If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
KOKO има един друг момент при качване над върхът за днес сме нагоре при неуспешен пробив на върхът за днес сме надоло иначе ключовото ниво наистина е 1.2350 но все пак ще поема риск-а.
Ако минем 2350 се качваме за 26+ със риск само 1.24 да корегира малко повече
Отдолу 2250 ни води на 2130, така че ако гониш 2220 по-добре увеличи целта си. В общи линии нещата са непроменени от вчера.
Аз все пак очаквам пробив нагоре
KOKO има един друг момент при качване над върхът за днес сме нагоре при неуспешен пробив на върхът за днес сме надоло иначе ключовото ниво наистина е 1.2350 но все пак ще поема риск-а.
Добро утро на всички след като Еврото вчера ряско поевтиня по време на азиядската търговия започна да възвръща позициите си като в момента се котира малко над 1.23. Все пак ситуацията остава в полза на долара като е препорачително да се търсят от тук къси позиции с цел 1.2220 и 1.2180 Препоръката ми за отиграване е много внимателна къса позиция с цел 1.2220. От 1.23 стоп 1.2325. Успех на всички.
Че май има още едно слизане надолу май си го има, но стоп 1.2325 не вярвам да държи.
Добро утро на всички след като Еврото вчера ряско поевтиня по време на азиядската търговия започна да възвръща позициите си като в момента се котира малко над 1.23. Все пак ситуацията остава в полза на долара като е препорачително да се търсят от тук къси позиции с цел 1.2220 и 1.2180 Препоръката ми за отиграване е много внимателна къса позиция с цел 1.2220. От 1.23 стоп 1.2325. Успех на всички.
Коментар