If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пичове, сигурно аз нещо не схващам ама това http://com.investor.bg/?cat=261&id=73000 няма нищо общо със следенето на интернет, а със подслушването на телефоните от МВР, ще го разгледа ли някой по-внимателно?
Мариане, мисля че е крайно време да го баннете вече ника Остап Биндер!
Хайде, аз съм виждал всякакви изроди, но тука влизат жени и много млади хора.
Какво впечатление мислиш, че остава в тях?!
Защо да го баннат него - колко пъти??? Просто някоя и друга попържня и момератора ще изтрие ... да си оправдае заплатата де ...
А боби75 като е слабохарактерен и е отворил над 75 теми??????????????
То бива логорея бива, ама боянкиното75 е абсурдно! За всяка мисъл на другаря костов - тема!!!!!!!!!!!!!
боби75 ти доста прекали с внушението на кризисни мисли - дори веднъж-дваж изпаднах в депресия от твои писания!
Причиняваш ми щети, до момента морални, а ако се поддам на провокациите ти и продам.... ще вземат да ме глобят за катурване на цените по 5-10 позиции?
Много си негативна боянке75 ... затова те игнорирам, а ти ме преследваш влюбено от тема в тема - вижте часовете на постовете ни. Като някаква Мата Хари си ... който има акъл ще прозре задачата ти.
AКТУАЛИЗИРАЙТЕ ЦЕНАТА НА МЕТАЛИТЕ ! ОТ 4-5 ДНИ СА НА ЕДНИ СЪЩИ НИВА!
Коментар
Bobi75
Ало модераторите ?!?!?
Значи темата "П. Караиванов глобен от КФН заради изявленията си във форума" е много по-икономическа, от тази която изтрихте: "Заблудата за "дясната" икономическа политика" ?!?!
Ха, това са най-малко посещаваните теми. Две нямат и едно чуждо мнение.
Нормално е да те е срам от тях. Демагогче сладко
По-скоро ти - БОБИ 75 пръв прояви чувствата си към мен и ИМЕННО ПОРАДИ ТОВА не бих се обръщал с гръб, или не бих се навежвал близо теб .... след такова мило обръщение!!!
На мен не ми плаща никой за да "ПРЕДИЗВИКВАМ ОБЩЕСТВЕНИ ДЕБАТИ И ИНТЕРЕС" !!!
Но понеже ме интересуват позициите на двете страни в един спор забелязах, че цели други форуми, фондации, опозиционни секти и блогърите им и т.н. сте се "настанили да живеете" в инвестора... предполагам на аванта!
В понеделник стана ясно, че УС на Монбат е взел решение за корегиране на прогнозните консолидирани финансови резултати за 2008 г. в посока надолу.
Коментар
Bobi75
Първоначално изпратено от be_google
но ти сладурче БОБИ 75 ИМАШ повече от 70 теми
Ами първо не си меня никовете като някой, а отначало съм с този и второ, щом стоят, значи са полезни и интересни.
И не съм ти сладурче. Като чуя таквиз думи от последовател на Сергей и веднага гледам да седна, докато се отдалечи. хе хе хе
Коментар
Bobi75
Господа Модератори,
Защо ми изтрихте темата "Заблудата за "дясна" икономическа политика"?!
Ха, това са най-малко посещаваните теми. Две нямат и едно чуждо мнение.
Нормално е да те е срам от тях.
Демагогче сладко
ами точно затова - ИЗЛИШНИ са! Това, че имам право да отварям безброй теми не означава да се злоупотребява ... но ти сладурче БОБИ 75 ИМАШ повече от 70 теми - ЧАК МЕ ДОМЪРЗЯ ДА БРОЯ И РОВЯ, а от тях полвината са за възхвала на делата на бай иван к.!!!!!!!!!!!!! Така става когато човек не се владее, а друг управлява волята, чувствата, разума му... когато си под нечия трапеза и очакваш я кокалче, я трошици ! YOU ARE ROBOT!!!
Коментар
Bobi75
Първоначално изпратено от be_google
във връзка с препълването на форума с теми бих искал да премахнете - ИЗТРИЕТЕ или ЗАКЛЮЧИТЕ следните отворени от мен:
Коментар