IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• До Investorbg

Moje li i po-goliamo informacionno pokritie na sdelkata na Vodafone s TIW (Mobifon i Oskar Mobil). Sramota e sdelka za nad 3mlrd, i to v severnata ni sysedka, da ne poluchava nikakav otkzvuk, a statii za Milka deto ne mogla da vzeme domain name vyv Francia da sa predstaveni kato glavni novini

Коментар

• До Investorbg

Investor,
      е ли възможно в борсовите коментари по-често да има отпратки към новини/събития, касаещи даденото дружество, така че да се получава по-добър бекграунд за движенията по позицията, а не само да се регистрира, че акциите са се качили/паднали с еди колко си %?
      Поздрав

Коментар

• До Investorbg

Поради леко двусмисленият тон на опровержението ми, искам да подчертая, че дълбоко уважавам г-н Йорданов като знаещ и можещ човек.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• До Investorbg

Много добра идея!

Коментар

• До Investorbg

Edno neshto, koeto mi hrumna gledaiki kak v dosta temi uchastnici si govorqt po mejdu si, no ne po temata - v novata versiq na foruma nqma da e losho da ima vyzmojnost da se prashtat lichni syobshteniq.

Коментар

• До Investorbg

Marian e egati powera!!!

Коментар

• До Investorbg

Mnogo se radwam, che barzo beshe razkonspirirana lajata, che gospodin Jordanov pishe s nik Imperatoryt. Ciala nost ne mjah da migna, kato razrah, che wmesto da uprawliawa IBG kato Direktor za wryzki s inwestitotrite, gospodin Jordanov pishe neprekasnato waw foruma. Sega weche sam po-spokojna, che kompaniata ot kiato imam akcii e w sigurni race.

Коментар

• До Investorbg

ASKRE Асенова крепост АД
                  REKPL Балканкар-Рекорд АД-Пловдив
                  HMAS Химмаш АД-Хасково

Ти май проспа ракетите ми :-))

Коментар

• До Investorbg

Не им обръщай внимание Императоре!Искам да те питам за мнението ти по тези Дружества:
                    ASKRE;REKPL;HMAS

От една седмица сам в търсене на свежа кръв!

Коментар

• До Investorbg

Относно обвиненията, отправяни към мен в смисъл, че развалям форумът с караници и скандали, си спомних един пример на мой професор от университетът:
                      1. Пия уиски с кола и се напивам.
                      2. Пия водка с кола и се натрясквам.
                      3. Пия джин с кола и се отрязвам.
                      4. Пия ракия с кола и се нарязвам.
                      5. Пия ром с кола и се усмъртявам.
                      6. И ако хвана цироза в резултат на експериментът, значи е виновна кока-колата.

Е, в случаят май аз съм кока-колата... :-)

Коментар

• До Investorbg

Свикнал съм да се носят всякакви легенди за мене, но това бие всички граници.

ЗАЯВЯВАМ, ЧЕ :
                        1. Аз НЕ се казвам Мариян Йорданов и тези, колеги които кореспондират с мен го знаят.
                        2. Не работя в Инвестор БГ и нямам нищо общо с него, ако изключим неголям пакет акции.

За изпростяването и разводняването на форумът съм съгласен, но кой за това виновен е - аз, който изказвам мнението си в различни теми и по различни въпроси, или някои други субекти, които непрекъснато ме атакуват, и то не с факти или доводи, а с обиди и хули? Смея да заявя, че НИКОГА не съм започвал пръв такива кавги, да не говорим, че напоследък често забелязвам такива без моето скромно участие.
                        Друго, което се набива в очи, е дублирането на много теми.
                        И все пак поддържам мнението си, че трябва да има 3-4 теми за забавление - все пак ние сме хора, а не компютри, нали?

Коментар

• OBEZSMISLIANETO NA TEMITE 4REZ NIAKOI U4ASTNICI

Investore, питам се дали ще отговориш на въпроса ми?!
                          Благодаря ти предварително!

Коментар

Alerter,
                            нека да си изясним нещо:
                            Ти нали не си мислиш, че Мариян Йорданов по цял ден си седи пред компютъра и поства в Инвестора с ник Императора?
                            Че защо ли ще го прави? Нека да позная:

1. И без това няма какво друго да прави
                            2. Кефи го да ръси акъл на непознати
                            3. Обича да си губи времето
                            4. По този начин вдига акциите на Инвестора
                            5. Има психо проблеми

Хайде кажи според теб кой е верния отговор? А може и нещо по-умно да измислиш?!?

Коментар

Alerter,
                              грешиш като си мислиш че Мариян Йорданов пише с ник Императорът.
                              Направо се чудя как може да си толкова заблуден?
                              Питам се и отговор не искам ;-)

Коментар

Защо се позволява служители на Инвестор.бг да пишат във форума под тайни имена. Става въпрос за М.Йорданов, който пише под псевдоним Императорът

Коментар

Working...
                                X