If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Bnight az taka razbrax toi darji dalga tam , tova znachi dolar sreshty frank i my triiabva 1.30 , ne 1.22 i darji dobra dalga otskoro ot dobro nivo i si ia stiska za po dobar rezyltat.A az vse oshte sam na nenie che dolara ne e bita karta , pone dokato ne stane petrola 73 , shansovete da padne sega moje da izglejdat ytopiia no pak nali sam skasil eksan mobil , ne misliia che shte zagybiia tam ima edni xybavi varxove i kak shte mine prez tiiax, to ima celi 1.30 za evoto yj ama ot tyk do tam e samo za prodan po malko.Izobshto ne mi izliza ot yma kak go napravixa evtino za da si osvobodi Kitai yoana , a toi oshte ne e mnogo svoboden i kakvo da si misliia che shte pozvoliiat dolara da pokaje slabost teparva - edva li.
PUL като цяло са само 5 фигури от 1.27 а и казах до края на септеври което е месец и полвина . Ако погледнеш до сега за един месец франка е спечелил 6 фигури следва корекция от 3 фигури и нов опит за още 5 фигури. Като имаики предвид че септември вече ще е работен месец а и това че заради атентатите във Великобритания много пари се вложиха във франкове би следвало да очакваме да стигне 1.22. А и едно допълнително уточнение в средата на септември почти всички икономики решават за лихвите. Успех в търговията колеги.
ДДънов първо извинения за сутринта. Не знаех какво държиш. Покрии тези къси с дълги до 1.27 после ще доиде и твоя час с късите. Франка има цел 1.22 и ще я стигне до месец. Успех ти желая. Надявам се да приемеш това като приятелски съвет. Може да си направиш много хубава позиция във франкове със средна цена около 1.27. Като по пътя нагоре даже прибереш някои долар. Предлагам да загърбим споровете от сутринта и ако се окажа прав и видим франка на 1.22 до края на септември да се съгласиш че ставам за анализатор. Какво ще кажеш ??? Успех колега.
Установявам, че моделът на Хартли днес от обяд не е проработил и то точно в крайната си фаза - над 1,8110 (бях изненадан, че по моите сметки, разликите в очакваните стойности бяха -1 пипс). Очевадно, не трябва да се ангажирам с цифри, за да не подведа някого, въпреки, че знам, че всеки сам взема решенията си за собствена стратегия на този пазар...
При изпълнение от сега - нататък, очакваното от мен движение на цените може да се нарече по всеки друг начин, но не и "Модел на Хартли"...
... иначе, мнението ми за продължаващо възх. движение на кабела остава, при отчитане факта, че той се намира в неутрална зона. За сега - в по-дългосрочен план.
Misliia che aziatcite shte protakat oshte pone dokato pazarite ne se izmestiiat sashtestveno na niiakade tova im e taktikata na tiiax protakane, i posle shte stane kato pri lixvata s kabela,shte si osvobodiiat napalno yoana kitaicite i vsichki shte nakypiiat dolari.
Скъпия петрол е зле за долара , а скъпото евро е зле за европа.Ситуацията е патова ако не можеш да определиш това което влиае на САНТИМЕНТА(а той е този който движи пазара).
Pri men v dva varianta kabela si e podminal celite nagore , obache ima edin treti spored koito ne si e oformil kanal vse oshte.I ima i edni celi koito goni ako evroto otide na 1.3.Obache si imame oformeno dvoino dano dolo i shte ima takiva ceni 1.3 predi da se probie to v obshti linii otkade mogat da doidat golemi pokypki pri polojenie che petrola ne nadxvarli 70 ta tova e xipotezata i sled malko zatvariiam skaseniia kabel tarsex 10-15.
Коментар