Търся човек, който да напише експерт за МТ3 по дадена система!!! Ако има интересуващи се, нека да се свържат с мен!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Мисля че за неделята трябва да внимаваме с всяка покупка на игра, верно че много се изписа за тия избори и може да стане обратното но нищо чудно наистина може да отвори надолу в неделя по добре да сме настрани и като че ли къси евра са за предпочитане ако ще се рискува
Аз още стискам дългите от 2200 не ги затворих на 2300 щото спях сега чакам пак да се качи на там за да ги затворя
Успехи
Коментар
-
Първоначално изпратено от asenKoko pozdravlenia za GBP/JPY v4era cial den slediah forumite i naistina pozdravlenia za na4ina po koito go otigra vapreki mnogestvoto protivni mnenia nepodkrepeni oba4e ot sell pozicii.BRAVO.
Коментар
-
Re: USD/CHF
Първоначално изпратено от vgcСлед като вчера двойката направи тест на половината движение от 1.3080 до 1.2240, според мен е време за възобновяване на спада, затова търся вход за къси. Ще продам под 1.2600 - най-ниската стойност за днес бе и тест на EMA89 часова графика, стоп над 1.2660. Добавяне при пробив на горния лъч от Fibonacci fans прокарани между най-ниската стойност от 5.IX и най-високата за вчера (в момента гони 1.2550). Ако видим 1.2700 преди 1.2600 идеята отпада.
Успех за всички.
no tova e moiata poziciia i ne davam na nikogo ideia za turgoviia yspeh na vsi4ki
Коментар
-
USD/CHF
След като вчера двойката направи тест на половината движение от 1.3080 до 1.2240, според мен е време за възобновяване на спада, затова търся вход за къси. Ще продам под 1.2600 - най-ниската стойност за днес бе и тест на EMA89 часова графика, стоп над 1.2660. Добавяне при пробив на горния лъч от Fibonacci fans прокарани между най-ниската стойност от 5.IX и най-високата за вчера (в момента гони 1.2550). Ако видим 1.2700 преди 1.2600 идеята отпада.
Успех за всички.
Коментар
-
Re: no comment
Първоначално изпратено от SvetlinМного интересни работи правят хората:
http://_/anons/6.html
http://forum._/index.php/topic,67.0.html
Марияне, не трий този постинг. Това не е реклама, а факт.
Коментар
Коментар