If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Varna 2,не бързай да се самоопределяш.Зоната до тук е чудесна и ако спазваш написаното,можеш спокойно да местиш стопа надолу и да си свиркаш.Сега стопа е вече на 1.2064.
Успех.
Добро утро.
Пазара отново дава удобни нива за отиграване.Погледнато на м15 отново може да се играят къси под 1.207 и дълги над 1.2086.Сигурен съм,че ако избие надолу пътят няма да е дълъг,но ще е достатъчно добър като време,за да може да излязат късите от позиция навреме и да заблуди наивниците.Като ход надолу според мен спираме в диапазона 1.2025-1.204.Там може да се купи,като и в двата случая купуването на 1.2087 е задължително.Аз поне така ще го отигравам.Нагоре също сме малко ограничени в хода според мен,но котировка 1.22 трябва да видим.
Успех.
Добро утро!Успешен ден и търговия на всички.Очаквам и днес да си остане в диапазона , предвид това че мнозинството вече излязаха от пазара поради недоказаното дъно или плоска корекция отвчера съмненията за дъно взеха връх.
v EUR/USD sam kas ot 1.2061.take prof. 1.2040.i sled tova limitirana dalgo EUR ot 1.2035 s take prof. 1.2100.ako stane,stane.nadiavam se,4e evropeizite 6te natisnat EUR v na4aloto na sesiata im.uspe6en den na vsi4ki.
Саше чета всичко сега затворих късите евра на 2/3 на 10 на п и това го правя за трети път от горе продавам и затварям.............скалпове тъпи но ми изкараха добър профит
ne znam za6to,no imam 4uvstvoto,4e utre 6te napravi sa6tiat nomer kato dnes,no v obratna posoka,toest 6te obere stopovete malko nad 1.2100-20 i 6te padne do 1,2000-1.1980
KOKO,dano ti var6i rabota.
Съгласно публикувания икономически обзор на Федералния резерв на САЩ ( Бежова книга ), икономическата активност отбелязва ръст практически във всички райони на страната. В същото време независимо от рязкото увеличаване на цената на енергоносителите, процента на инфлацията постепенно спада. Ситуацията на пазара на труда продължава да се подобрява и според анализатори тази информация би се отчела на поредното заседание на FOMC по отношение на вземане на решение за промяна на основната лихвена ставка, което ще се проведе на 09, Август тази година. Количеството на продадени нови домове за САЩ за м. Юни бе обявено за 1374К, като прогнозата бе за 1280К, а предходната стойност бе ревизирана от 1298К до 1321К. Индекса на поръчките на стоки за дълготрайна употреба за м. Юни бе + 1,4%, което е по-високо от очакваните + 1,0%, но и със значителна разлика спрямо стойността за предходния период изразена чрез + 5,5%. Въпреки добрият фундамент в полза на щатския долар, зелените пари отбелязоха спад срещу основните валути. Котировките евро / долар от 1,1965 се покачиха до 1,2080, а британския паунд успя да " изтика " гущера с около 140 пункта и достигна до нива около 1,7472. Спрямо японската йена, щатската валута падна до нива от 112,12. Според дилъри сриването на американските пари се дължи основно на закриване на дълги доларови позиции със цел фиксиране на месечния финансов резултат.
Коментар