If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте! Та ако се налагаше да се гласува , аз съм за да се тестне дъното още веднъж и да се оформи хубаво двойно дъно и после излитане по правилата към 1.30 , 1.94 и нагоре.
GBP/CAD както и предположих 2.1040 оказа сериозната съпротива която очаквах, сега движението е пределно ясно, отиваме за прбив на 2.0384 и обрат с цели 2.2500 next 2.3400
Равносметката за деня е три сделки, 23 % печалба за деня ...
При такъв размер печалба за вчера е разумно да спреш да търгуваш поне днес.
И моят разум ми нашепва да стоя мирен днес.
ППП - много си прав.И аз се опасявам, че на реалити ще е по-различно, затова ще потренирам още на демото ! Не съм си избрал брокер, а трябва и още много неща да понауча !
Еврото се установи на нива 1.2170/80, при което е възможна корекция на неочаквано бързото възходящо движение през изминалия ден. Часовите индикатори демонстрират меча дивергенция, а котировките са над горната часова граница на Болинджър, което рядко се задържа за дълго. 1.2120/25 е най-близката подкрепа, където са съответно часовата и дневна 21 МА, а по-надолу следват 1.2050 - 50% от $1.1900 до $1.2200 и 1.1970, което е дъното от вчера. При продължително настъпление на еврото, съпротивите се очакват в нивата: 1.2200/05 – психологическа граница и връх от изминалия ден; 1.2245/50 – 50% от 1.1900 до 1.2588 и 1.2270 – връх от 21 Септември, както и 1.2345 – връх от 29 Август.
Хмммм....очевидно до 15.30 нищо няма да стане ясно !
Днес твърдо ще съм само публика !
За Делтата !!! От днес си принтирам всички подадени поръчки и в наи-кратък срок ги сменям!!! Отменям стоп поръчка и ми показва ,че е отменена .Сега като я отворих шибаната Делта стопа ми беше изпълнен.Успех на всички днес!!!
QWERTYAS, ако наистина смяташ че "Ако играеш играта според нейните правила няма как да загубиш ! ( поне при демото )" мога отсега да ти гарантирам, че няма да изкараш повече от месец-два. Тази игра няма правила, ако имаше всеки щеше да е милионер след като научи правилата. Пазарът е imperfect, както пише във всеки учебник по икономика, и не си ти този който ще въведе ред в него. Никой, никога не е успял, дори хора работещи с милиарди. И не си мисли, че се бориш срещу "система" защото система няма. Има милиони като теб, всеки от които с най-голямо удоволствие ще ти вземе парите, както ти би взел техните.
А иначе за брокерите: www.fxcm.com www.fxsolutions.com www.refco.com
Good luck
Вероятно си прав, но аз се задържам вече повече от три месеца с положителен резултат. Спазвам много дисциплинирано правилото да слагам стопове на ниво, при което мога да понеса загубата ( не повече от 20 % от общата печалба ) Снощи за малко не дочаках пробива на 1.22 ( за 3 п ) а някакъв пик ми е отнесъл стопа. Равносметката за деня е три сделки, 23 % печалба за деня и 44% увеличен акаунт от началото на месеца. С това темпо няма да мога да се класирам за наградите, но сънят ми е спокоен, пък и едва ли бих играл по-рисковано при реална търговия !
п.с. Дали днес ще успее да пробие 1.22 ?
Това, че имаш положителен резултат на демо съвсем не означава че ще е така на истинска сметка, но дано да успееш.
Дали ще пробие 22 зависи от данните от САЩ.
In the state of nature profit is the measure of right.
QWERTYAS, ако наистина смяташ че "Ако играеш играта според нейните правила няма как да загубиш ! ( поне при демото )" мога отсега да ти гарантирам, че няма да изкараш повече от месец-два. Тази игра няма правила, ако имаше всеки щеше да е милионер след като научи правилата. Пазарът е imperfect, както пише във всеки учебник по икономика, и не си ти този който ще въведе ред в него. Никой, никога не е успял, дори хора работещи с милиарди. И не си мисли, че се бориш срещу "система" защото система няма. Има милиони като теб, всеки от които с най-голямо удоволствие ще ти вземе парите, както ти би взел техните.
Good luck
Вероятно си прав, но аз се задържам вече повече от три месеца с положителен резултат. Спазвам много дисциплинирано правилото да слагам стопове на ниво, при което мога да понеса загубата ( не повече от 20 % от общата печалба ) Снощи за малко не дочаках пробива на 1.22 ( за 3 п ) а някакъв пик ми е отнесъл стопа. Равносметката за деня е три сделки, 23 % печалба за деня и 44% увеличен акаунт от началото на месеца. С това темпо няма да мога да се класирам за наградите, но сънят ми е спокоен, пък и едва ли бих играл по-рисковано при реална търговия !
Относно USD/CHF, както вчера писах направи перфектно движение по Fibonacci fans. В момента се е лепнала за средния лъч. Според мен предстои спускане до долния. Лошото е че днес по всяка вероятност ще бъдем повече на фундамент.
Успех.
Добро утро и успешен ден.
Yulian A, ти вчера сериозно бори USD/CAD, би ли споделил днес след като емоциите вече леко отшумяха, какво ти е виждането за тази валутна двойка. Аз поне за момента съм си харесал 1.1740/50 нивата, като удобно място за покупка със стоп под 1.1690.
Благодаря.
И аз да кажа няколко думи.
От форекс може да печелиш и то прилично, но помни че това е работа като всяка друга а не игра. Най- важният първи урок който трябва да научиш е Мъней мениджмънта, шанса да загубиш играейки с макс 2-3% от акаунта при добро съотношение стоп профит е минимален. Второто е да имаш дисциплина и здрава психика и тнт
Освен това не знам защо доста начинаещи смятат скалпирането за елементрна система, напротив тя е доста сложна но хайде по мейла ще пиша повече
Не искам повече да споря с теб, но ако не си гений с пророчески способности, ще губиш постоянно. Имай предвид, че всяка платформа /ИП/ гледа да те прецака и да ти намали печалбата или да ти увеличи загубата. А за пипсовици си умират да ги работят със слип в цената, забавяне при директно изпълнение и т.н. номера.
Желая ти успех, и да не забравиш да се похвалиш ако ти върви
Good luck
In the state of nature profit is the measure of right.
Коментар