IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bobsan
    Имам едно питане.Някой знае ли платформа за търговия която не изисква някакъв по специален порт на компютъра.Проблема е следния:

Инсталирането на МТ на компютъра в офиса където работя не тръгва защото тъпия сисадмин е забранил повечето портове на Firewall-ът.

Идеи някакви!
    sled kato gi e zabranil pogledni ot kade minava IE -to vzemi mu settingite i gi sloji taka na MT-to na tools-> options -> proxy
    ako ne stane ima programi kojto mogat da ti pomognat scannvash i gotovo

Vsqka programa polzva daden port
    izkluchvam platformite kojto sa na Java bazirani !
    dano sam ti bil polezen
    p.s. vsemi 2 kafeta i vyrvi pri sysadmina smqtam che moje da oprvish problema bez da se blyskash )
    good luck!

Коментар

Имам едно питане.Някой знае ли платформа за търговия която не изисква някакъв по специален порт на компютъра.Проблема е следния:

Инсталирането на МТ на компютъра в офиса където работя не тръгва защото тъпия сисадмин е забранил повечето портове на Firewall-ът.

Идеи някакви!
      Може да пробваш настроиките за работа през Proxy .
      Tools/Options.

Коментар

• Имам едно питане.Някой знае ли платформа за търговия която не изисква някакъв по специален порт на компютъра.Проблема е следния:

Идеи някакви!

Коментар

• vchera nqkoj spomena za flag pri gbp-to smqtam che sega naistina veche e flag

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            Канадеца тръгна заради петрола иначе даже под 1.19 нямаше да падне.

Еврото над 1.40 вече е в зона за интервенции, а като гледам и СОТ данните "умните пари"- комършалите вече започват да го купуват
            Винаги съм се чудел как може комършалите и спекулаторите да са в различни посоки, след като и едните и другите са големи играчи. Това което обяснява този факт най-добре е, че спекулаторите си спекулират, комършалите хеджират с фючърсите и реално са си в една посока. Затова за тренд трябва да се гледа позицията на спекулаторите в даден фючърс, която е и позиция на комършалите, но на спот-а. Ако и малките спекулатори са срещу големите, положението е още по-ясно.

Коментар

• КОКО

Първоначално изпратено от koko
              В този файл има всичко необходимо да станете успешни трейдъри.
              Гаранция 100%

http://forum.all.bg/files/933959-downloadwww.gif
              реших да го разгледам,че и без това откачам вече,а пък и никога не е късно да научиш нещо ново,но се отваря празна страница с нещо като банер горе в ляво,но върху него не може да се щракне

Коментар

• В този файл има всичко необходимо да станете успешни трейдъри.
                Гаранция 100%

http://forum.all.bg/files/933959-downloadwww.gif

Коментар

• GBP/USD

аз си поставям едно ордерче за продажба на паунд от 1.8035 и смятам скоро да си лягам.

Коментар

• AUD/USD

австралиеца вече май е за скъсяване.

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP
                      Bobsan, да не би да имат авторско ограничение проверил ли си?
                      Май са опрайх

Коментар

• Bobsan, да не би да имат авторско ограничение проверил ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                          Koko,

Долара е надценен....

eur/ usd ....целтра е много нагоре....над 1, 50
                          Канадеца тръгна заради петрола иначе даже под 1.19 нямаше да падне.

Еврото над 1.40 вече е в зона за интервенции, а като гледам и СОТ данните "умните пари"- комършалите вече започват да го купуват

Коментар

• [/quote]
                            Изясни по-точно и аз съм на МТ, и съм сложил допълнителни индикатори, нямам подобни проблеми.[/quote]

Индикаторите РАБОТЯТ,сложим съм MACD Sample но сигналите като стрелкички и други там линйки се появяват за предни периоди,тествал съм стратегията и т.н. ама нещо като нищо,аз изобщо не знам дали тези сигнали трябва да излизат навреме

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                              Канадеца учудващо го държът над 1.18 при толкова дълги евра и толкова петрол значи 1740 им е доста скъпо и не искат дори тест да има засега, за мен това значи че ще скача нагоре. Но петролът ако продължи с изненадите си е рисково
                              Thanks това ме успокоява донякъде,защото бяга от .1840 като дявол от тамян.Макар че като гледам тренда на D1 нищо добро не ме чака.

Коментар

Втори въпрос:Слагам сигнали-щото съм с MetaTrader ама те излизат само за минали периоди.Аз си знам че сигурно аз съм объркал,но нъкакви идеи
                                Изясни по-точно и аз съм на МТ, и съм сложил допълнителни индикатори, нямам подобни проблеми.

Коментар

Working...
                                X