IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bnight
    Ajax4o еми така казаха днес в новините по БНТ и аз се чудих кво става и реших да питам тука.
    оооф...така кажи...БНТ :lol:
    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
    България Над Всичко

Коментар

• Ajax4o еми така казаха днес в новините по БНТ и аз се чудих кво става и реших да питам тука.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
        Добро утро на всички и успешна седмица. Някои може ли да даде линк с повече информация за въздушните удари на САЩ върху Сирия предварително благодаря.
        какви удари бре човек? никъде никаква инфо не намерих...
        From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
        България Над Всичко

Коментар

• Нещо ме притеснява када,затова затворих късите от 1,1807 на 1,1752

Коментар

• supertrader

Колега,сори,сега ставам.Тъй като системата ми е нова,още не съм в час.Не трябва ли да ми пратиш името с което си там,за да те локализирам?

Коментар

• Добро утро на всички и успешна седмица. Някои може ли да даде линк с повече информация за въздушните удари на САЩ върху Сирия предварително благодаря.
              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от bfx
                nqkoi drug ima li problem s platformata na varchev?

blagodarq predvaritelno
                естествено,както обикновено---току що тръгна(само с около 2 часа закъснение)

Коментар

• nqkoi drug ima li problem s platformata na varchev?

blagodarq predvaritelno
                  Ремонти
                  Форум за ремонти

Коментар

• Ylian A

Na liniia sam , chakam vrazka.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Добър вечер и успешна седмица на всички

Коментар

• SUPERTRADER

Както обещах , готов съм.Остава да ми дадеш на мейла няколкото ника за връзката

Коментар

• EUR/USD

Добра вечер,дами и господа.
                          Надявам се,настроението е добро?
                          Тази рязка корекция не е завършила и очаквам "близване" на 61.8%,или 1.2327 като стойност.
                          Това обаче няма да стане преди пробив на 1.2206,което е и дневен сигнал за бай,който обаче ще пропусна,поради лошото разстояние до стопа.
                          Все пак като прогноза очаквам слизане до 1.2045-60,където да ми изпълни лимита на късите от 1.2180.
                          След това най-вероятно само ще гледам хода до 1.2325-1.2340,където вече ще очаквам спиране и евентуален сигнал за къса,която може би ще държа поне до пробив на 1.1867.
                          Като графика по-добре от Радо не бих го начертал,така че направо пускам линк към неговата:
                          Отново перфектен,както винаги.
                          Пожелавам много късмет и успехи на всички през идната седмица.

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
                            Първоначално изпратено от Sach
                            Би ли ме светнал някой каква е последната позиция на ФЕД
                            за лихвената политика на щатите.

Все същата, само че на последната среща имаше един глас против увеличение.

На 11-ти излиза пълният транскрипт от срещата.
                            In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Първоначално изпратено от Sach
                              Би ли ме светнал някой каква е последната позиция на ФЕД

Все същата, само че на последната среща имаше един глас против увеличение.
                              In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Би ли ме светнал някой каква е последната позиция на ФЕД

Коментар

Working...
                                X