Кога ще е на 1.25 по-добре на 1.35. Ама не ми е в стила. Ако си чел в предишни мой постове, бях писъл че аз съм от "пипсовчиците" дето днес могат да направят 20 сделки, и крайния резултат да е 2 пипа. Но тоя път се занемарих сериозно!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Georgi
Нищо страшно няма , долара ще отпътува на юг , еврото на север , тънък пазар и чистят стопове движат го разни дребни поръчки.Долара издъхна вече , той трябваше дори 1.18 да направи пък не го искат , кой е луд да повярва на Сноу - с търговския баланс долара ще развее белото знаме дългосрочно сигурно.Те нещо взеха да стават съмнителни - то не бяха природни бедствия и какво ли не а купуват долари.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Don TonyПървоначално изпратено от varna"Консперативният" анализ никога не ми е харесвал. Нито във форекса, нито даже и в политиката. Най малко поради една причина - винаги може да служи за алиби, оправдаващо извършена глупост.
Това е лично мнение, а не предпоставка за търговия.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от varna"Консперативният" анализ никога не ми е харесвал. Нито във форекса, нито даже и в политиката. Най малко поради една причина - винаги може да служи за алиби, оправдаващо извършена глупост.
Това е лично мнение, а не предпоставка за търговия.
Коментар
-
Re: EURUSD
Първоначално изпратено от PPPЕ, нали и мафията трябва да преживее някак си
Ако принтваш графика за всеки ден от миналият Петък насам, и сложиш петте графики една върху друга ще видиш че са пълно копие една на друга, с някакви минимални разлики от 5-6 пипса. Ако не беше трагично, щеше да е смешноА идеята ти смятам че не е много добра, защото пробие ли 1.2095/1.21 ще има здраво катерене нагоре.
Успех
Имах предвид около тези нива, не точно 2100, но то толкова бързо мина, че докато се усетя и вече бяхме на 2065.
Сега ми се струва, че се оформя един сигнал за сел.
Коментар
-
Re: EURUSD
Първоначално изпратено от Don Tonyе....х м........у по обирджийска седмица не е имало.
Последната ми идея е ако стигне 2100 да скъсявам със стоп и ревърс на 2111
Е, нали и мафията трябва да преживее някак си
Ако принтваш графика за всеки ден от миналият Петък насам, и сложиш петте графики една върху друга ще видиш че са пълно копие една на друга, с някакви минимални разлики от 5-6 пипса. Ако не беше трагично, щеше да е смешноА идеята ти смятам че не е много добра, защото пробие ли 1.2095/1.21 ще има здраво катерене нагоре.
УспехIn the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
Коментар