IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• US

е вече ме вкарахте съвсем в размисъл. Нещо не мога да го осмисля, моля бъдете малко по-ясни и конкретни
    GL 2 all

Коментар

• US

s kakwo iskash da e obezpechen -cqlata amerikanska ikonomika stoi zad nego

Коментар

• US

С нищо не е обезпечен. Ако стигне еврото до 2500 ще е голяма работа.

Коментар

• eur/usd

sledwashta spirka 1.2445

Коментар

• US

Станах преди малко с една човъркаща мисъл, не мога да се сетя с какво е обезпечен американският долар в момента. Моля който се сети преди мен да ми каже, ч се измъчвам много
            GL 2 all

Коментар

• Среща във Варна

Аз съм за срещата във Варна и ако съм свободен почти сигурно ще дойда.

Коментар

• Среща във Варна

ОК ! Обадете се щом решите , аз съм във Варна.

Коментар

• Среща във Варна

Продажба usd/cad от 1,2062, стоп не съм фиксирал още.
                  Работа и заплата?

Коментар

• Среща във Варна

zak, мислим в бирария Викинг да я направим, но е още в зародиш идеята.
                    markoni bg, като поиграеш поне една година реално може да се замисляш за професионално трейдване. Първата ти смета я направи колкото може по-малка, защото 99% ще изгори, втората я направи пак толкова и ако удържиш фронта можеш да си позволиш лукса да добавяш към сметката. Не искам да те плаша, но това е заключение направено благодарение на горчивия ми опит - може би към 3 занулени сметки.
                    Работа и заплата?

Коментар

• Среща във Варна

Kade i koga ?

Коментар

• eur/usd

ot edna godina se zanimavam s forex.zasega samo demo.skoro mislq da otvorq real smetka.kak mislite kolko trqbva da e golqma tq i moje li da se zanimavam samo s tova.merci

Коментар

• eur/usd

Жоро поткрепям те колега и моя таргет е много надоло 1.22 а стоп-а доблира твоя като цяло гледам че волатилноста почна да намалява така че е въпрос на време да избием на някаде. Успех добавката ми е 1.2335
                          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• eur/usd

Добро утро и успешен ден на всички колеги!
                            Sell EURUSD , добавка при пробив на 1,2360. Стоп 1,2440 и първа цел 1,2270/80.

Коментар

• eur/usd

Чикаго,тестът ще е на 1.0000,нали вчера ти дадох надеждна прогноза,така че свали си тейк-профита спокойно по-надолу с още седем-осем фигури

Коментар

• Среща във Варна

С bnight и supertrader обсъждахме възможността да се съберем трейдъри от Варна и други градове тази събота. Ако има желаещи нека да споделят.
                                Работа и заплата?

Коментар

Working...
                                X