If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имам обаче едно глождещо ме съмнение, че утре ще натъкмят данните в полза на $ (взимали били уроци при министър Орешарски) и ще се върнем назад поне с фигура. Дано да не съм прав, но няма да се учудя и това да стане.
Успех
In the state of nature profit is the measure of right.
А иначе ако нямаше сега НФП въобще нямаше да има смисъл да хедирам това го правя заради него, обикновенно когато има такива новини бягам в кросовете предпочитам паундйен или европаунд защото те не се движат при доларови новини и си запзвам профита а отделно гледам да хвана някой пипс от движенията и в последствие в зависимост от това кое технически издържано затварям едното и бягам от кроса. Ако не хеджирвах трябваше да махна стоповете но това е тъпо нека пазара се уталожи
Не е така пич защото съм малко повече дълъг на долари но както и да е
Така ситуацията е много интересна и рядко срещана във форекса, при такъв гап на разминавне на цена и време има два много близки лагера на бикове и крави което рядко се случва, сега съм зает но после ще опиша как става това това по Ганн.
Така сега трябва ни връщане 1.2120-1.2080 и евентуално но не повече от 1.2035-1.2020 и ако това издържи ГАРАНЦИЯ 1.2350 -1.2500 цел а ако падне ГАРАНЦИЯ 1.1865 и после 1.1700
Лично аз имах дълга със средна 1990 и тъпо ама адски тъпо излезнах от дългите на 2150 снощи бях предимно къс от 1.2187 като 1.2148 хеджирах обаче с дълъг кабел като предполагам един ход нагоре сега но не колкото Радо и после тест на долните нива които посочих. ТАКА СЛЕДЕТЕ МНОГО ВНИМАТЕЛНО МЪРТВАТА ЗОНА 1.2120-1.2020 ТЯ ЩЕ ГАРАНТИРА ЕДНО ДОБРО ДВИЖЕНИЕ НЕК САМО ДА Я ЗАКАЧИМ И АКТИВИРАМЕ
Drugari treidari moje li nekoi da mi pomogne s literatura.
Ne6to kato knigata na Svetlin Minev, za6toto rezultatite mi ot real targuviqta mi ne sa dobri ama nikak. Mnogo 6te sam vi zadaljen.
Коментар