IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от QWERTYAS
    Мдааааа....може би не е проблем да достигна 50 % при демото ( само в този момент съм вече на 70 % ), но това е ДЕМО.......дали съм много интуитивен или Демото ме подлъгва - ето това не знам !!!!!!
    QWERTYAS ако наистина си "много интуитивен" ще може да ги направиш 2000-3000% за месец. Просто пробвай.

Коментар

• Стой,има шанс и за влнова плоскост за корекция за 4.Много интересно!!!!

Коментар

• Не може да е край на 4,значи е надолу.Аз ще откривам къса.засега ще видим къде ще са спирачките.

Коментар

• ppp

Колега,май стана време за бягане от дългата в када.Е,все още не е ясно съвсем ама корекцията не беше дълга и ако е наистина така,а именно 1,1864 да е края на движението,то следва дълга вълна (а) надолу.Има шанс това слизане да е и край на корекцията и начало на пета,но да видим какво ще стане.След 2 часа май ще е ясно

Коментар

• Мдааааа....може би не е проблем да достигна 50 % при демото ( само в този момент съм вече на 70 % ), но това е ДЕМО.......дали съм много интуитивен или Демото ме подлъгва - ето това не знам !!!!!!

Коментар

• начало форекс

Първоначално изпратено от QWERTYAS
              bnight - истината е, че точно това правя !
              Само, че въпроса ми е при кой брокер да се пробвам Реалити ??????
              провери си е-майлчето !!!
              http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• Търси МетаТрадер4 за мене е ок
                http://northfinance.com/menu/bonus.htm

Коментар

• Zdraveite na vski4ki.niakoi moje li da mi kaje
                  kak sa fibona4itata na cialoto poskapvane na dolara ot 1.2583 do 1.1895 i ot kade moga da si nameria platforma s fibona4ita,zashtoto platformite na bulgarskite brokeri sa dosta zle v tva otnoshenie.
                  leka i dohodna na vsi4ki

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
                    vsko малко хора осъзнават че 20% на месец се постигат с 10% от началният капитал на позиция и 200 пипса за месец-а което прави средно 10 пипс-а на ден. Не мислиш ли че не е толкова трудно да се постигне ?? Успех
                    Не е трудно разбира се. Пожелавам му успех на момчето в реалната търговия и дано да ги постигне тези резултати до една година.

За брокери- българските нещо се позацапаха напоследък, ама за проба стават. Общо взето няма голяма разлика. При СТС и популярна каса лотовете са най малки- 1К.

Коментар

• Re: Брокер !

п.п. Демото не е зарибявка и почти няма разлика с реалната игра в технически аспект.

Коментар

• bnight - истината е, че точно това правя !
                        Само, че въпроса ми е при кой брокер да се пробвам Реалити ??????

Коментар

• Re: Брокер !

Първоначално изпратено от QWERTYAS
                          Не мога да преценя дали имам шесто чувсто, дали ме стига успеха на новака или Демото е по-голяма зарибявка от колкото си мисля !!!!
                          QWERTYAS за да разчиташ до някъде на шестото си чувство, трябва да спечелиш някоя от игрите на брокерите (най-добре два пъти при два различни брокера). Тъкмо след това ще разполагаш със сметка, която така или иначе ще загубиш, но ще имаш удовлетворението и самочувствието, че все пак ставаш за този пазар, ще си тествал сериозно платформите им и вече наистина ще си готов за по-сериозна игра. По принцип имаш три алтернативи, които трябва да разучиш за да разбереш коя най-много ти приляга: FOREX, акции на компании (може и CFD) и стоков пазар (фючърси). Нито една от тях не е за подценяване във финансов аспект, има прилики, но същевременно са доста различни.
                          Успех.

Коментар

• vsko малко хора осъзнават че 20% на месец се постигат с 10% от началният капитал на позиция и 200 пипса за месец-а което прави средно 10 пипс-а на ден. Не мислиш ли че не е толкова трудно да се постигне ?? Успех
                            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Поиграй малко на реална за да усетиш разликата. Само че играй с минималните възможни лотове, защото 20-50% печалба на месец означават че риска ти е прекалено висок. Без практика няма как да се начуиш. Но няма смисъл да губиш много пари в експерименти.

Коментар

• Брокер !

Здравейте !
                                Аз съм абсолютен новобранец !
                                От една година играя демо, но периодично и то с променлив успех.
                                Сега ми се иска да пробвам реалити, но не мога да реша на кой брокер да се спра ! МОЛЯ ЗА ПОМОЩ В ТОВА ОТНОШЕНИЕ !!!!
                                Досегашният ми опит е предимно с TRADER.BG, но не ми харесва, че много често сърварът им блокира по време на важни новини ( например между 15 и 17 ч. ) Освен това не знам дали в реалити изпълнява толкова бързо поръчките, колкото в демото !
                                Пробвах и Делта Сток - платформата им е много добра, но страшно бавно реагира при мен ( може и да е по вина на ПиСи-то ми, не знам !!!! ) Обичам да играя дълга позиция по тренда и да ловя скалпове ( 10-15 п) в моменти на важни новини, затова ми трябва платформа реагираща бързо и адекватно на събитията. Резултатът ми в демото е променлив, но като цяло положителен с 20 до 50 % от началното салдо за месец. Мога ли да разчитам на подобен резултат и при реална търговия ?
                                Не мога да преценя дали имам шесто чувсто, дали ме стига успеха на новака или Демото е по-голяма зарибявка от колкото си мисля !!!!
                                Ако някой има желание да ми помогне да пише тук, на e-mail : master@vip.bg, или на ICQ : 145996264

Коментар

Working...
                                X