IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И, между другото, върнахме се назад точно с фигура и 3-4 пипса. Голям съм майстор

Къси USD/CHF от 1.2810
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Re: eur/usd

Както казах вчера, взимали са уроци от Орешарски

Първоначално изпратено от PPP
      Имам обаче едно глождещо ме съмнение, че утре ще натъкмят данните в полза на $ (взимали били уроци при министър Орешарски) и ще се върнем назад поне с фигура. Дано да не съм прав, но няма да се учудя и това да стане.
      Успех
      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• А иначе ако нямаше сега НФП въобще нямаше да има смисъл да хедирам това го правя заради него, обикновенно когато има такива новини бягам в кросовете предпочитам паундйен или европаунд защото те не се движат при доларови новини и си запзвам профита а отделно гледам да хвана някой пипс от движенията и в последствие в зависимост от това кое технически издържано затварям едното и бягам от кроса. Ако не хеджирвах трябваше да махна стоповете но това е тъпо нека пазара се уталожи

Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от forexboy
          Koko, все едно си продал eur/gbp ;-)
          Не е така пич защото съм малко повече дълъг на долари но както и да е
          Така ситуацията е много интересна и рядко срещана във форекса, при такъв гап на разминавне на цена и време има два много близки лагера на бикове и крави което рядко се случва, сега съм зает но после ще опиша как става това това по Ганн.

Така сега трябва ни връщане 1.2120-1.2080 и евентуално но не повече от 1.2035-1.2020 и ако това издържи ГАРАНЦИЯ 1.2350 -1.2500 цел а ако падне ГАРАНЦИЯ 1.1865 и после 1.1700

Лично аз имах дълга със средна 1990 и тъпо ама адски тъпо излезнах от дългите на 2150 снощи бях предимно къс от 1.2187 като 1.2148 хеджирах обаче с дълъг кабел като предполагам един ход нагоре сега но не колкото Радо и после тест на долните нива които посочих. ТАКА СЛЕДЕТЕ МНОГО ВНИМАТЕЛНО МЪРТВАТА ЗОНА 1.2120-1.2020 ТЯ ЩЕ ГАРАНТИРА ЕДНО ДОБРО ДВИЖЕНИЕ НЕК САМО ДА Я ЗАКАЧИМ И АКТИВИРАМЕ

УСПЕХ

Коментар

• Koko, все едно си продал eur/gbp ;-)

Коментар

• Така хеджирам късата от 1.2189 с дълъг кабел 1.7678

Коментар

• Drugari treidari moje li nekoi da mi pomogne s literatura.
                Ne6to kato knigata na Svetlin Minev, za6toto rezultatite mi ot real targuviqta mi ne sa dobri ama nikak. Mnogo 6te sam vi zadaljen.

Коментар

• Технически анализ за 7 октомври
                  http://investor.bg/article.php?id=28758

Коментар

• Първоначално изпратено от meketo
                    edna molba kym lbitelite na kabela .Daite mnenie koi niwa 6te widim pyrwi 1.79 ili 1.75 . Blagogarq predwaritelno
                    мнение - кабел -миньор 1,7390/1,74

Добър ден и успешна търговия на всички!

Коментар

• PUL kaji dwe dumi za GBP ti pone 4uwa6 karibskiq wqtyr nakyde duha

Коментар

• edna molba kym lbitelite na kabela .Daite mnenie koi niwa 6te widim pyrwi 1.79 ili 1.75 . Blagogarq predwaritelno

Коментар

• пробив на 1.2760 в двойката usd/chf я пращат скоростно 80 pipa на север

Коментар

• swap

защото базовата валута ти е GBP - с по-висока лихва, съответно знака е "-".............

Коментар

• Валутна търговия ---> Реална търговия ---> Условия на търговия
                              Инструменти за търговия Суапиране на отворените позиции**
                              Инструмент | Спред | Къса позиция | Дълга позиция |
                              GBP/USD | 4 | -0.98 | 0.08 |

Някой може ли да ми каже при прехвърляне на позиция за следващия ден (Buy 0.01 gbpusd) защо в размяната има -0.01

Коментар

• прогнозките:

както и днешните настроения:

http://www.chartsignals.com/foam/fxoutlook.htm
                                http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

Working...
                                X