If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като казвам, че пазарът е алогичен, имам предвид, че няма човек, който ДА НЕ Е БИЛ ИЗНЕНАДВАН ОТ ПАЗАРА! Това включвам основно в определението "алогичен"! Защо се правите , че не ме разбирате?...
Пожелавам никога да не сте изненадани от този "логичен" пазар, но докато сме на него, това е неминуемо- изненадите...
Това е лично мнение /не подлежи на преразглеждане от мен!/.
;-))))))))))))
Обичаш ли шопската салата, мастика ледена да пиеш, вълните морски да те галят и руси мацки покрай теб?
Баровец си Фостарчо, имаш купища пари, чакаш лятото горещо, но не ходиш на море, а на форекса задника ти се пече Все тренда гониш, ще се побъркаш бре момче.
да довърша, че май не го казах.
един тренд продължава до тогава докато не му бъде пробита критичната точка пък каквито ще чупки да прави и номера докато не му бъде пробита критичната точка нищо няма да стане.
Именно тези чупки в кръста ви заблуждават че пазара е алогичен.. НО ПАК ДА КАЖА ЛОГИКАТА Е ЖЕЛЯЗНА и пазара е логичен
сега ще ме попитапе добре де, ама то има трендове на 1м 5м 15м 30м 1h 4h и т.н.
е коя точка да гледам в момента. ами тази която формира текущата волатилност на тренда!
спирам до тук!
vseki trend dali e na 1h na 4h ili na den си има своите критични точки които ако бъдат пробити тренда свършва и потенциялно започва нов!
Това са пробивите, дали пазара се прогнозира или не няма никакво значение, аз се чупя да броя вълни понякога ги нагаждам понякога не. Но в основата на търговията ми са критичните точки те са винаги.
ей на сутринта казвам ще върви надолу, да ама съм опрделил критична точка отколо 1.2030 и то какво станна пазара спря там 1.2037 направи импусл нагоре и се изтреля... е и какво като съм сбъркал с прознота.. затворил съм на загуба злизам при пробив нагоре от 1.2070 и всичко е добре.
новата критична точка бе6е тренд лнинията на покачването от долу... какво стан не беше пробита при спада и следва нов опит нагоре... и така до безкарай тест на дадено ниво , пробив добре... няма пробив пак добре
Коментар