IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

mislq 4e pri probiv na 1.2180 trqbva da se dobavi kam kasite, target 1.13 stop 1.25

Коментар

• Позицийки

pep - радвам се че си жив и здрав - това е малко като тотото - виждаш печалбата , но не и шансааиде да не развалям бизнеса успех

Коментар

• Позицийки

форекс е наи леквидния пазар и ... и ...бля бля интересно ми е мнението на професионалисти , защото за мен това е пазара които изисква наи голям професионализъм - та ако все пак има такива пуснете по един емеил на ivowalev@hotmail.com (predlogenie za kursowe ne se priemat

Коментар

• Позицийки

mom4eta i taia igra e kato vsi4ko ostanalo v givota porasugdavaite i 6te ystanovite 4e moge6 da raboti6 dulgo i da zagybi6 vsi4ko za kratuk period no ako kara6 taxi ispla6ta6 go s godini i predi poslednata vnoska katastrofira6 ne e li su6toto netriabva li da po4ne6 otnu4alo i ako tyka na trend moge6 da igrae6 s golemi symi i da iskara6 hiliadi za minyti to s taxito e sigorno 4e i kamuni da valiat pak 6te se pribere6 s 30 lv v nai dobriia sly4ei yspeh na vsi4ki spekylanti )))

Коментар

• Позицийки

при липса на стандартна рецепта - се налага отработена хватка - нещата са доста променливи и изменчиви - последните дни забелязвам доста малко от тези които бяха преди година , причината за мен определено не е в качеството на форума - едната група - млади момчета стараещи се да си подредят нещата във времето , другата хора с фин . възможности за които играта си е част от живота им , просто си задавам въпроса дали местото ми е на този пазар ...да интересно ми е , но не знам дали е сериозно да си мисля че от това се правят пари в дългосрочен план просто си търся зацепка

Коментар

• Позицийки

Иво няма проблем. Извинявай че не съм те разбрал правилно. Надявах се таничко че ще ме хеджираш с обратни позиции на мойте. ;-)

Коментар

• Позицийки

мг - коментара ми е общ , а не конкретен - разсъждавам си философски над играта

Коментар

• Позицийки

Генко, благодаря за съвета. Позицийките са на реален акаунт. Демо не играя от 1 година.
                  Иво, щом като позицийките са ми губещи просто играй обратно на моите.
                  Пожелавам Ви здраве и успех.

Ако имате търпение може да погледнете постовете ми от тази нощ с предишните ми позицийки.

В ЕД скоро очаквам развъзката. Импулса от 5 вълни почти е завършен.

Коментар

• Позицийки

всички сме потенциални такива изплуват ми едни спомени от един играч(губи ми се името) направил от 10- около 200 х д - след това ги загубил - това е логиката на играта - а след това се хванал на работа към банка и става един от наи наи ... - на какво точно се надяваме ние)

Коментар

• Позицийки

Човека е на демо.Не го мисли.А и с демото никога няма да се научи.
                      Жив форекс трейдър труп.

Коментар

• Позицийки

ето моето определение за термина позициики - много елегантен начин да си загубиш паричките

Коментар

• Позицийки

Колега по-полека с демото!
                          Безмислено и вредно е.

Коментар

• Позицийки

Добра вечер на всички!
                            Дълги в:
                            ЕД-1.2269-изпълнин лимит от сутринта стоп 2245 реверс от 2239
                            Кабел-1.8064 стоп 1.8040
                            Евро Йена от 134.75 стоп 134.45
                            Паунд Ауд от 2.3746 стоп 2.3660
                            Успех на всички!

Коментар

• За вълнобройците

За да съм по-точен - последната вълна на 15 мин графика трябва да се състои от 5 вълни,а досега са само три (според мене).Трябва да са 5 вълни,понеже това е зигзаг,а края на вълната би трябвало да даде начало на движение нагоре.

Коментар

• Дънце

Лонг по Е/Д е логична и тези от 1,2270 биха могли да хванат и дъно (какъв кефец,а ?) ,обаче според мен вълново движението надолу не е приключило.Вярно,картинката е доста объркана. Успех на дънарите

Коментар

Working...
                                X