Вход

Потребителско име:

 Запомни ме на това устройство
Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви функции желаете да бъдат добавени в сайта

Collapse
X
 • Филтър
 • Време
 • Покажи
Clear All
new posts

 • Първоначално изпратено от Shadow1 Разгледай мнение
  Сайта на инвестор мисля от много време не е променян и макар на времето да е бил модерен,

  А какво мислите за обратната последователност на постовете в темите ? Това е единствения сайт в който съм го виждал, харесвате ли го, прави ли ви впечатление изобщо?
  Сенчест, по принцип излагаш смислено и аргументирано тезата си, но имам настоятелна молба да не упорстваш за промени. Аз пък от своя страна ще изложа два аргумента.
  1. Може и да се дължи частично на някакви лични операторски несръчности, но след последната промяна на форума бях като болен около 6 месеца. Доминираха ме и други мисли и емоции, но за тях не е прилично да се пише. Не твърдя, че след изминаването на споменатите 6 месеца, започнах да се усещам здрав.

  2. Вторият ми аргумент ще бъде под формата на един кратък разказ за събития, които се случиха отдавна - още в годините на зората на форума и засягат пряко неговия обърнат вид. Забележка - тогава не пишех, но четях епизодично. Напълно нормално е всяко следващо поколение (разбирай думата поколение в по-широк смисъл) да се опита да постави под съмнение и критика заварените житейски реалии. В тази връзка въпросът за обърнатия вид на форума се поставя директно (включително и остро) поне веднъж на две-три години.

  Във всяка общност има една група от лица, които понякога основателно, а понякога напълно с напълно въображаеми основания играят или се опитват да играят ролята на тартори. Една неголяма група от споменятия тип настойчиво и с безапелационен тон наложи виждането, че тази подредба трябва да се запази и въпросът не е дискусионен. (Истината е, че не знам за вида на форума при изначалното му стартиране). Стигна се до положение, че когато някакъв пореден неразбрал, нов колега настоя за преразглеждане, му беше размахан строго пръст, като смислово словесното посланието беше примерно: Новобранците да си траят!
  Нямам представа за възрастта ти, но предполагам, че всеки знае значените на думата "новобранец". Не опитвам да правя никакви внушения във връзка с теб. Просто разказвам
  Има един стил и маниер на изява и пребиваване он-лайн във виртуалното пространство, при които този обърнат вид дава някакво предимство. Подобни мотиви бяха излагани тогава от "тарторите". За по-голямата част от потребителите си е пълна тъпня.
  Въпреки всичко, това е една от отличимите характеристики, от особените белези на форума. Дава някакъв особен аромат.
  То е нещо като английските традиции. Понякога са неразбираеми за външен наблюдател, странни са, пораждат я объркване, я насмешка. Дори те карат да се съмняваш в "редовността" на практикуващите ги в модерните времена. Ама пък традицията дава усещане за солидност, предвидимост, дава почва и здрава, стабилна основа на членовете на общността, полага здрави и здравословни социални граници.
  Приеми го - това е така и така ще си остане.
  Аз го приех и вече дори не мисля по този въпрос.

  Коментар


  • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
   колкот по го ровят , толкоз по-мирише ... да не барат нищо по- добре ...
   То миризмата от друго. Ти да си здрав.
   Мандрата свършва скоро https://www.indiegogo.com/projects/hteconomizer-energy/x/10896729#/

   Коментар


   • колкот по го ровят , толкоз по-мирише ... да не барат нищо по- добре ...

    Коментар


    • Не знам, дали може да се ...„взаимства” оф ФБ но, интересно и полезно е (и при Марко Цукербергски го има) когато натиснеш върху „полето харесано/нехатесано от”, да излиза кратък списък с (не) харесалите коментара. Позволява да си изясниш близост/разминаване във възгледите и т.н.
     Мандрата свършва скоро https://www.indiegogo.com/projects/hteconomizer-energy/x/10896729#/

     Коментар


     • Освен бутонче ''харесвам'' , да има също и ''не харесвам'' - както при коментарите на статиите.

      Коментар


      • Добре звучи темата но, защо не ме вдъхновява?
       Мандрата свършва скоро https://www.indiegogo.com/projects/hteconomizer-energy/x/10896729#/

       Коментар


       • Според мен, най-доброто, което може да направят е поддръжката на отчетите, - с всички възможни коеф. (подобно на инфосток) и с последните актуални данни за всяка екселска таблица която се е появила към X3, бфб, инфосток, инвестор, моней и т.н. Ако успеят да концентрират всички данни в само един сайт, ще има мноооого кликове, коментари и нова публика. Ако не се сещат как да стане - да питат Пончо и Margen
        Last edited by precakanoto; 27.09.2019, 15:43.

        Коментар


        • - Опция за редакция/изтриване на коментар под статия. Може да е за ограничено време налична, но когато се пише от телефон често се допускат грешки. А и ми се е случвало да питам нещо под статия(Знам че звучи нелепо, те коментарите все пак са само за да се хвалим колко знаем и колко трагично е нещото за което е статията) и след минута да го науча но не мога да си изтрия ненужния вече коментар.

         - Защита от дублиране на коментар, това се случва поне при мен, когато сайта зарежда бавно, а аз натисна "изпрати" нищо не се случи и го натисна отново мислейки че не съм улучил копчето. Това е още една ситуация в която триене на коментари ще е от полза впрочем.
         Last edited by Shadow1; 28.09.2019, 12:41.

         Коментар


         • Първоначално изпратено от Shadow1 Разгледай мнение
          .....

          А какво мислите за обратната последователност на постовете в темите ? Това е единствения сайт в който съм го виждал, харесвате ли го, прави ли ви впечатление изобщо?
          Много дразнещо, плюс трябва възможност за влизане в темата директно до последния прочетен пост!
          + tapatalk вече е стандарт при форумите

          Коментар


          • Най добре да не пипат нищо повече ,че от последните промени нищо хубаво не излезе

           Коментар


           • Какви функции желаете да бъдат добавени в сайта

            Сайта на инвестор мисля от много време не е променян и макар на времето да е бил модерен, вече започва да става като БДЖ(застинал във времето).
            Пускам тази тема където може да пишете какво ви липсва в сайта, а от Investor ако благоволят да инвестират в обновяване, да се съобразят надявам се с мнението на потребителите си. А ето и моите предложения:

            -Опция да се спира за профила автоматичното тръгване на видеа посредата на статия, особенно на мобилния сайт. А по подразбиране на тръгват на без звук.

            -Известяване в сайта когато получа отговор на коментар.

            -Когато бъда наказан да пиша коментари да получа съобщение с причината за наказанието.

            -Когато получа лично съобщение да бъде по видимо, например да се освети в различен цвят бутона, в момента се променя само едно число и понякога минават няколко дни докато забележа.

            - Опция за Email известяване при получаваме на лично съобщение или отговор на коментар. Както и за топ новини в избрана категория.

            В момента това са простите неща за които се сещам, ще добавям като се сетя за още. Има и по сложни които биха били полезни, като например връзка на MT4,5 акаунт с профила в сайта и др. Но едва ли ще се стигне до там.

            А какво мислите за обратната последователност на постовете в темите ? Това е единствения сайт в който съм го виждал, харесвате ли го, прави ли ви впечатление изобщо?
            Last edited by Shadow1; 26.08.2019, 20:03.
           Working...
           X