALBA Разгледай мнениеЛЕСНО Е ДА КОПНЕШ ИНФО ! ТРУДНО ДА ИЗВАДИШ И ПЛАТИШ!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ
Година на издаване: 2002
Серия: Българска иконография
Метал: Злато 999/1000
Тегло: 15.55 грама (0.5 унции)
Съдържание на Злато: 15.53 грама (0.5 унции)
Обявен Тираж: 2,000
Деноминация: 1 Лев
Диаметър: 24.5 мм
Гурт: Гладък
Автор: Петър Стойков
Лице: На лицето на монетата е цифрата "1", думата "ЛЕВ", годината 2002 и са изобразени 12 звезди.
Гръб: Образът на Св. Иван Рилски
Лесна за намиране:
[ ? ]
Разпродадена? Да
Тука малко коментар, 2400 е 1 трои унция а не полвин
Пазарна цена: 2200 Лева - (1124.84 Евро)
Пазарна цена:
[ ? ] • Ниска цена: 2200 Лева (1124.84 Евро)
• Висока цена: 2700 Лева (1380.49 Евро)
ЛЕСНО Е ДА КОПНЕШ ИНФО ! ТРУДНО ДА ИЗВАДИШ И ПЛАТИШ!
Коментар
-
ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ
Година на издаване: 2002
Серия: Българска иконография
Метал: Злато 999/1000
Тегло: 15.55 грама (0.5 унции)
Съдържание на Злато: 15.53 грама (0.5 унции)
Обявен Тираж: 2,000
Деноминация: 1 Лев
Диаметър: 24.5 мм
Гурт: Гладък
Автор: Петър Стойков
Лице: На лицето на монетата е цифрата "1", думата "ЛЕВ", годината 2002 и са изобразени 12 звезди.
Гръб: Образът на Св. Иван Рилски
Лесна за намиране:
[ ? ]
Разпродадена? Да
Тука малко коментар, 2400 е 1 трои унция а не полвин
Пазарна цена: 2200 Лева - (1124.84 Евро)
Пазарна цена:
[ ? ] • Ниска цена: 2200 Лева (1124.84 Евро)
• Висока цена: 2700 Лева (1380.49 Евро)Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от metropolis13 Разгледай мнениеТова не е шега, ако имате сериозни предложения,моля на лични...монетата струваше 500 лева 2002...
ДА! Може и на "лични"!Last edited by GALBA; 05.02.2013, 20:45.
Коментар
Коментар