If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Освен дивидента (който най-вероятно ще е символичен), всеки акционер ще получи и по 2 акции с номинална и емисионна стойност (1 лв.) от увеличението на капитала.
Инвесторе, крайно време е да вземете мерки срещу тоя спам. Това вече е прекалено:
Здравей Бай Брокер,
в момента програмистите работят по въпроса. До ден - два проблема ще бъде отстранен.
Проблема е решен. Добавихме въпрос кога е създадена българската държава в регистрационнната форма. Който не знае отговора няма да може да регистрира профил
От дописката не става ясно на какви критерии трябва да са отговаряли 144-те града в изследването. Но виждам, че от Инвестора са добавили, че става дума за Портланд в Орегон
Ами доста ясно е описано за какви 200 града е изследването и едва ли мен, който не съм бил в Портланд, Мейн, ме интересува това градче, редом със Санкт Петербург във Вирджиния и Париж в Тексас.
На глобуса ми има само един Портланд, нали разбираш...
Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар