IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Standard & Poor's

номерче за днешната картинка:

7293780
    http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• ако трябва да гласуваме

Здравейте! Та ако се налагаше да се гласува , аз съм за да се тестне дъното още веднъж и да се оформи хубаво двойно дъно и после излитане по правилата към 1.30 , 1.94 и нагоре.
      D.Y.F-091066

Коментар

• usd /cad в тази двойка не очаквам сериозно слизане преди 1.2028

Коментар

• usd/jpy buy 100k от текущи нива stop 112.70 target 115.40

Коментар

• GBP/CAD както и предположих 2.1040 оказа сериозната съпротива която очаквах, сега движението е пределно ясно, отиваме за прбив на 2.0384 и обрат с цели 2.2500 next 2.3400

Коментар

• Първоначално изпратено от индианец
              Първоначално изпратено от QWERTYAS
              Равносметката за деня е три сделки, 23 % печалба за деня ...
              При такъв размер печалба за вчера е разумно да спреш да търгуваш поне днес.
              И моят разум ми нашепва да стоя мирен днес.
              ППП - много си прав.И аз се опасявам, че на реалити ще е по-различно, затова ще потренирам още на демото ! Не съм си избрал брокер, а трябва и още много неща да понауча !

Еврото се установи на нива 1.2170/80, при което е възможна корекция на неочаквано бързото възходящо движение през изминалия ден. Часовите индикатори демонстрират меча дивергенция, а котировките са над горната часова граница на Болинджър, което рядко се задържа за дълго. 1.2120/25 е най-близката подкрепа, където са съответно часовата и дневна 21 МА, а по-надолу следват 1.2050 - 50% от $1.1900 до $1.2200 и 1.1970, което е дъното от вчера. При продължително настъпление на еврото, съпротивите се очакват в нивата: 1.2200/05 – психологическа граница и връх от изминалия ден; 1.2245/50 – 50% от 1.1900 до 1.2588 и 1.2270 – връх от 21 Септември, както и 1.2345 – връх от 29 Август.

Хмммм....очевидно до 15.30 нищо няма да стане ясно !
              Днес твърдо ще съм само публика !

Коментар

• Делта

За Делтата !!! От днес си принтирам всички подадени поръчки и в наи-кратък срок ги сменям!!! Отменям стоп поръчка и ми показва ,че е отменена .Сега като я отворих шибаната Делта стопа ми беше изпълнен.Успех на всички днес!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от QWERTYAS
                  Първоначално изпратено от PPP
                  QWERTYAS, ако наистина смяташ че "Ако играеш играта според нейните правила няма как да загубиш ! ( поне при демото )" мога отсега да ти гарантирам, че няма да изкараш повече от месец-два. Тази игра няма правила, ако имаше всеки щеше да е милионер след като научи правилата. Пазарът е imperfect, както пише във всеки учебник по икономика, и не си ти този който ще въведе ред в него. Никой, никога не е успял, дори хора работещи с милиарди. И не си мисли, че се бориш срещу "система" защото система няма. Има милиони като теб, всеки от които с най-голямо удоволствие ще ти вземе парите, както ти би взел техните.
                  А иначе за брокерите:
                  www.fxcm.com
                  www.fxsolutions.com
                  www.refco.com

Good luck
                  Вероятно си прав, но аз се задържам вече повече от три месеца с положителен резултат. Спазвам много дисциплинирано правилото да слагам стопове на ниво, при което мога да понеса загубата ( не повече от 20 % от общата печалба ) Снощи за малко не дочаках пробива на 1.22 ( за 3 п ) а някакъв пик ми е отнесъл стопа. Равносметката за деня е три сделки, 23 % печалба за деня и 44% увеличен акаунт от началото на месеца. С това темпо няма да мога да се класирам за наградите, но сънят ми е спокоен, пък и едва ли бих играл по-рисковано при реална търговия !

п.с. Дали днес ще успее да пробие 1.22 ?

