Пиво за инвестициите става на въпрос, тогава това ми задръсти мейла и трябваше да звънна на провайдъра а нямаше начин според него и изтри мейла, няма значение не е спешно просто исках да я имам но това беше отдавна
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
аз ти желая от сърце да ти сбъдне това, което си си пожелал
Аз ти желая от сърце да ти се сбъдне това, което си си пожелал!
Дали ще са парите на Бъфет, дали ще е една страхотна и обичаща жена или пък един страстен и всеотдаен мъж, хе хе хе хе хе, ИЛИ да дойдеш другото лято при нас на морето на гости, а защо не и за повече СИ ИЗБЕРИ САМ. И ПОМИСЛИ ДОБРЕ, ДАЛИ ПОСЛЕДНОТО НЕ Е НАЙ-ДОБРИЯТ ШАНС, КОЙТО ТИ Е ДАВАЛ ЖИВОТА, хе хе хе.
Пак успехи! (Ще кажа на брат ми, ако ти е пращал книга, да ти прати пак, щото аз не съм ти пращал, доколкото си спомням)
Коментар
-
Re: koko, na 30.09 имаш юбилейче - 2 години, чакаме да ти че
Първоначално изпратено от piwoКОКО, на 30.09 имаш юбилейче - 2 години реална форекс търговия, чакаме да ти честитим.
Ще черпиш надявам се здраво. Щом си изкарал толкова пари, че и Бъфет да завидихе хе хе
Успех Геле! Ще имаш да черпиш, ако случайно си бил забравил за юбилея си
За мен една биричка (изстудена), хе хе хе
Ке черпя брат кажи къде и кога.
Между другото една книжка ми беше пратил но ми задръсти мейла е ли е удобно не е спешно да ми я пратиш пак
Успехи
Коментар
-
koko, na 30.09 имаш юбилейче - 2 години, чакаме да ти честит
КОКО, на 30.09 имаш юбилейче - 2 години реална форекс търговия, чакаме да ти честитим.
Ще черпиш надявам се здраво. Щом си изкарал толкова пари, че и Бъфет да завидихе хе хе
Успех Геле! Ще имаш да черпиш, ако случайно си бил забравил за юбилея си
За мен една биричка (изстудена), хе хе хе
Коментар
-
Паундйена я играя от 2 години и още немога да твърдя че я познавам, тя е много благодарна но и много нагла, може с месеци да е перфектна от към техника а после да прави всичко наобратно.
ОК бях къс внея от 201.30 с таргет 200.50 перфектно задействана цел и тп и отворих дълга от 20030 със стоп 200 но тя реши да прави днес 251п и да прескочи две вълни, лошо няма е това някой ако започне да я нюха значи е много добър тя е виш пилотаж но няма начин, но има нещо много ценно в нея тя става за изграждане на дългосрочни позиции ако хване посока си гони 1000п и се отблагодарява е три пет пъти да се издъниш хванеш ли посоката всичко ти се връща с лихва.
Е аз пробвам при един много ама много вероятен вариант ако той отпадне ще съм много щаслив да удължа от 198 или по-късно от 196 а най-ще ме изкефи 189 тогава такава позиция ще изградя че и Бъфет ще ми завижда
Успех
Коментар
-
Не ме притесняваш, можеш и се радвам че споделяш това което мислиш, и други хора мислят като теб това че аз мисля различно незначи че съм прав, просто мисля така и изграждам дългосрочна позиция по едно време се притесних но сега всичко е наред и ще съм на плюс, малък но плюс ако стопа ми падне аз това целя.
Успехи и мерси за съвета
Коментар
-
GBP/JPY
Първоначално изпратено от kokoGBP/JPY сега 199.90 с 4 добавки бях докарал ср цена 199.30 затворих 1/3 на 199.84 за да си избия стопа от предната глупост а на остана лото слатам стоп 199.20 засега
КОКО,не искам да те притеснявам,но мисля че ще слиза най-малко до 198.00-20,не виждам какво може да го спре по-рано(освен фибо 38.2),а и не виждам причина.
Коментар
-
алогично ли?
аналогично тук пише:
Евро
В сегодняшней торговле: шорт в среднем от 1.2310 расширить на 1.2330/55 со стопом выше
1.2390. На 1.2200 расширить позиции с целью 1.2125/05.
Выше 1.2390 открыть небольшой лонг с целью 1.2450/65
То си е логично не е алогично , пробити са съпротиви , които се изнесоха на високо по големите графики.Въпроса е дали дъното ще падне - не вярвам да стане цената на електрония пазар винаги е спекулативна , т.е. тя се различава с фигури -центове от адекватния разменен курс в двете посоки особенно в момента.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мечо ПамукчиевПешо, Пешо... Ами да си купувал злато бе, бандит. Ама ти купуваш евро от 1,30...
Коментар
-
Гледам ви и ви се радвам момчета.Докъто си драпкате езиците златотое само на 1$ от миналогодишният връх на 03/12/2005 - 456.2
а вие се чудите колко и докъде ще се качва $ ???????
О.........купувайте го здраво за да ревете после здраво ;-)
Не ви го пожелавам а само давам друга малко по-различна гледна точка от масовата
Коментар
Коментар