Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Следващите две седмици ме няма ще пиша рядко
СЕЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ ЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ
Селл здона 1.2370 ----1.2330---1.2250----1.2230---1.2200 зони за добавки в села
Цели 1.2207 ---1.2150----1.2115----1.2080 екзит
Възможно дъно 1.2050
под него реселл с цел 1.1950
Възможно дъно 1.1880
Коментар
-
Добро утро колеги. Въпреки че новият дизайн трябваше да помогне форума да стане едно по-приятно място това някак си не се получи. Пак се появиха разни заядливи копелета които губейки много в търгуването се чудят с кои да се заяждат. Знам че сега ще привлека много заяждания и към себе си но какво от това. ППП не се връзвай на такива като ПухПросто докъто ти си направил или не пари от када той злобно е блъскал демото опитваики се да си докаже че трейдовете ти са обречени само че е играл с някое мижаво демо което се е разминало на няколко пипса от марджин калл и сега доволен от това че се е отървал сде заяжда с теб едва ли не е видиш ли аз си спасих демото а ти загуби истински пари
. Е да ама и двамата знаем кои е загубил нали
. А аз не мога да призная че някои е добър докато не видя резултати. А ППП твоите съм ги виждъл и мога да кажа че са впечатляващи вярно има и лоши позиции сещам се за едни къси швеицарци но мисля че и на тях ще им доиде времето скоро дано си им добавил колкото и кадето трябва. За да може после да почерпиш. А колкото до играта ти в кад-а когато ти влезе на 1.20 след това идиота направи фигура и половина нагоре.
Мисля че това е достатъчно доказателство че си бил оцелил момента на влизането. Успешна седмица ти желая и не се връзваи на разни завистливи копелета защото не могат и да се сравняват с теб. Пух не го взимаи вътрешно. А за равносметката за изминалата седмица имам скромните 27 пипса профит е да ама е профит нали
. Приятен weekend на всички.
http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoPPP Защо толкова вътрешно го вземаш, пазара беше достатъчно изнервен и е нормално
да се изпуска пара, продължавай да постваш идеите ти са страхотни
този път се поизложихме с входа, аз едва след това го осъзнах, но пък всичко е добре когато свършва добре.
Не се връзвай
Само ни излиза лошо име после когато сгрешим ни оплюват, а истината е че малко хора
тук постваме поръчки със стоповете и тп, както и да е.
Ще се радвам да пием по бира където и да е тук или при теб.
Както казва Мечо Пух
Колкото повече, толкова повече
Приатна почивка
Коко, изобщо не го взимам навътре. С входа не мисля че сгрешихме, вход от 1.19 нагоре е перфектен. Просто много негативи се събраха тази седмица - рекордите на патрола (нищо че той не влияе), урагана, сравнително добрите данни за $ и т.н.
А за "плювачите" нека си плюят, аз другата седмица смятам да прибера над 1к от CAD-a.
Uspeh i na tebIn the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечо ПамукчиевКолко сте ми забавни
"Че ако петрола определяше валутните курсове $/кад къде трябваше да е?!?"
"Влияе" и "определя" са 2 понятия, които човек умен и способен като теб би трябвало да различава.
С останалото казваш много повече за себе си, отколкото за мен.
*в поста ти има граматически грешки
ПриАтна почивка и на теб, Ангеле.
В поста ми има една единствена грешка, а не грешки. Имай в предвид, че от 9 години не ползвам български, с изключение на този форум. Въпреки това мога да ти гарантирам, че съм по-грамотен от теб - както на български, така и на английски, така и на немски.
Лично аз не си спомням да съм казвал, че петролът ОПРЕДЕЛЯ валутните курсове.In the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечо ПамукчиевКолко сте ми забавни
"Влияе" и "определя" са 2 понятия, които човек умен и способен като теб би трябвало да различава.
ПриАтна почивка и на теб, Ангеле.
Извинявам се за граматическите грешки
Ето ти една идея за други никове, как могат да звучат по вносно
Шотландия - Мечо МакПух
Англия - Мечо Пуух
Дания - Мечо Пухсен
Швеция - Мечик Пухсон
Норвегия - Мечо Гунар Пухяер
Русия - Мечо Пухин
Грузия - Мечорат Пухашвили
Армения - Мечан Пуханян
Китай - Ме Чо Пух
Япония - Мечоши Пуханага
Италия - Мечо дел Пухини
Испания - дон Мечо-Мария Пухалес
Бразилия - Лиуш Назарио Соуса и Лима Франсиско да Мечо - Пухиньо
Германия - Хер Мечо фон Пухен
Франция - Мечоас дьо Пухле
Саудитска Арабия - Мечо ибн ал Насър ел Сахиб ес Пухар
Камерун - Кхмечо Мбпух
Иран - Мечолях Пухейни
Израел - Мечосей Пухберг
Ирак - Меччам Пухеин
Индонезия - Мечолар Пухарто
Индия - Мечира Пуханди
ЮАР - Мечсън Пухела
Нигерия - Мечубу Пухегбени
Холандия - Мечри ван Пухкелен
Белгия - Мечил де Пухилде
Ливан - Мечнин Пухнан
Коментар
-
Колко сте ми забавни
ПриАтна почивка и на теб, Ангеле.ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex
Коментар
-
PPP Защо толкова вътрешно го вземаш, пазара беше достатъчно изнервен и е нормално
да се изпуска пара, продължавай да постваш идеите ти са страхотни
този път се поизложихме с входа, аз едва след това го осъзнах, но пък всичко е добре когато свършва добре.
