Смех...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
eur/uds 1.2381 low
gbp/usd 1.8329 low
gpp/chf 2.29 high
Eto i tvoite posledni i visoko renomirani prognozi:
EUR/USD направи добра корекция ит 1 фигура надолу и смятам че нивото от 1,2470 е доста силна подкрепа.От тук може да се купува Е/$ със Стоп на 1.2430/40 и цели 1.2540 , 1.2580 и 1.2630
GBP/USD също е удобен за покупка от нива 1.8370/90 със стоп на 1.8310/20 и цели 1.8570 и 1.8630/50
GBP/CHF е подходящ за скъсяване от нива 2.2740/80 със Стоп 2.2850 и цели 2.2670 , 2.2540 и 2.2430
EUR/CHF започна да отслабва което е сигурен индикатор за предстоящо възходящо движение в Е/$
Успех на всички Спекуланти
Osuznai se chiveche, rqdko vlizam v stranicata ti, no za smetka na tova se smeq dulgo. Tva ako e profesionalizm
Коментар
-
Добър вечер на всички търговци!
Нещо не мога да се оправя добре с новия Форум. Старият май беше
по-функционален и удобен. Новият, като изключим някои "екстри"
е доста претрупан, усложнен, тромав и отнема доста повече време.
А времето май е пари, както казват. Да не би това да е причината, че
постовете в темата съвсем намаляха? Как мислите, колеги?
Коментар
-
Петре като си хвалиш сайта, нека и аз да те похваля с този шедьовър:
"След "ралито" на еврото и кабела, у мен се затвърждава анализът ми за сериозно възходящо движение.В момента според мен се намираме във 2-ра от 1-ва на 3-та вълна, като 2-ра вълна завърши на 1.2170 във вторник.Следователно сега следва да очакваме 3-та от 1-ва на 3-та , а това означава че импулсът ще е доста силен и очаквам да ни отведе до нива 1.3250-1.3420".
Коментар
-
Конкуренцията е нужна
Конкуренцията е нужна Петьо, но надали тук е мястото за обсъждане на това кой е с по-голяма ...
Аз ти харесвам сайта, но не го поддържате достатъчно.
В БГ сайтове за финанси са на ниво гола вода, така че, кой на 1, 2 или 3 място е важно само, когато ще зарибяваш мишоци за реклама.
За всеки има място под слънцето, стига да иска да остане там
Kак си ти иначе на ФОРЕКС-а? Има ли нещо ново около вас и фонда за инвестиране? Няма ли да качите малко процента? Понеже се появиха и др. и др. и др. и по 20 и по 30% дават на година
Успехи Петьо! Не разваляй и малкото постове, които сме останали с безсмислени дразги, зад които стоят само лични интереси. Молба!Бъди гъвкав, играй красиво, не губи кураж!
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, коит
Коментар
-
eur/aud
Затварям и трите лота eur/aud от вчера на 1.6088 с 3х93п.
Няма да дочакам целта от 1.6081 - страх+стига толкова за днес.
eur/gbp и gbp/chf са на +7 и +36пипса, но ще ги задържа до приключване на деня.
Успехи!Бъди гъвкав, играй красиво, не губи кураж!
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, коит
Коментар
-
Първоначално изпратено от plovdivПървоначално изпратено от PPP... Преди няколко часа ми се е изпълнила поръчка за дълги USD/CAD от 1.1850, които ще удвоя на 1.18 или 1.1950....
Аз лично смятам да добавям дълги EUR/USD към основната си позиция стартирана от 1.34++ във всеки удобен момент....
Да, ако следиш много внимателно постовете ми дори може да разбереш кога точно фалирвам.In the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
-
добавянето
Всички добавят но не си го признават , по една сметка която поглеждам от време навреме и я чакам да се оправи защото е затлачена с насрещна позиция и затворена голяма загуба между позициите , това правя и я чакам да се оправи.Има моменти на подобрение , дори на свиване на загубата до нула.Но нали като се затвори трябва да има и малко в плюс . РРР -търгува долу горе така предполагам и съм убеден вече , че този стил на пазарно поведение е успешен и не виждам защо трябва да се заклеймява , когато ако се смени със стопаджииска търговия , то тя може да се окаже дори по-лош вариант.А иначе казват , че фалита е неизбежен и начина да не те постигне е да го отдалечиш във времето.Успех на всички !D.Y.F-091066
Коментар
-
JPY
Здравейте колеги,
Като гледам какво става с петрола...не мисля, че йената е подходяща за купуване(все още!!)...срещу паунди и долари
Япония е чуствителна към цените на горивата - и като нищо може и 210-215 да видим в gbp/jpy ...
отдавна не бях влизал в инвестора.. ПОЗДРАВЛЕНИЯ за обновения форум !!! така е много по приятентова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от PPP... Преди няколко часа ми се е изпълнила поръчка за дълги USD/CAD от 1.1850, които ще удвоя на 1.18 или 1.1950....
Аз лично смятам да добавям дълги EUR/USD към основната си позиция стартирана от 1.34++ във всеки удобен момент....
Коментар
-
Няма значение как се пише, важно е как се чувства!
Първоначално изпратено от отегченnight (найт) - нощ
knight (найт) - рицар
Нали тъй, рицарю?
(Пък и в началото мн правописни грешки правеше Христофор, та си викам може да се е объркал и за прякора си, хе хе хе)
)
) )
Камен, не мислиш ли, че му отива "рицар" за прякор?
А тази извадка от речника каква пряка връзка има с него всъщност?
Прякора му е bnight, нали? Не night (найт) - нощ, което ти сравняваш с knight (найт) - рицар. Много често и малките детайли са важни за да усетиш една ситуация или един човек. Така си мисля аз поне
Хайде със здраве и дано съм ти бил полезен с "опита" ми за разяснение на "така конфузната ситуация с лошия ни английски"! хехехе
Коментар
Коментар