IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Чикаго,тестcj ще е на 1.0000,нали вчера ти дадох надеждна прогноза,така че свали си тейк-профита по-надолу

Коментар

• eur/usd

sell 1.2406 SL 1.2535 TP 1.1870
      Бягащата корекция приключи с диагонален триъгълник,следва вълна С с тест на зоната 1.19-1.187
      Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
      [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• USD/JPY + EUR/USD +EUR/JPY

Добро утро
        USD/JPY Пробита формация диамант-цел 107.60
        EUR/USD Предполагам че сме в края на ендинг диагонал. Дивергенция в РСА. Продажба от текущи нива. Стоп на 1.2430
        EUR/JPY Логично ако горните две позиций са верни, тази продажба от 136.74 да върви най-добре. Предполагам добри дни за йената до края на седмицата поне.
        Успех на всички.

Коментар

• Май май ще излитаме

Пореден, идеята ти хич не е лоша. Рейнджа все още е в сила тука и може да се търси долната му граница. Ако и този опит излезе неуспешен мисля да вляза къс от около 1,2380 за интрадей игра. Позицията ми в евро/франк ще я държа, докато не ми удари стопа, което би означавало че цялото движение е било наистина само една глупава корекция.
          Работа и заплата?

Коментар

• Май май ще излитаме

Мдааа, тази сутрин ми изпълни ордера за продажба eur/chf от 1,5545, стоп 1,5590. Това беше обръщането на тренда в тази двойка на дневна графика. Колкото и да ми е неприятно ситуацията все повече се изяснява и тя не е розова за долара. Ще избягвам покупките на долари вече. Усещам някаква нагласа във форума да се продават евра от 1,2480-1,25, но като гледам петрола какво прави може и до 1,35 да си идем ей така просто. Всичките ми ордери за късо евро си стоят, което е ясен сигнал че определено не иска да пада, така че ми остава една възможност - да го купувам. Въпреки че не изключвам нищо в тази двойка все пак смятам, че лихвеният диференциал скоро ще натежи и пак ще станем свидетели на доларов тренд, но първо ще чакам сериозен сигнал, за да подкрепя отново долара.
            Работа и заплата?

Коментар

• EUR/USD

Добро утро.
              Sell 1.2415 stop 1.2430 t/p 1.2340.
              Успех.

Коментар

• driverf1

Прав си ,колега,изцяло съм съгласен с теб,форекса си е бизнес като всеки друг,а рискът може да е и много висок и много нисък,всичко опира до съотносението алчност/(познания+опит+скромност).
                Когато величините на това съотношение са такива,че то клони към нула,сигурността на този бизнес клони към 100%.Успех на всички!

Коментар

• driverf1

Прав си ,колега,изцяло съм съгласен с теб,форекса си е бизнес като всеки друг,а рискът може да е и много висок и много нисък,всичко опира до съотносението алчност/(познания+опит+скромност).Когато величините на това съотношение са такива,че то клони към нула,сигурността на този бизнес клони към 100%.Успех на всички!

Коментар

• Дъно Дънчов.....

Здравейте,
                    Към Дъно Дънчов:Приятел,ти да не си ученик на Петър Караиванов,а относно следния ти постинг от 01:43 от 10.08.2005.-

"Брато ако знаеш с какво се захващаш ще изгасиш НЕЗАБАВНО компа и ще си биеш камшика без да се обръщаш назад Н И К О Г А!!!!
                    Знам че е в човешката природа да е лаком и да иска без работа да си живее "рахат" но повярвай ми това е НЕВЪЗМОЖНО особено пък на форекс пазарите.
                    Учи маме да не работиш си отиде заедно с КОМУНИЗЪМА."

-Да анализираш форекс пазара успешно,според теб не е ли работа;
                    -Да направиш инвестиция и след това да прибереш продукта от своя труд и умения-също изглежда не е работа за теб.....

Вярно,в началото всичко е трудно,но може ли изведнъж да станеш майстор в който и да е занаят,ей-така без да се учиш,без да си се лутал насам-натам.....и знанията и опита идват с времето,а оттам и резултатите.

Пожелавам успех на всички.
                    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                    Джеси Ливърмор

Коментар

• toto2

Ще рейнджим май

Коментар

• toto2

novi idei

Коментар

• dolara

4atim li

Коментар

• KoKo

.....kak si priqtelio, ...predpolagam 4e dobre si analiziral nestata ...imashe dostatu5no vreme

Коментар

• GBP/USD

GBP/CHF ste ka4va
                              probilo e triagalnik na dayly 4art
                              strong buy

Коментар

• GBP/USD

zdrav sell, ama stopa mi se shte da e1.8450 a targeta 1.73

Коментар

Working...
                                X