Не се връзвай
Само ни излиза лошо име после когато сгрешим ни оплюват, а истината е че малко хора
тук постваме поръчки със стоповете и тп, както и да е.
Ще се радвам да пием по бира където и да е тук или при теб.
Както казва Мечо Пух
Колкото повече, толкова повече
Приатна почивка
Коментар
-
[quote="Мечо Памукчиев"]$300?! Уа, впечатлен съм...
Ето мечето слиза по стълбите...бум...бум...бум с главата надолу, зад PPP. Това е единственият начин за слизане по стълба, доколкото му е известно. Понякога му се струва, че сигурно има и друг начин - само да можеше за минутка да не си чука главата о всяко стъпало, а да помисли малко. Тогава пък му се струва, че няма! Но - както и да е - ето го вече долу - готово да ви бъде представено: Мечо Пух!
Когато за първи път чух името му, аз казах - както и вие сега се готвите да кажете: "Но той има козина!"
- Знам! - отговори ми PPP.
- Тогава не можеш да го наричаш Пух!
- Не.
- Но ти го нарече така!
- Той е Мечо Пух! Не разбираш ли какво значи това?
- О, сега разбрах! - казах бързо.
Надявам се, че и вие сте разбрали, защото - все едно - това е единственото обяснение, което ще получите.
Коментар
-
Ще ти отговоря точка по точка, понеже виждам че ти е трудно
"Никога не съм твърдял, че няма връзка между када и петрола"
"PPP, това не е анализ, а свободно съчинение на третокласник...
Петрола трябвало да пада...? Че ако петрола определяше валутните курсове $/кад къде трябваше да е?!? Под паритета? А $/йена? На 150?"
Тук смятам че нужда от коментар няма!!!
"Впрочем за какъв се мислиш?"
Мисля се за по-способен и успял от теб във всяко едно отношение.
"В това няма нищо лошо, но ЗАЩО МИ СЕ ДУЕШ?"
Не се дуя, само че ти продължаваш да злобничиш, което е доста изнервящо понякога.
"Предлагаш ми бас с пренебрежение и като истинска п*тка не залагаш нищо"
Първо, п*тка можеш да казваш само на майка ти и(или) сестра ти.
Второ, заповядай в Чикаго да те черпя една бира, или си дай адреса да ти пратя 5 лева. Аз като не заложих, ти защо не заложи?
"Тия новини няма дори да ги погледна. След като всичко е минало и аз мога да обясня, че $ е поевтинявал, защото Дедото си го е преместил от левия крачол в десния."
Когато твърдях че USD/CAD е за нагоре, моето момче, още нищо не беше минало. Напротив, след като казах че сме нагоре петролът направи два поредни рекорда за два дни.
"Абсолютно неграмотен си що се отнася до валутна търговия."
Колко съм неграмотен е проблем единствено мой, само че аз от около две години си поствам всички трейдове, а твой не съм видял. Явно като повечето подбалкански говеда в БГ те бива само акъл да даваш. И предполагам, че освен от Форех разбираш така също и от политика, футбол, бизнес и много други неща.
В заключение ще перефразирам Славейков, за да те уведомя че:
Не си човек,
не си човек, а мърша.
Това ще кажа
и с това ще свърша.In the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
-
$300?! Уа, впечатлен съм...
Никога не съм твърдял, че няма връзка между када и петрола.
Впрочем за какъв се мислиш? Абсолютно неграмотен си що се отнася до валутна търговия. В това няма нищо лошо, но ЗАЩО МИ СЕ ДУЕШ?
Предлагаш ми бас с пренебрежение и като истинска п*тка не залагаш нищо, а и нямаш достойството дори да ми честитиш след като си го загубил. Това ми е достатъчно за да разбера що за боклук си.
Тия новини няма дори да ги погледна. След като всичко е минало и аз мога да обясня, че $ е поевтинявал, защото Дедото си го е преместил от левия крачол в десния.
Последно за када: 1,18 преди 1,22. Вече е в сел зона, но още няма сигнал.ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex
Коментар
Коментар