Първоначално изпратено от QWERTYAS
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
ppp
Колега,май стана време за бягане от дългата в када.Е,все още не е ясно съвсем ама корекцията не беше дълга и ако е наистина така,а именно 1,1864 да е края на движението,то следва дълга вълна (а) надолу.Има шанс това слизане да е и край на корекцията и начало на пета,но да видим какво ще стане.След 2 часа май ще е ясно
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnightvsko малко хора осъзнават че 20% на месец се постигат с 10% от началният капитал на позиция и 200 пипса за месец-а което прави средно 10 пипс-а на ден. Не мислиш ли че не е толкова трудно да се постигне ?? Успех
За брокери- българските нещо се позацапаха напоследък, ама за проба стават. Общо взето няма голяма разлика. При СТС и популярна каса лотовете са най малки- 1К.
Коментар
-
Re: Брокер !
Първоначално изпратено от QWERTYASНе мога да преценя дали имам шесто чувсто, дали ме стига успеха на новака или Демото е по-голяма зарибявка от колкото си мисля !!!!
Успех.
Коментар
-
vsko малко хора осъзнават че 20% на месец се постигат с 10% от началният капитал на позиция и 200 пипса за месец-а което прави средно 10 пипс-а на ден. Не мислиш ли че не е толкова трудно да се постигне ?? Успехhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Брокер !
Здравейте !
Аз съм абсолютен новобранец !
От една година играя демо, но периодично и то с променлив успех.
Сега ми се иска да пробвам реалити, но не мога да реша на кой брокер да се спра ! МОЛЯ ЗА ПОМОЩ В ТОВА ОТНОШЕНИЕ !!!!
Досегашният ми опит е предимно с TRADER.BG, но не ми харесва, че много често сърварът им блокира по време на важни новини ( например между 15 и 17 ч. ) Освен това не знам дали в реалити изпълнява толкова бързо поръчките, колкото в демото !
Пробвах и Делта Сток - платформата им е много добра, но страшно бавно реагира при мен ( може и да е по вина на ПиСи-то ми, не знам !!!! ) Обичам да играя дълга позиция по тренда и да ловя скалпове ( 10-15 п) в моменти на важни новини, затова ми трябва платформа реагираща бързо и адекватно на събитията. Резултатът ми в демото е променлив, но като цяло положителен с 20 до 50 % от началното салдо за месец. Мога ли да разчитам на подобен резултат и при реална търговия ?
Не мога да преценя дали имам шесто чувсто, дали ме стига успеха на новака или Демото е по-голяма зарибявка от колкото си мисля !!!!
Ако някой има желание да ми помогне да пише тук, на e-mail : master@vip.bg, или на ICQ : 145996264
Коментар
Коментар