Това, че имаш положителен резултат на демо съвсем не означава че ще е така на истинска сметка, но дано да успееш.
                  Дали ще пробие 22 зависи от данните от САЩ.
                  In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Първоначално изпратено от QWERTYAS
                    Равносметката за деня е три сделки, 23 % печалба за деня ...
                    При такъв размер печалба за вчера е разумно да спреш да търгуваш поне днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
                      QWERTYAS, ако наистина смяташ че "Ако играеш играта според нейните правила няма как да загубиш ! ( поне при демото )" мога отсега да ти гарантирам, че няма да изкараш повече от месец-два. Тази игра няма правила, ако имаше всеки щеше да е милионер след като научи правилата. Пазарът е imperfect, както пише във всеки учебник по икономика, и не си ти този който ще въведе ред в него. Никой, никога не е успял, дори хора работещи с милиарди. И не си мисли, че се бориш срещу "система" защото система няма. Има милиони като теб, всеки от които с най-голямо удоволствие ще ти вземе парите, както ти би взел техните.
                      А иначе за брокерите:
                      www.fxcm.com
                      www.fxsolutions.com
                      www.refco.com

Good luck
                      Вероятно си прав, но аз се задържам вече повече от три месеца с положителен резултат. Спазвам много дисциплинирано правилото да слагам стопове на ниво, при което мога да понеса загубата ( не повече от 20 % от общата печалба ) Снощи за малко не дочаках пробива на 1.22 ( за 3 п ) а някакъв пик ми е отнесъл стопа. Равносметката за деня е три сделки, 23 % печалба за деня и 44% увеличен акаунт от началото на месеца. С това темпо няма да мога да се класирам за наградите, но сънят ми е спокоен, пък и едва ли бих играл по-рисковано при реална търговия !

п.с. Дали днес ще успее да пробие 1.22 ?

Коментар

• USD/CHF

Относно USD/CHF, както вчера писах направи перфектно движение по Fibonacci fans. В момента се е лепнала за средния лъч. Според мен предстои спускане до долния. Лошото е че днес по всяка вероятност ще бъдем повече на фундамент.
                        Успех.

Коментар

• USD/CAD

Добро утро и успешен ден.
                          Yulian A, ти вчера сериозно бори USD/CAD, би ли споделил днес след като емоциите вече леко отшумяха, какво ти е виждането за тази валутна двойка. Аз поне за момента съм си харесал 1.1740/50 нивата, като удобно място за покупка със стоп под 1.1690.
                          Благодаря.

Коментар

• И аз да кажа няколко думи.
                            От форекс може да печелиш и то прилично, но помни че това е работа като всяка друга а не игра. Най- важният първи урок който трябва да научиш е Мъней мениджмънта, шанса да загубиш играейки с макс 2-3% от акаунта при добро съотношение стоп профит е минимален. Второто е да имаш дисциплина и здрава психика и тнт
                            Освен това не знам защо доста начинаещи смятат скалпирането за елементрна система, напротив тя е доста сложна но хайде по мейла ще пиша повече

Коментар

• QWERTYAS

Не искам повече да споря с теб, но ако не си гений с пророчески способности, ще губиш постоянно. Имай предвид, че всяка платформа /ИП/ гледа да те прецака и да ти намали печалбата или да ти увеличи загубата. А за пипсовици си умират да ги работят със слип в цената, забавяне при директно изпълнение и т.н. номера.
                              Желая ти успех, и да не забравиш да се похвалиш ако ти върви

Коментар

• QWERTYAS, ако наистина смяташ че "Ако играеш играта според нейните правила няма как да загубиш ! ( поне при демото )" мога отсега да ти гарантирам, че няма да изкараш повече от месец-два. Тази игра няма правила, ако имаше всеки щеше да е милионер след като научи правилата. Пазарът е imperfect, както пише във всеки учебник по икономика, и не си ти този който ще въведе ред в него. Никой, никога не е успял, дори хора работещи с милиарди. И не си мисли, че се бориш срещу "система" защото система няма. Има милиони като теб, всеки от които с най-голямо удоволствие ще ти вземе парите, както ти би взел техните.
                                А иначе за брокерите:
                                www.fxcm.com
                                www.fxsolutions.com
                                www.refco.com

Good luck
                                In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

Working...
                                X